Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@02:09:52 GMT

۹ برند پوشاک غیرمجاز پلمب شد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۴۵۰۷۷

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران از پلمب ۹ واحد عرضه کننده برند پوشاک غیرمجاز در ۸ پاساژ شهرستان شمیرانات خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: علی اکبر پوراحمد نژاد با اشاره به جولان برندهای پر آوازه اروپایی غیرمجاز در برخی نقاط شمالی تهران گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال قبل روند ثبت اقدام قانونی برای عرضه این برند‌ها را اعلام کرد و اوایل امسال اخطارهای لازم به واحدهای عرضه کننده برندهای غیرمجاز داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بازرسان کمیسیون مبارزه با قاچاق استان تهران و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان هفته گذشته با مراجعه به این واحد‌ها تذکرات لازم را دادند.

پوراحمد نژاد با اشاره به شکایات متعدد مردم در این حوزه گفت: از آنجا که برخی واحد‌ها به این تذکرات توجهی نکردند امروز با همکاری پلیس امنیت روند اعمال قانون و پلمپ 9 واحد در 8 پاساژ انجام شد.

وی گفت: هفته گذشته 152 واحد عرضه کننده این برند‌ها اخطار گرفته بودند و رصد روزانه این واحد‌ها همچنان ادامه خواهد یافت.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران با بیان اینکه برای واحدهایی که تغییر رویه دهند و مصادیق تخلف را جمع آوری کنند، احترام قائلیم، افزود:، اما اگر واحدی باشد که همچنان اصرار بر تخلف داشته باشد برخورد قانونی خواهیم کرد.

وی افزود: غالب اجناسی که این برند‌ها مدعی آن هستند وجاهت قانونی ندارد و عملا تقلبی هستند و فقط بابت این برند‌ها مبالغ کلان از مردم دریافت می‌شود.

پوراحمد نژاد گفت: تا زمانی که این مسیر قانونی صحیح نشود بازرسی‌ها ادامه خواهد داشت.

بازرسی اماکن عرضه کلان کالایی در دستورکار بازرسان مبارزه با قاچاق استان تهران

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: بررسی واحد به واحد اماکن عرضه کلان کالایی در دستور کار قرار دارد.

علی اکبر پوراحمدنژاد افزود: هفته گذشته محوریت بازرسی‌ها، بررسی اماکن و واحدهایی بود که البسه و کالاهای ورزشی کلان را در تهران در معرض فروش قرار داده بودند.

وی گفت: در این بررسی‌ها 612 واحد صنفی مورد بازرسی و رصد قرار گرفت و از 218 واحد که روند تجاری آن‌ها به سمت عرضه کالاهای قانونی بود، تقدیر شد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران افزود: در این بازرسی‌ها که با همکاری اتحادیه‌ها و اصناف مرتبط انجام می‌شود همچنین به 185 واحد اخطار به خاطر اصلاح ساختار داده شد که امیدواریم هرچه سریعتر روند عرضه کالای خود را قانونی کنند.

پوراحمدنژاد افزود: در کنار مبارزه با باندهای قاچاق سازمان یافته، بررسی، رصد و نظارت بر واحدهای عرضه کننده کالاهای کلان بعنوان یکی از ماموریت‌های اصلی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران در سال 96 تعریف شده است و اجرایی می‌شود.

بازارهای شمال پایتخت، جولانگاه برندهای تقلبی

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تهران درباره برندهای تقلبی گفت: عموما اماکن درجه بالای اقتصادی کشور از برندهای تقلبی استفاده می‌کنند که نمونه آن را می‌توان در بازارهای شمال پایتخت دید.

علی اکبر پوراحمدنژاد درباره علت وجود برندهای تقلبی با وجود برخوردهای قانونی که صورت می‌گیرد، تصریح کرد: عده‌ای وجود دارند که نمی‌خواهند این وضع اصلاح شود. مصوبات وزارت صنعت در خصوص ساماندهی برند‌ها خارج از حوزه قاچاق است، اما ستاد مبارزه با قاچاق وارد این موضوع شده است.

وی درباره محل‌های رخ دادن این تخلف گفت: عموما اماکن درجه بالای اقتصادی کشور از برندهای تقلبی استفاده می‌کنند و این تخلفات سوء استفاده از اعتماد عمومی شهروندان است.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تهران تصریح داشت: ارائه برند تقلبی یک نوع کلاهبرداری است و در گام دوم می‌توان عنوان مستتر قاچاق را در آن یافت. این موضوع در دستور کار کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق استان‌ها به ویژه پایتخت اجرایی ابلاغ شده است که همزمان با همکاری مسئولین در وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی اصلی این موضوع انجام می‌شود.

وی در خصوص روند مبارزه با برندهای تقلبی گفت: در 43 پاساژی که در شمال تهران داشتیم بررسی‌های میدانی صورت گرفت که متاسفانه شاهد بودیم بخش عمده‌ای از این برند‌ها هیچ انتسابی به صاحب برند که یک کشور اروپایی است، ندارد. بر اساس قانون، هر برند خارجی که می‌خواهد در یک سرزمین دیگر فعالیت کند باید رسمیت آن مبنی بر منتسب بودن به اصل برند یا شرکت در توافقات بازرگانی کشور پذیرنده ثبت شود در حالی که در هیچ کدام از این برند‌ها چنین موضوعی دیده نشد.

پوراحمدنژاد به اخطارهایی که سال گذشته به برندهای تقلبی داده شده اشاره کرد و بیان داشت: از مجموع اخطار‌ها تن‌ها هفت شرکت مشتمل بر 23 برند مراجعاتی در جهت ثبت برند خودشان با رعایت ضوابط قانونی کرده اند و بقیه برند‌ها که قریب به 150 عنوان می‌شوند، اقدامی در این خصوص نکرده اند و عملا هیچ انتسابی به برند خارجی ندارند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماینرهای غیرمجاز و غیراستاندارد امحا می‌شوند
  • ماینرهای غیرمجاز غیراستاندارد امحا می‌شوند
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها