Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران گفت: جدا کردن زنان آسیب‌دیده از جامعه یعنی انگ زدن؛ استانداری و معاونت زنان ریاست جمهوری می‌خواهند تئوری «برچسب زدن» را با لگد مال کردن انسانیت عملیاتی کنند. آفتاب‌‌نیوز : احمد خاکی در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با موضوع ایجاد شهرک برای زنان ویژه و آسیب‌دیده گفت: این موضوع در تاریخ 26 اسفندماه سال گذشته در جلسه استانداری مطرح شد و من به شدت با آن مقابله کردم، تیم تخصصی گذاشتیم، آن را رد کردیم و گفتیم وظیفه ایجاد آن برعهده شما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهزیستی را در جلسات کارشناسی دعوت نکردند
وی ادامه داد: در این تیم تخصصی قرار شد بررسی‌های لازم انجام شود و گزارش را به استانداری دادیم، اما به ما کم‌لطفی شد، جلسه‌ای برگزار کردند و از بهزیستی دعوت نکردند، حتی دعوتنامه هم به ما ندادند. از حدود 10 نماینده سازمان‌های مردمی و انجیوها دعوت شد و بعد هم گفتند که آنها از این طرح حمایت کرده‌اند، در حالی که همه این انجیوها ایجاد شهرک برای زنان ویژه را رد کرده بودند و قرار شده بود که در جلسه دیگر، مجدد بر آن بحث شود.
رد ایجاد شهرک زنان ویژه از سوی انجیوها
خاکی ادامه داد: بنابراین این طرح هیچ وقت تأیید نشده، دلیل منطقی و علمی هم برایش آوردیم، اما نمی‌دانیم که چرا این برخوردها را می‌کنند و می‌گویند به بهزیستی مربوط نیست، در حالی که مسائل این چنینی علمی، تخصصی و با حساسیت بالا با این شکل اجرا نمی‌شود.
چرا به دنبال شکست می رویم؟
معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران گفت: ایجاد شهرک برای زنان آسیب‌دیده هیچ تجربه مشابه جهانی ندارد و در هیچ کجای دنیا ایجاد نشده، ما در مسائل مشابه به آن که در کشور پیاده‌سازی کرده‌ایم، شکست خورده‌ایم و حالا چرا به دنبال شکست دیگری برویم؟
وی ادامه داد: جدا کردن زنان آسیب‌دیده از سطح جامعه یعنی انگ زدن به این افراد، در واقع این گروه‌های غیرتخصصی می‌خواهند تئوری برچسب زدن را عملیاتی کنند، در حالی که برچسب زدن به معنی این است که انسانیت را لگدمال کنند.
عقیم سازی زنان معتاد هم غیرعلمی بود
وی در پاسخ به اینکه چندی پیش نیز موضوع عقیم‌سازی زنان معتاد مطرح شده بود،درحالیکه کارشناسی نبود گفت: افرادی این صحبت‌ها را می‌کنند که هیچ‌گونه تخصصی در این امور ندارند، در رابطه با عقیم‌سازی هم بهزیستی واکنش‌های لازم را نشان داده است. به نظر ما، آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، زنان آسیب‌دیده، کودک‌آزاری و... انسانیت و اخلاق در آنها مهم است و آنچه در اورژانس اجتماعی و نهادهای بهزیستی دنبال می‌شود، همین برخورد مناسب اخلاقی است.
ایجاد شهرک بودجه و نیرو می‌خواهد
وی در پاسخ به اینکه آیا ایجاد چنین شهرک‌هایی بدون هماهنگی بهزیستی میسر است یا خیر، گفت: نیاز به بودجه‌های زیادی است که باید سازمان مدیریت آن را تأیید کند، نیاز به سرمایه دارد و ایجاد شهرک‌ها کار راحتی نیست، زیرساخت‌های خود را می‌خواهد و باید در برنامه دیده شود.
استانداری از کانال خودش به آسیبها برسد
معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران در رابطه با واکنش استانداری به اینکه بهزیستی در این زمینه حق دخالت ندارد، گفت: استانداری تنها مرجعی است که می‌تواند حساسیت را در جامعه ایجاد کند، اما از روش و کانال خود، در استانداری معاونت سیاسی و اجتماعی با کارشناسان زبده وجود دارد که می‌توانند در زمینه‌های آسیب‌ها اقدامات خوبی انجام دهند، اما مطرح کردن و ایجاد چنین مدل‌هایی نیاز به کار تخصصی و علمی‌تری دارد.
معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران با بیان اینکه ما با استانداری در تمام زمینه‌ها هماهنگ هستیم، گفت: اعلام شده که بودجه تأسیس شهرک برای زنان ویژه از بودجه‌های سازمانی و نیروی سازمانی تأمین شود، در حالی که در برنامه ششم توسعه، همه بحث‌ها این است که دولت را واگذار کنیم، بنابراین نمی‌توانیم دوباره نیرو جذب کنیم.
خاکی گفت: گرفتن یک نیرو کار درستی نیست و اگر خیلی زرنگ باشیم باید برای شیرخوارگاه‌ها که موضوع حاکمیتی است کاری کنیم و برای اینها نیرو جذب کنیم.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است

نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان اظهار داشت این کشور بیشتر از سه جنگی که با هند داشته، از حمایت افغانستان از شبه‌نظامیان پاکستانی آسیب دیده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «آصف علی خان درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان با اشاره به افزایش حملات انتحاری و حملات شبه‌نظامیان تی‌تی‌پی در این کشور گفت پاکستان از نظر اقتصادی و امنیت بیشتر از سه جنگی که با هند داشت، از افغانستان آسیب دیده است.

درانی در نشست بین‌المللی «پاکستان در چشم‌انداز ژئوپلیتیک در حال ظهور» که از سوی موسسه مطالعات استراتژیک اسلام‌آباد و موسسه آلمانی «فردریش‌ ایبرت» سازماندهی شده بود، بار دیگر این اتهام‌زنی‌ها مبنی بر حمایت طالبان از  تی‌تی‌پی را تکرار کرد.

وی افزود طی دو دهه گذشته بیش از 80 هزار پاکستانی در جنگ با تروریسم کشته شده‌اند و این روند هنوز ادامه دارد.

درانی خاطرنشان کرده است: «حملات تحریک طالبان پاکستانی به مناطق مرزی پاکستان 65 درصد و حملات انتحاری 500 درصد افزایش یافته است».

وی تصریح کرد: پس از خروج نیروهای خارجی این امید وجود داشت که صلح در افغانستان سبب صلح در منطقه شود، اما چنین انتظاراتی کوتاه‎مدت بود.

این دیپلمات ارشد پاکستانی پیش از این نیز مدعی شده بود تی‌تی‌پی از طریق نمایندگان افغان از هند پول می‌گیرد و تخمین می‌زند 5 هزار تا 6 هزار شبه نظامی تی‌تی‌پی در افغانستان پناه گرفته‌اند.

نخستین موضع نماینده ویژه پاکستان درباره افغانستان پس از استقرار دولت جدید در اسلام‌آبادواکنش طالبان به اتهامات اسلام‌آباد: جلوگیری و کنترل حملات در داخل خاک پاکستان به عهده ما نیستپاکستان: حکومت کابل بین «اسلام آباد» و «تی‌تی‌پی» یکی را انتخاب کند

این در حالی است که حکومت طالبان همواره با رد ادعای حمایت و پناه دادن به تی‌تی‌پی تأکید کرده که افغانستان به هیچکس اجازه استفاده از خاک این کشور علیه دیگران را نمی‌دهد و اسلام‌آباد نباید ناکامی‌های امنیتی خود را به دوش کابل بیندازد.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • «صفر» شدن تعداد زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی