Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اسبق مردم رشت در مجلس شورای اسلامی وجود مشکلات عمده کشاورزان را بی برنامگی دولت نام برد و گفت: تحمیل خسارت بر برنجکار نتیجه واردات بی‌موقع و عدم‌حمایت از کشاورز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعلی آقازاده دافساری در گفتگو با خبرنگار ۸دی، با بیان اینکه بحث واردات برنج و حمایت از محصولات کشاورزی در ایران سر درازی دارد، اظهار داشت: بیش از ۵۰ سال است که کشاورزان ما با سیاست های دولت ها در خصوص واردات برنج مشکل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اظهار تاسف از ناکارآمدی دولت ها در تدوین سیاست های لازم برای حفظ و ارتقای محصولات کشاورزی نظیر برنج، افزود: متاسفانه اراده ای در مدیریت تولید و مدیریت کشاورزی ما وجود ندارد و نتوانسته اند از تولید داخلی حمایت های لازم را انجام دهند.


نماینده اسبق مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه دولت نتوانسته سیاست های راهبردی لازم را در کنترل برنج مورد نیاز در کشور داشته باشد، گفت: به دلیل بی کفایتی و فقدان برنامه مدون و مدیریت قوی اجرایی و نظارتی در سیستم نظارت بر تولیدات برنج در استان ما شاهد مشکلاتی عمده در تولید برنج و این محصول استراتژیک جمهوری اسلامی ایران هستیم.


عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در واکنش به دستور معاون اجرایی رئیس جمهور مبنی بر واردات برنج در فصل برداشت محصول مذکور اظهار کرد: مسائل موجود در بحث برنج صرفا واردات این محصول نیست بلکه عدم نظارت بر سیستم رانت، باندبازی است که در زمان برداشت برنج وارد بازار می شود و به نوعی یک آفت است.


آقازاده با اشاره به اینکه عموما رانت و باند بازی ها در برنج مربوط به وزارت خانه ها است، افزود: عدم خرید تضمینی توسط دولت از دیگر مسائل موجود در برنج است که دولت این عمل را به صورت متناقض انجام می دهد.


وی با اعلام اینکه دولت در زمینه خرید برنج تضمینی بی برنامه سیاست خاص انجام می دهد که لازم است سیاست های مربوط به آن تغییر کند، خاطرنشان کرد: دولت به جای اینکه برنج را به موقع از برنجکاران خریداری کنند یا برنج های وارداتی که به کمبود آن در کشور احساس شده را با برنامه توزیع کنند، در فصل برداشت برنج وارد می کند.


نماینده اسبق مردم رشت در خانه ملت با تاکید بر اینکه واردات بی برنامه موجب خسارت های جبران ناپذیر برای کشاورزان از جمله برنجکاران می شود، تصریح کرد: متاسفانه زمانی که مردم می خواهد برنج را تولید کنند، برداشت کنند یا به فروش برسانند و درآمد بخور و نمیر سالیانه خود را در بیاورند دولت برنج خارجی را وارد می کند که این مهم از سوی واسطه ها و سیستم رانتی که در دولت ها داشتیم صورت می گیرد و کشاورزان هر سال خسارت هایی را متحمل می شوند.


آقازاده متذکر شد: نابودی عرصه های کشاورزی فلاکتی است که شاهد آن هستیم و یکی از دلیل های به وجود آوردنده آن واردات بی موقع و حمایت نکردن از کشاورزان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان