Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهور گفت: مردم استان گلستان دارای سابقه درخشان فرهنگی و سیاسی و مردمی موقعیت شناس هستند که در انتخابات اخیر نیز هوشمندانه به صحنه آمدند و رای بالایی به دکتر روحانی دادند.

وی همچنین استان گلستان را یکی از استان های پراهمیت در زمینه کشاورزی برشمرد و بر لزوم رفع موانع پیش روی توسعه کشاورزی و تبدیل شیوه های سنتی کشاورزی به روش های نوین در این استان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری اظهار کرد: استان گلستان یکی از استان های مهم مرزی کشور است و با توجه به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در جهت تقویت روابط با کشور ترکمنستان، استان گلستان می تواند نقش مهم و تعیین کننده ای در این زمینه ایفا کند و از فرصت هم مرز بودن با این کشور همسایه برای توسعه اقصادی استفاده کند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه استان های مرزی باید از فرصت مرز به بهترین نحو ممکن استفاده کنند، خاطر نشان کرد: مرز یکی از مهمترین فرصت ها برای توسعه است اما متاسفانه گاهی به مرز بعنوان زمینه تهدید و قاچاق نگریسته می شود که این رویکرد حتما باید اصلاح شود.

وی دریا را از دیگر ظرفیت ها و مزیت های استان گلستان دانست و تصریح کرد: برای تحول و ترقی استان گلستان باید طرح ها و برنامه های توسعه‌ای مبتنی بر ظرفیت های استان نظیر دریا، مرز و کشاورزی تدوین و اجرایی شود.

جهانگیری همچنین با اشاره به لایحه دولت در خصوص ایجاد منطقه آزاد اینچه برون در استان گلستان، گفت: با وجود برخی مخالفت ها، دولت لایحه ایجاد منطقه آزاد اینچه برون را تصویب و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد اما متاسفانه در تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد در ۷ استان مرزی محروم کشور کم لطفی شد و تصویب این لایحه تا کنون به تأخیر افتاده است.

معاون اول رییس جمهور از جزیره آشوراده بعنوان یکی دیگر از امتیازات استان گلستان نام برد و افزود: جزیره آشوراده از ظرفیت ها و امتیازات مهمی در جذب گردشگران داخلی و خارجی برخوردار است و باید با رعایت مسائل زیست محیطی به یکی از مناطق گردشگری کشور تبدیل شود.

وی با بیان اینکه طرح راه آهن گرگان ـ مشهد از دستور کار دولت خارج نشده و دولت همچنان به دنبال اجرای این پروژه است.

جهانگیری همچنین با اشاره به دغدغه نمایندگان مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی مبنی بر فقدان آب شرب مناسب در برخی روستاهای شرق استان، افزود: براساس گزارش ها، ۴۶ درصد جمعیت استان گلستان در روستاها زندگی می کنند و لازم است استان گلستان بتواند متناسب با جمعیت روستایی، سهم خود را از منابع مالی که برای تامین آب روستاییان کشور تخصیص داده می شود، دریافت کند.

معاون اول رییس جمهور با یادآوری ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری مختلف استان گلستان، گفت: دیوار دفاعی اسکندر در استان گلستان می تواند یکی از جاذبه های مهم گردشگری در این استان باشد که لازم است سازمان میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری با نگاه ویژه این موضوع را پیگیری کند.

وی همچنین به تصمیم اخیر دولت مبنی بر استفاده ۳۰ درصدی از ظرفیت زنان و جوانان در انتصاب مدیران دولت اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت اقوام مختلف نیز در مدیریت ها استفاده شود و نباید کسی که از شایستگی و توانمندی برخوردار است به دلیل اینکه جزو اقوام و مذاهب دیگر بشمار می رود از فرصت مدیریتی محروم گردد.

جهانگیری از معاون نظارت و هماهنگی خود خواست اصلی ترین مسائل استان گلستان نظیر کشاورزی، تأمین آب روستاییان، استفاده از فرصت مرز و دریا و توسعه گردشگری در استان را با جدیت پیگیری و جلساتی در این خصوص با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی مرتبط و نمایندگان استان برگزار کند.

استاندار گلستان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت استان و میزان اجرای مصوبات سفرهای رییس جمهور به این استان ارائه کرد و خواستار صدور مجوز هر چه سریعتر برای ایجاد منطقه گردشگری در جزیره آشوراده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست شد.

نمایندگان مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی هم هر کدام در سخنانی ضمن تاکید بر همراهی با دولت در جهت خدمت رسانی به مردم اصلی ترین مسائل و مهمترین چالش های استان نظیر تأمین آب شرب روستاییان، توسعه کشاورزی، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم و استفاده از ظرفیت های اقوام مختلف در استان تشریح کردند و خواستار توجه هرچه بیشتر دولت به استان گلستان شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۸۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند

با صرف درست و هدفمند منابع و هزینه‌ها، احتمال ثمردهی و موفقیت استارت آپ‌ها افزایش یافته و با سرعت بیشتری شاهد تحولات فناورانه و رشد نوآوری در جزیره کیش خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، درخصوص لزوم هدایت دقیق فعالان حوزه نوآوری در جزیره کیش، باید از بین حدود 2500 حوزه فناورانه موجود در کشور که برای آنها وقت و سرمایه صرف شده است، به سمت فناوری‌هایی پیش رفت که تنها در جزیره کیش امکان رشد و توسعه آنان وجود داشته باشد. این در حالی است که سرمایه‌گذاران هم به واسطه فرصت‌های قابل توجه کیش در این زمینه رغبت بیشتری جهت سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.‎

‎علیرضا فراهانی روز یکشنبه در نشستی در همین رابطه در خصوص زمینه‌های جذاب فعالیت نوآورانه در این جزیره، اظهار داشت: از جمله فناوری‌های نوآور که به سرعت می‌تواند در جزیره کیش توسعه یافته و به نتیجه برسد، حوزه‌هایی است که ارتباط مستقیم با دریا دارد. به عنوان مثال در حوزه شیلات می‌توان به بحث گیاهان و جانوران دریایی، دارویی و استحصال انرژی از امواج دریا اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه نوآوری در جزیره کیش نیاز به شتاب و قدرت فزاینده دارد، تا توسعه و تحول در جزیره نمود بیشتری پیدا کند، افزود: از دیگر جذابیت‌های جزیره کیش برای نوآوری با قابلیت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است.گردشگری به عنوان یک مزیت جدی در کشور می‌تواند با چاشنی نوآوری همراه شده و در بخش‌های مختلف ازجمله گردشگری تفریحی و یا گردشگری سلامت فعالیت کند.

سرپرست مؤسسه علوم و فنون کیش تصریح کرد: از آنجا که کشور ما قابلیت ارائه خدمات باکیفیت و نسبتاً ارزان را در حوزه سلامت دارد، لذا اقبال بسیاری دربین کشورهای همسایه دارد، از این رو جزیره کیش با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند شرایط حضور شرکت‌های نوآور در این حوزه را فراهم کرده و ضمن کمک به توسعه گردشگری، سلامت بازدهی زودهنگامی را نیز برای آنان به همراه داشته باشد.‎

فراهانی، حوزه انرژی را از دیگر ظرفیت‌های معرفی کیش به عنوان پایگاه نوآورانه دانست و گفت: منابع گازی و نفتی زیادی در کنار جزیره کیش تمرکز پیدا کرده است، که این امر می‌تواند یک امکان بی‌نظیر جهت حضور شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نو با قابلیت اشتغال‌زایی و خلق پول را فراهم آورد.‎ حوزه فناوری اطلاعات نیز از دیگر حوزه‌های دارای جذابیت و مزیت در بحث نوآوری است و ما در جزیره کیش می‌توانیم سرمایه‌گذاری و حمایت‌های جدی نیز از این حوزه داشته باشیم.

وی ابراز داشت: فعالیت در این حوزه برای شروع نیاز به سرمایه‌گذاری، تجهیزات و فضای خاصی جز فراهم بودن بستر ارتباطات و اینترنت نداشته، از این جهت جزیره به لحاظ شرایط آب و هوایی و آرامش ذاتی می‌تواند بستر خوبی جهت مستقر شدن فعالان حوزه فناوری اطلاعات از جمله هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سرویس‌های ابری و سایر زمینه‌ها جهت رشد و توسعه این بخش باشد.

‎وی در خصوص خدمات و حمایت‌های مرکز نوآوری مؤسسه علوم و فنون کیش افزود: در حال حاضر این مرکز علاوه بر بحث تأمین محل کار برای این شرکت‌ها، می‌تواند خدمات مشاوره‌ای نیز در خصوص أخذ مجوز دانش‌بنیان، دریافت تسهیلات و حوزه تجاری‌سازی محصولات به آنان ارائه دهد.‎

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • گرگان در سوگ صادق آل محمد