Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، حسین خالقی مجد ظهر امروز در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان، با اشاره به موضوع حذف سیستم کیلناتور گازی در استخرها اظهار داشت: از ابتدای سال 95 طرح موضوع شده و ممنوعیت استفاده از کلیناتور گازی از طرف وزارت ورزش و جوانان و وزارت بهداشت تائید شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال 95 نامه‌ای مکتوب به اداره ورزش و جوانان استان مبنی بر حذف گندزدایی آب توسط سیستم کلیناتور گازی ارسال شد، افزود: با توجه به اینکه این موضوع هم از نظر بهداشتی و هم از نظر مدیریت پدافند غیرعامل حائز اهمیت است بارها در جلسه‌ها طرح موضوع شده که در اولین اقدام در این راستا استخر شهر مریانج توسط مرکز بهداشت پلمب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی مجد با بیان اینکه در 10 روزه گذشته شکایت‌های از استخر الوند خیابان اراک توسط شهروندان به دست ما رسیده است، گفت: این شکایت‌ها مبنی بر استنشاق گاز کلر در این استخر بوده است که روند اداری این موضوع در حال پیگیری است.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان تأکید کرد: حذف سیستم کلیناتور گازی در استخرهای آبیاران، استخر دانشگاه بوعلی و لاله انجام شده و از سیستم گندزدایی جایگزین یعنی الکترولیز نمک استفاده می‌شود.

خالقی با تأکید بر اینکه در سیستم کلیناتور گازی از کپسول‌هایی استفاده می‌شد که اگر گاز موجود در درون این کپسول‌ها رهاسازی شود عواقبی دربر دارد، تصریح کرد: این گاز می‌تواند عوارض بسیار جبران‌ناپذیر و خطرناکی را داشته باشد.

وی در خصوص آب روستاهای کنجینه، یکانه و سرخ‌آباد که آب این سه روستا از یک منبع تأمین می‌شود، تأکید کرد: طی نمونه‌برداری‌هایی مشخص شده است که آب این روستاها تلخ است در حالی که 11 ماه است مردم این روستاها با این با این مشکل دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان افزود: حداقل اداره آبفا گزارش اقدامات انجام شده را ارائه کند درحالی که مسئول اداره آبفا معتقد است اقدامات انجام شده و چند متر لوله‌کشی تا اتصال به شبکه آب باقی‌مانده است اما با گذشت زمان این مشکل حل نشده مردم این روستاها برای تأمین آب به روستاهای دیگر یا منابع آبی ناسالم پناه می‌برند.

خالقی مجد در خصوص واحدهای خدماتی و پذیرایی محور عباس‌آباد به گنج‌نامه اظهار داشت: آلودگی آب رودخانه عباس‌آباد دغدغه و حساسیتی ایجاد کرده است چرا که آب رودخانه عباس‌آباد به عنوان یکی از منابع تأمین آب شرب همدان مطرح شده بود.

وی عنوان کرد: از اواخر سال 93 با توجه به محدودیت منابع آب‌های زیرزمینی و مقرر شد که رودخانه عباس‌آباد همه‌ساله از اوایل آبان تا اواخر خرداد به عنوان یکی از منابع تأمین آب شرب همدان تعیین شود که این امر نیازمند حفاظت و صیانت این آب از منابع آلاینده بود.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان، بیان کرد: در ابتدای سال 94 با پیگیری‌های لازم و همکاری‌های محیط‌زیست تمامی واحدها مستقر در مسیر گنج‌نامه و عباس‌آباد مستلزم به تأمین و نصب مخازن ذخیره موقت شدند تا پساب تولیدی توسط تانکرها به مکان معین شده از سوی شرکت آب و فاضلاب برای تخلیه منتقل شوند.

خالقی مجد تصریح کرد: این فرایند انجام می‌شود اما در برخی از مواقع سو استفاده‌هایی به دلیل عدم کنترل این تخلفات صورت می‌گیرد که در ساعت 2 تا 5 بامداد در برخی مواقع فاضلاب به طور ناگهانی و با حجم زیاد در رودخانه عباس آب تخلیه شده و سبب بالا رفتن بار میکروبی آب می‌شود.

وی تأکید کرد: اگر امکان مدیریت و استفاده آب رودخانه عباس‌آباد امسال نیز وجود داشت در سه ماه تابستان امسال 2 میلیون مترمکعب آب به شبکه شهری و برای استفاده هدایت می‌شد.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان با اشاره به گسترش روزافزون منطقه گنج‌نامه از نظر توریست و گردشگر بیان کرد: تنها راه مؤثر امتداد شبکه جمع‌آوری فاضلاب از گنج‌نامه و عباس‌آباد به سمت شبکه فاضلاب شهری است که باید پروژه شبکه جمع‌آوری فاضلاب عملیاتی و تا ابتدای جاده تویسرکان امتداد یابد.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان با اشاره به موضوع جلوگیری از آبیاری مزارع سبزی‌کار با آب فاضلاب خام تأکید کرد: در سال گذشته اقدامات خوبی در این راستا انجام شد و سیاست وزارت بهداشت نیز مبنی بر استمرار بازرسی‌ها از مزارع سبزی‌کاری است.

وی با بیان اینکه در کمیته تخصصی سلامت و امنیت غذایی قبلی شهرستان در راستای جلوگیری از آبیاری سبزیجات با آب فاضلاب مصوباتی مطرح شد، گفت: حفر دو حلقه چاه برای آبیاری اراضی، تغییر نوع کشت و ایجاد مجتمع کشت و صنعت و هدایت از جمله این اقدامات بود.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان اظهار داشت: براساس آمار سال گذشته 194 هکتار سبزی‌کاری زیر کشت با آب فاضلاب آبیاری می‌شد که این میزان با اقدامات انجام شده در این راستا 100 درصد کاهش یافته و به 97 هکتار رسید که در این راستا 57 کشاورز نیز به مراجع قانونی معرفی شدند.

خالقی مجد با تأکید بر اینکه امسال 12 کشاورز به عنوان سبزی‌کاران استفاده کننده از آب فاضلاب به مرکز بهداشت معرفی شدند، عنوان کرد: 12 کشاورز نیز طی بازرسی و بررسی‌ها از اراضی شناسایی شدند که جمعاً 24 نفر امسال به مراجع قانونی معرفی شدند.

وی بابیان اینکه سطح زیر کشت با آب فاضلاب توسط نظارت‌های انجام شده بیش از 100 درصد کاهش داشته است، بیان کرد: میزان اراضی سبزی‌کاری که از آب فاضلاب تغذیه می‌شد از 197 هکتار به 97 هکتار رسیده است.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان تأکید کرد: با بررسی‌های انجام شده منطقه‌ای به وسعت 250 هکتار توسط جهاد کشاورزی شناسایی شده است تا مجتمع کشت سبزی به صورت متمرکز احداث و تمامی مزارع کشاورزی به این منطقه منتقل شود.

خالقی مجد با اشاره به اینکه متأسفانه شرایط جمع‌آوری فاضلاب در همدان 100 درصد نیست، تصریح کرد: همین امر سبب می‌شود تا کشاورزان به‌آسانی از فاضلاب برای اراضی استفاده کنند.

901

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس

استاندار فارس به برنامه‌ریزی های انجام شده برای تکمیل و تعیین تکلیف ۶۴ پروژه کلان استان در چهار سال آتی اشاره کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه در نشست خبری ضمن تبریک روز معلم و کارگر، با اشاره به نمایشگاه اکسپو یکی از مشکلات اصلی کشور را نبود بازاریابی مناسب دانست و اظهار داشت: به منظور ساماندهی این مسئله روز گذشته در نمایشگاه اکسپو تهران از پلتفرم بازاریابی توانمندی‌های تولیدی رونمایی شد که این پلتفرم کمک خواهد کرد که تولیدات استان از جمله صنایع دستی به راحتی در معرض دید متقاضیان داخلی و خارجی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به دنبال راه‌اندازی و ایجاد بازارچه صنایع دستی در تمام شهرستان‌های فارس هستیم، افزود: اگر بتوانیم این مهم را عمیاتی کنیم تولیدکنندگان دلگرم به و عرضه محصولات تولیدی خود می‌شوند و از هزینه‌های آنها نیز از جمله در بحث اجاره مکان کاسته خواهد شد.

استاندار فارس عنوان کرد: بحث ایجاد شهرک صنایع دستی در کنار نمایشگاه بین‌المللی واقع در شهرک گلستان شیراز در دستور کار است که با رفع موانع پیش‌رو در روزهای آتی شاهد آغاز عملیات اجرایی این شهرک خواهیم بود.

ایمانیه با اشاره به صدور 2 میلیون و 200 هزار دلار صنایع دستی استان فارس به خارج از کشور در سال 1402، گفت: این استان موفق شد که سال گذشته در زمینه صنایع دستی رتبه برتر کشور را کسب کند.

وی بیان کرد: ثبت شهر خشت به عنوان شهر حصیربافی، افتتاح و راه‌اندازی 35 کارگاه تولیدی صنایع دستی در سال گذشته از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی در استان است.

استاندار فارس با اشاره به نامگذاری سال 1403 با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: تمام دستگاه های اجرایی استان ملزم هستند برنامه‌های خود را برای تحقق این شعار اعلام کنند.

ایمانیه افزود: هیچ دستگاه‌ها و مجموعه‌ای نمی تواند ادعا کند که با شعار سال ارتباطی ندارد و هر کدام می‌توانند به سهم خود کمک کنند که این شعار به نحو مطلوب عملیاتی و محقق شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی های انجام شده برای تکمیل و تعیین تکلیف 64 پروژه کلان استان در چهار سال آتی تصریح کرد: در جلسه‌ای با حضور امام جمعه شیراز، اکثر نمایندگان منتخب جدید و مسئولان قضایی استان، همه هم قسم شدند که برای به سرانجام رسیدن این پروژه‌ها طی چهار سال آتی تلاش کنند.

استاندار فارس ادامه داد: منتظر مشخص شدن سه کرسی باقیمانده نمایندگی مجلس در استان هستیم و پس از آن جلسه‌ای با حضور آیت‌الله دژکام نماینده ولی‌‍فقیه در فارس ، نمایندگان استان در مجلس و سایر متولیان امر در تهران خواهیم داشت که راه‌های عملیاتی شدن این پروژه‌ها بررسی و تصمیم‌گیری شود.

وی بیان کرد: در انتخاب این 64 پروژه نگاه کلان استانی و حتی ملی داشته‌ایم و تلاش شده پروژه‌هایی انتخاب شوند که منافع آن برای تمام استان و حتی کشور باشد.

ایمانیه، گفت: در سفر دوم هیئت دولت به فارس (مهرماه 1402) 201 تفاهم‌نامه به ارزش پنج هزار و 500 میلیارد ریال در استان منعقد شد که برای عملیاتی شدن هر بخش جلسات هفتگی در استان برگزار می‌شود.

استاندار فارس در خصوص دستاوردهای این استان در حوزه گردشگری در سال 1402 عنوان کرد: از جمله این دستاوردها می‌توان به رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور، رتبه نخست اسکان، رتبه نخست ثبت آثار تاریخی جهانی و ملی، رتبه نخست ستاد اربعین، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در زمینه صنایع دستی، رتبه سوم کشور در تعداد مراکز درمانی و بیمارستان‌های دارای مجوز پذیرش بیماران بین‌المللی و گردشگران سلامت و رتبه دوم کشور در زمینه پذیرش بیماران بین‌المللی اشاره کرد.

ایمانیه گفت: استان فارس دارای 77 کاروان سرا، یک هزار و 465 اثر ثبت ملی، 12 اثر ثبت جهانی، سه هزار و 100 بنای گردشگری و ابنیه تاریخی دارای ثبت ملی، جهانی، تپه و محوطه، 69 هتل فعال، 20 هتل در حال ساخت، 91 هتل آپارتمان فعال، 165 بوم‌گردی دارای مجوز و 134 مهمان‌پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: سال 1402 مجوز احداث بیمارستان وزارت نفت به نام شهدای نفت نیز در شهر سلامت اخذ شد و هم اینک در شهر سلامت مشغول احداث زیرساخت ها هستیم که سرمایه گذاران می توانند با مراجعه به مدیریت شهر سلامت برای انعقاد تفاهم نامه اقدام کنند و پس از انعقاد تفاهم نامه، زمین تحویل آنها خواهد شد.

استاندار فارس گفت: راه‌اندازی دفتر گردشگری سلامت در کشور عمان، آغاز فعالیت انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت و صدور 700 کارت صلاحیت برای تسهیل‌گران گردشگری سلامت و اعطای 85 فقره مجوز کار در حوزه سلامت برای شرکت‌های خدمات مسافرت هوایی از دیگر اقدامات در زمینه گردشگری به ویژه گردشگری سلامت است.

ایمانیه با اشاره به حضور 10 هیئت تجاری خارجی در این استان در سال 1402، افزود: در جریان حضور این هیئت‌ها که نسبت به سال 1401 رشد 30 درصدی داشته 6 تفاهم‌نامه همکاری نیز منعقد شده است.

وی گفت: عمده تمرکز ما بر روی کشورهای حوزه خلیج فارس،آسیای میانه و عراق است و ارتباط با 2 کشور چین و روسیه را نیز دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • ۴ کشته در پی تصادف نیسان و پژو ۴۰۵ در جاده پارس‌آباد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر