Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-03@02:50:32 GMT

مردم به بیمارستانهای کوچک مراجعه کنند

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۴۳۷۴۲

مردم به بیمارستانهای کوچک مراجعه کنند

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت با توضیح درباره شلوغی بیمارستانهای بزرگ از مردم خواست کرد فرهنگ مراجعه به بیمارستانهای کوچک را رعایت کنند، گفت:در اروپا برای انجام MRI و سی تی اسکن ۴ ماه زمان می‌برد ولی در ایران زمان یک هفته ای باعث گلایه می‌شود.

به گزارش بی باک، ایرج حریرچی در سی و نهمین نشست خبری سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: برای کاهش هزینه‌های کمرشکن به حدود یک درصد، بر اساس تجارب دیگر کشورها، باید پرداختی از جیب به حدود 20 درصد برسد بنابراین برای دستیابی به ارقام زیر یک درصدی و چند دهم درصدی در کشور باید پرداختی هزینه‌های درمانی از جیب مردم به زیر 20 درصد کاهش یابد.

حریرچی با بیان اینکه بعد از اجرای طرح تحول سلامت پرداختی از جیب مردم کاهش زیادی داشته ولی هنوز میزان مطلوب حاصل نشده است، گفت: در صورت عدم اجرای طرح تحول سلامت در سال 95 مردم باید 18 تا 20 هزار میلیارد تومان بیشتر در حوزه سلامت هزینه می‌کردند که با اجرای طرح تحول این مقدار هنگفت در هزینه خانوارها صرفه جویی شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: گرچه پرداختی از جیب مردم به زیر 40 درصد در سال 95 کاهش یافته است ولی خانوارها هنوز حدود 50 هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت از جیب هزینه کردند.

وی با اشاره به اینکه در کشورهای دیگر دنیا که پرداختی از جیب حدود 30 الی 40 درصد و هزینه‌های کمر شکن سلامت حدود 3 درصد است، افزود: با اجرای طرح تحول این میزان به حدود 2.4 درصد در کشور ما کاهش یافته است و برای کاهش هزینه‌های کمرشکن به حدود یک درصد بنا به تجربه دیگر کشورها باید پرداختی از جیب به حدود 20 درصد برسد و برای دستیابی به ارقام زیر یک درصدی و چند دهم درصدی باید پرداختی از جیب مردم زیر 20 درصد باید باشد.

حریرچی تاکید کرد: برای کاهش پرداختی از جیب مردم علاوه بر کنترل کل هزینه‌های سلامت و افزایش سهم بیمه‌ها و دولت در حوزه سلامت راهکار مهم مراجعه مردم به تیم پزشک خانواده و اجرای نظام ارجاع است و با این روش می‌توان رابطه مالی بیمار با پزشک و موسسات ارائه خدمات درمانی را حذف کرد و یا به حداقل رساند.

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: با خرید راهبردی خدمات سلامت باید از یک سو تقاضای القایی را کاهش داد و از سویی دیگر باید مردم را راهنمایی کرد که به جای مراجعه مستقیم به سطوح تخصصی و فوق تخصصی ابتدا به پزشک خانواده و مراقب سلامت خود مراجعه کنند.

وی درباره شلوغی بیمارستانهای بزرگ تهران و شهرهای دیگر توضیح داد: این بیمارستانها محل ارجاع بسیاری از بیماران در کشور هستند بنابراین باید مردم نیز برخی موارد را رعایت کنند از جمله اینکه در تهران و شهرهای دیگر بیماران در وهله نخست به بیمارستانهای کوچکتر مراجعه کنند تا بیماران ارجاعی که به بیمارستانهای بزرگ ارجاع شدند به بهترین روش تحت درمان و خدمات دریافت کنند.

حریرچی درباره زمانهای طولانی برای دریافت برخی خدمات آزمایشگاهی، سی تی اسکن و MRI عنوان کرد: این زمانبندی فقط در ایران نیست مثلاً در کشورهای اروپایی که بیشتر از ما نیز درآمد دارند، برای انجام اینچنین خدماتی باید 4 ماه در انتظار باشند ولی اگر در ایران کسی یک هفته در صف این خدمات باشد گلایه می‌کند، به هر حال باید در کشور ما نیز فرهنگ درست استفاده از خدمات درمانی نهادینه شود.

وی با بیان اینکه وقتی در کشوری زندگی می‌کنیم که هنوز دچار کمبود تخت بیمارستانی هستیم، باید پذیرفت تا برای دریافت برخی خدمات پزشکی زمان انتظار لازم را نیز تحمل کنیم، گفت: مثلاً در کشورهای غربی اروپایی یک فرد برای مراجعه به متخصصی چون روانپزشک باید 6 ماه در انتظار باشد چون باید در این زمان پزشک عمومی آن بیمار را درمان کند، البته این مقوله ارتباطی به بیماران حاد و فوری ندارد ولی منظور این است که در تمام دنیا این انتظار برای رسیدن به متخصص و خدمات درمانی براساس مسائل علمی و همچنین منابع مالی زمانبر است.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی

بیش از یکسال از پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی شهرستان کوهدشت استان لرستان می گذرد اما به صورت نیمه کاره باقی مانده و مشکلاتی را برای اهالی به وجود آورده است. به گفته شهروندخبرنگار ما پیگیری‌های مداوم اهالی این روستا نتیجه‌ای در بر نداشته است.

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این موضوع شد. 

متن پیام شهروندخبرنگار

لطفا صدای ما مردم منطقه محروم بخش کوهنانی شهرستان کوهدشت استان لرستان را به گوش مسئولان برسانید. گازرسانی به روستا‌های این منطقه بیش از یک سال است به حال خود رها شده و هیچ گونه کاری انجام نمی‌شود. یک سال است مردم این منطقه محروم چشم انتظار فعال شدن این پروژه و تکمیل گازرسانی در این منطقه هستند ولی خبری نیست. چندین بار به اداره گاز مراجعه کردیم و اطلاع دادیم. خواهش می‌کنم رسیدگی کنید.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • کاربردی کردن میز خدمت برای عموم مردم
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند