Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزهکلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بخشی از سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران جوان در قسمت کلینیک آنلاین مطرح کرده بودند، منتشر شد.

شما هم می‌توانید با مراجعه به کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود پاسخ را از پزشکان مربوطه دریافت کنید.

پاسخ سوالات برخی از کاربران در خصوص «بیماری های گوش، حلق و بینی» توسط محمدرضا عمرانی متخصص گوش، حلق و بینی داده شده که به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت و درمان وزوزگوش

محمدرضا عمرانی متخصص گوش، حلق و بینی و جراح سر و گردن اظهار کرد: در بیماری وزوزگوش باید علت و زمان به وجود آمدن را به خوبی تشخیص دهیم، این عارضه می‌تواند در اثر گوش دادن به صدا‌های بسیار بلند با هدفون یا اکو پدید آیدو این مساله به آسانی سلول‌های حلزونی شنوایی رادچار صدمه و حتی نابود کرده و منجر به کاهش شنوایی می‌شود.

وی توصیه کرد: افراد باید از شنیدن صدا‌های بسیار بلند خودداری کنند، گاهی وزوزگوش درمان‌ناپذیر است؛ اگر وزوزگوش مانند صدای تپش قلب باشد، مراجعه به پزشک ضروری است زیرا احتمال افزایش فشارخون وجود دارد.


پولیپ بینی

این متخصص گوش، حلق و بینی بیان کرد: روند نادرست تولید خلط پولیپ بینی را به وجود می‌آید و بینی، خلط سوزاننده در برخورد با آلاینده یا حساسیت زا‌های ویژه‌ای تولید می‌کند که این خلط سوزاننده منجر به زخمی شدن مخاط بینی می‌شود.

عمرانی عنوان کرد: جراحی پولیپ بینی تنها آغاز راه است و به وسیله جراحی، دارو‌ها به درون بینی منتقل می‌شوند؛ اگر پس از انجام جراحی دارو مصرف نشود امکان برگشت زودهنگام وجود دارد بنابراین افرادی که پس از عمل جراحی پولیپ بینی مشکلشان عود کرده است باید به پزشک معالج مراجعه کنند و این اشخاص نیازمند سال‌ها درمان و پیگیری هستند، همچنین گاهی هر چند سال یکبار جراحی دوباره برای پاکسازی پولیپ ضروری است.


سرگیجه


وی تاکید کرد: سرگیجه در اثر تکان خوردن دستگاه تعادلی درون گوش پدید می‌آید. این نوع سرگیجه خوش‌خیم است در صورتی‌که با علائم دیگری همچون نشانه‌های عصبی همراه نباشد، همچنین این سرگیجه کمتر از یک دقیقه طول می‌کشد و تنها سبب دگرگون شدن وضعیت سر و بدن می‌شود.


این متخصص گوش، حلق و بینی در خصوص درمان سرگیجه‌ای که در اثر تکان خوردن دستگاه تعادلی درون گوش به وجود می‌آید، تصریح کرد: این سرگیجه به کمک مانور سر توسط پزشک عمومی، متخصص مغز و اعصاب یا گوش، حلق و بینی بهبود پیدا می‌کند و به وسیله مانور Epley سر با زاویه‌هایی حساب شده می‌توانیم حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد وضعیت تعادلی گوش درونی را دوباره پایدار کنیم.


عفونت گوش


عمرانی با اشاره به شایع بودن عفونت گوش در کودکان اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد همه افراد در سنین کودکی دچار عفونت گوش شده‌اند و در حدود بیش از ۹۵ درصد موارد به دنبال عفونت گوش پارگی پرده گوش پدید نمی‌آید که تنها در ۵ درصد مواقع عوارض این عارضه باقی می‌ماند.


وی توصیه کرد: اگر همراه با عفونت گوش علائمی همچون تهوع، استفراغ و تب و درد شدید همراه باشد نیاز به درمان دارویی و گاهی اوقات آنتی‌بیوتیک وجود دارد. اگر درمان دارویی پاسخ داده نشود بستری شدن بیمار ضروری است.


پیوند حلزون گوش


این متخصص گوش، حلق و بینی گفت: پیوند حلزون گوش وقتی انجام می‌شود که ناشنوایی در سطح حلزون شنوایی اتفاق افتاده باشدو پردازشگران شنوایی در مغز و عصب به خوبی فعالیت خود را انجام داده و سلول‌های حلزون کار نکنند.


عمرانی تاکید کرد: تا قبل از ۶ ماهگی باید تشخیص شنوایی کودکان صورت گیرد. بهترین کار انجام تست‌های شنوایی نوزادی است که اگر کم‌شنوایی بیش از ۷۰ درصد باشد کاشت حلزون انجام می‌شود و در صورتی که کم‌شنوایی کمتر از ۷۰ درصد بوده درمان به کمک سمعک و روش‌های دیگری بر اساس بیماری زمینه‌ای صورت می‌گیرد.


انحراف بینی


وی اظهار کرد: جراحی انحراف بینی منجر به کلفت شدن صدا نمی‌شود و انحراف بینی دامنه صدا را از نظر زیر و بم بودن تغییر نمی‌دهد.

این متخصص گوش، حلق و بینی بیان کرد: عمل انحراف بینی نباید زودتر از ۱۴ سالگی در زنان و ۱۵ سالگی در مردان انجام شود، زیرا عمل زودهنگام آن می‌تواند توقف رشد بینی را در پی داشته باشد و بزرگترین نشانه انحراف بینی گرفتگی یک یا دو سمت بینی است.


انتهای پیام/




منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

­سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی جویا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام‌الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این هشت حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی افزود: در مرحله نخست به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی-اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد سیزدهم اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله نخست اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، بنابراین از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند، ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این وبگاه از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی دهند که حتماً در دور نخست در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند یا در کل کشور رأی نداده باشند.

کد خبر 749954

دیگر خبرها

  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • بازگشت به دنیای صدا
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد