Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در هنديجان توجه کمي به قشر زحمت‌کش هنرمند و خبرنگار مي‌شود، و اين قشر موثر و اهل قلم در پيچ‌وخم زندگي فراموش‌شده‌اند. به گزارش خبرگزاري تسنيم از بندر هنديجان، هنديجان از ديرباز مهد تمدن، شعر ادب، هنر بوده چنانکه بزرگان زيادي را در خود پرورش و در اختيار جامعه قرار داده است.
هنرمندان متعهد الگوي جوامع خود بوده، مردم از آن‌ها به نيکي ياد، سعي دارند خود را به آن‌ها نزديک و معاشرت اجتماعي داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنرمندان در بين مردم چهره‌هاي شناخته‌شده و محبوبي هستند.
هنرها جلوه‌هاي زيادي دارند يکي از هنرها تصاوير و نوشته‌هايي هستند که خبرنگاران و نويسندگان خلق مي‌کنند، خطاطي، نقاشي، مينياتوريست و گرافيست نيز يکي ديگر از هنرها است که در جامعه خلق‌شده و زيبايي‌هاي ديگري را به مردم عرضه مي‌کند.
حاکمان طاغوت به هنرمندان تعدي مي‌کردند
در طول تاريخ هنرمندان زيادي وجود داشتند که مورد ظلم و تعدي حاکمان قرار مي‌گرفتند در باطن همه هنرمندان استقلال از حکومت و سلطنت وجود دارد چراکه هنر با حکومت‌داري غير متعهدانه سازگاري ندارد هنر متعلق به ذات اقدس الهي است و هر چه هنر به خالق اصلي نزديک باشد زيباتر است.
بعد از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي در ايران هنر و هنرمندان توانستند با حمايت انقلاب اسلامي هنر خود را به مردم فهيم و انقلابي ايران هديه کنند. ما در همه آثار هنرمندان عزيز متعهد جلوه‌هاي زيبايي الهي و فرستادگان خداوند را مي‌بينيم.
هنر آن‌قدر در نزد انقلاب ما جايگاه رفيع پيدا کرد که امام خامنه‌اي ولي امر مسلمين جهان هرساله جلسات مهمي را با هنرمندان در مناسبت‌هاي مختلف برگزار و از اين عزيزان تقدير و قدرداني مي‌کنند. حمايت شخصيت اول يک حکومت از هنرمند جايگاه رفيع آن را به مردم نمايان مي‌کند.
لذا با اين تفاسير هنرمندان طلايه‌داران عرصه مبارزه با انحرافات، مستکبرين، مشرکين، متوحشان بدون اينکه سلاح و مهمات جنگي داشته باشند، هنرمندان با قلم خود توانسته و مي‌توانند بدون هيچ درگيري افکار ملتي را دگرگون کنند. انقلاب ايران توانست آزادي را به هنرمندان متعهد و دلسوز برگرداند.
اگر هنر برمدار حق و حقيقت ذات اقدس الهي نچرخد اين را نمي‌توان يک هنر متعهدانه و دلسوزانه ناميد لذا هنر بايد در مدار خواسته‌هاي خداوند و اوليايي او باشد. چراکه هنرمند، نقاش، نويسنده، خبرنگار واقعي خداوند باري‌تعالي، رحمان و رحيم است که توانسته زيبايي‌ها را آفريند تا ما از آن نقل کنيم.
به مشکلات هنرمندان و خبرنگاران در هنديجان رسيدگي ‌شود
در همه جاي دنيا از هنرمندان و زحمات آنان به‌خوبي قدرداني مي‌شود اما اين موضوع در هنديجان کم‌رنگ نمايان کرده و اميدواريم موردتوجه قرار گيرند.
هنديجان يک شهر فقير و درآمدهايي آن از طريق صيادي و کشاورزي است لذا جايي براي هنرمندان و پرداخت هزينه‌هاي آنان نيست فقط مسئولان هستند که مي‌توانند از هنرمندان حمايت مادي و معنوي کنند تا درراه خود استوار باشند.
اما مسئولان به دلايل متعدد تاکنون نتوانسته‌اند حق هنرمندان هنديجاني را ادا کنند، حتي شايد اطلاعي از هنرمندان که چه کساني، کجايند، زندگي آنان به چه شکل اداره مي‌شود، ندارند.
درنتيجه هنرمندان و خبرنگاران در هنديجان مورد بي‌مهري قرارگرفته‌اند و انتظار است مسئولان با درايت و متانت ضمن کسب اطلاع از زندگي و ديدار با آن‌ها از نزديک در خصوص مسائل گفت‌وگو کنند.
هادي عطشاني خطاط، نقاش، مينياتوريست و گرافيست هنديجاني در گفت‌وگو با خبرنگار تسنيم در بندر هنديجان، اظهار داشت: بنده با 20 سال سابقه فعاليت در عرصه فرهنگي و هنري هنديجان توانسته‌ام عناوين مختلفي را با حمايت‌هاي مردم محروم کسب کنم.
با حمايت مردم توانسته‌ام مقام‌هاي ملي و استاني را کسب کنم
وي افزود: ازجمله اين عناوين مي‌توان به مقام نخست ملي در مسابقات نقاشي مينياتور مردادماه سال 1373 رده دانش آموزان مقطع متوسطه، کسب چهار مقام استاني در اين رشته، رتبه‌ي نخست استاني در سال‌هاي 1370،71،72،73، دارنده ديپلم افتخار در رشته مينياتور از سوي وزير وقت آموزش‌وپرورش سال 1373 در مشهد مقدس، مقام نخست و برگزيده استان خوزستان در مينياتور و تذهيب سال 1384 بهبهان، اشاره کرد.
رئيس انجمن هنرهاي تجسمي اداره فرهنگ و ارشاد هنديجان بيان کرد: کسب مقام نخست رشته طراحي در اولين سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (ره) استان خوزستان در رده دانش آموزان راهنمايي سال 1369،20 سال سابقه تدريس نقاشي، طراحي در کتابخانه عمومي، مسجد جامع، کانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد، اداره فرهنگ و ارشاد، هلال‌احمر و بسياري از مدارس ازجمله اقدامات هنري اين‌جانب است.
وي گفت: تاکنون دو بار مصاحبه ضبط‌شده در برنامه نخلستان، شب‌هاي کارون و يک‌بار مصاحبه زنده پخش تصويري از برنامه شب‌هاي کارون در مهرماه سال 1388 در صداوسيماي خوزستان داشته‌ام.
عطشاني عنوان کرد: اکنون 15 ماه است، براثر حادثه دل‌خراش رانندگي از ناحيه دو پا صدمه شديد ديده به‌طوري‌که قادر به انجام کار و امرارمعاش نيستم در اين مدت مسئولان يادي از ما نکردند.
وي افزود: باوجود همکاري تمام‌وقت با بسياري از نهادها، ادارات دولتي، مسئولان و انجام کارهاي تبليغاتي، هنري، بخصوص شهرداري هنديجان که سابقه همکاري بنده با شهرداري بيش از 15 سال است اما تاکنون سراغي از من نگرفته‌اند.
مورد کم‌لطفي مسئولان قرار گرفتم
رئيس انجمن هنرهاي تجسمي اداره فرهنگ و ارشاد هنديجان بيان کرد: فعاليت‌ها و اقدامات هنري، تبليغاتي ما در سطح شهر فراگير، عمومي بود، همه مسئولان ادارات کارهاي تبليغاتي خود را به ما مي‌سپردند، ولي متأسفانه بعد از تصادف ديگر هيچ‌کس از ما يادي نکرد انگار که ما وجود نداشتيم.
وي گفت: فعاليت‌هاي هنري ما گامي در جهت خدمت به مردم و پيشرفت هنري شهرستان بود، بر اين خدمات افتخار داريم اما اکنون‌که 15 ماه از صحنه هنري خارج شدم انتظار اين بود که مسئولان و خود مردم حداقل يادي از ما مي‌کردند نه اينکه به فراموشي بسپارند.
عطشاني عنوان کرد: بنده در سه سال گذشته دروازه قرآن ورودي شهر هنديجان را به‌تنهايي رنگ‌آميزي و خطاطي کرده همچنين بسياري از مکان‌هاي ديگر را به سفارش شهرداري با کمترين هزينه زيباسازي و نقاشي کردم، اما هيچ‌کدام از متوليان عيادتي از ما نداشتند.
وي افزود: بنده در بسياري از مراسم‌ها، مناسبت‌هاي ملي و مذهبي ازجمله نمايشگاه‌هايي که در ايام محرم، دفاع مقدس در سطح شهر برگزار مي‌گشت با هزينه بسيار کم نقاشي، خطاطي، دکوراسيون انجام مي‌دادم.
مينياتوريست و گرافيست کار هنديجاني بيان کرد: در نمايشگاه‌هاي بزرگ حجاب، عفاف، يادبود شهدا و بسياري از برنامه‌هاي متنوع فرهنگي و هنري تنها از بنده براي تبليغات، خطاطي و نقاشي دعوت مي‌شد اما اکنون مي‌بينم ديگر هيچ عکس به ياد هنر، هنرمندان نيست.
هنرمندان به گردن همه ما حق‌دارند
حسين پور دوستعلي رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي هنديجان در گفت گو با خبرنگار تسنيم در بندر هنديجان، اظهار داشت: هادي عطشاني از اساتيد و مربيان زحمت‌کش شهرستان بوده و به گردن همه حق بزرگي دارد.
وي افزود: عطشاني علاوه بر کارهاي تبليغاتي يک هنرمند متعهد، دلسوز، مردم‌دار و فعال است ما براي اين بزرگوار متأسفيم که چنين حادثه دردناکي اتفاق افتاده، براي اين عزيز آرزوي سلامتي داريم.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد هنديجان بيان کرد: ضمن تشکر از شما خبرنگار محترم، پيگير مشکلات و سوژه‌هاي خبري، انشالله به همراه حضرت‌عالي و ديگر دوستان از جناب عطشاني عيادت و سرکشي خواهيم کرد.
گزارش از محمدمهدي صادقي
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۰۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - فاطمه کول*: یکی از مشکلات بزرگ نظام سلامت که قانونگذار را نیز تحت‌الشعاع قرار داده، تخصص گرایی و درمان محوری خدمات سلامت است در همین راستا حوزه باروری و بارداری که یک امر فیزیولوژیک است، بیش از سایر حوزه‌ها تحت تأثیر این رویکرد مدیکالیزیشن یا پزشکی سازی قرار گرفته است، به طوری که بارداری به بیماری تبدیل شده است.

تولیدمثل و بارداری نیز همچون سایر عملکردهای فیزیولوژیک بدن یک امر حیاتی و فیزیولوژیک است مانند خوردن و آشامیدن که دستگاه گوارش کار هضم و جذب را بطور طبیعی در بدن انجام می‌دهد ولی گاهی ممکن است فردی دچار سو هاضمه شود و آنگاه است که به متخصص گوارش نیاز دارد و هیچ فرد سالمی در پی جراحی آپاندیس یا معده و روده خود نیست، ولی متأسفانه در بحث بارداری و زایمان سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت که معمولاً توسط متخصصان جراحی زنان که ماهیتش درمان بیماری‌های زنان و جراحی است، انجام می‌شود که اوج آن را می‌شود با مداخله بسیار تهاجمی و خطرناک در فرآیند فیزیولوژیک زایمان یعنی تولد ٥٦ درصد نوزادان کشور در اتاق عمل و از طریق جراحی سزارین مشاهده کرد.

نوزادانی که با سزارین متولد می‌شوند، معمولاً نه تنها از حق زندگی داخل‌رحمی کامل محروم می‌شوند و زودتر از موعد به‌دنیا می آیند و بیشتر نوزادان بستری در بخش‌های مراقبت ویژه نوزادی را تشکیل می‌دهند بلکه خود بخود امکان دارد در معرض بیماری‌هایی نظیر آسم و آلرژی، دیابت، اوتیسم، بیش فعالی، چاقی و حتی اسکیزوفرنی قرار بگیرند.

روند افزایشی سزارین در کشور حاصل بی‌توجهی و به حاشیه راندن حرفه مامایی است. در تمامی دنیا عامل اصلی زایمان طبیعی و مراقبت‌های دوران بارداری ماما است و جراح زنان تنها در حاملگی‌های پرخطر و بیماری‌های زنان وارد عمل می‌شود و در کشور ما نیز بیش از ۷۰ درصد زایمان‌های طبیعی را ماماها انجام می‌دهند.

بی‌توجهی به وضعیت ماماهای کشور سبب شده است تا ما در حال تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده و ایجاد عارضه برای مادران باشیم و هزینه‌های زیادی از صندوق‌های بیمه و از جیب مردم صرف درمان عوارض و بیماری‌های غیر واگیر ناشی از تولد به روش سزارین شود. به عبارتی مداخله‌های غیر ضروری در روند بارداری و زایمان و بی توجهی به بهره برداری از پتانسیل‌های مامایی کشور سبب شده تا نظام سلامت خود در حال تولید بیماری‌های غیر واگیر باشد.

از این رو سازمان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین‌المللی مامایی در سال ۱۸۹۰، پنجم می را به عنوان روز جهانی مامایی انتخاب کردند و این نام‌گذاری از سال ۱۹۹۲ رسمی شد. جهان هر ساله این روز را گرامی می‌دارد و آن را بهانه‌ای می‌داند برای توجه بیشتر به این حرفه و البته فرصتی برای واکاوی نقطه‌ای که در آن ایستاده به طور معمول بسیاری واژه ماما را برابر با زایمان طبیعی می‌دانند ولی حقیقت این است که مامایی ترکیبی است از علم و هنر که فراتر از زایمان، برای هر جامعه‌ای از جمله ایران مهم است.

اهمیت این حرفه را از شعارهایی که هر ساله برای این روز انتخاب می‌شود می‌توان فهمید. «ماماها، مدافع حقوق زنان»، «سرمایه‌گذاری بر روی ماماها، بهبود کیفیت شاخص‌ها» «دنبال کردن جزئیات، سرمایه‌گذاری روی ماماها»، بخشی از شعارهای این سال‌ها است که نقش پررنگ مامایی در شاخصه‌های سلامت یک جامعه و در نهایت پیشرفت آن را نشان می‌دهند.

بی‌شک همه دست‌اندکاران امر سلامت شهادت می‌دهند که ماماها نقش مؤثری در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان دارند.

فعال اجتماعی و کادر درمان

کد خبر 6096269

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • نمی‌توانم نسبت به ظلم و نسل‌کشی در غزه بی‌تفاوت باشم
  • وضعیت «ناسالم» هوا در هندیجان
  • وداع مردم خراسان شمالی با عیسی بخشی هنرمند موسیقی مقامی
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه