Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول اداره کشاورزی هرات می‌گوید که با آغاز فصل بهار امسال، برداشت عسل طبیعی در هرات افزایش و به 80 تن می‌رسد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، عبدالصبور رحمانی رییس اداره کشاورزی هرات در بازدید از فارم‌های زنبورداری هرات گفت: امسال زنبورداری در هرات با استقبال خوب شهروندان رو به رو بوده و افراد زیادی در این استان به زنبورداری روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره کشاورزی هرات افزود: امسال نسبت به سال گذشته برداشت عسل طبیعی افزایش یافته است، سال گذشته برداشت عسل طبیعی ۶۰تن بوده اما با روی آوردن بیشتر مردم به زنبورداری و تولید عسل طبیعی در هرات این آمار به ۸۰ تن رسیده است.

رحمانی خاطرنشان کرد: زنبورداری در هوای مناسب و به دور از بادهای تند موثر است اما درسال گذشته زنبورداران و شرکت‌های تولید عسل طبیعی با این مشکل روبه رو بوده و بیشتر زنبورهای خود را ازدست داده‌اند .

وی تصریح کرد: در حال حاضر عسل طبیعی هرات نه تنها نیاز شهروندان هرات را رفع کرده بلکه این عسل به غور و دیگر ولایت‌های افغانستان توزیع می‌شود.

رییس اداره کشاورزی هرات از واردات عسل بی‌کیفیت از پاکستان به نام افغانستان سخن گفت و افزود: اگر دولت جلوی واردات بی‌رویه عسل بی‌کیفیت به افغانستان را نگیرد این صنعت به رکود مواجه خواهدشد.

محمد شعیب ابراهیمی مسوول انجمن زنبورداران هرات در این مورد گفت: زنبورداری در هرات بیش از ۲۰سال است که سابقه دارد، به صورت مستقیم ۵۰۰ نفر و غیرمستقیم ۳ هزار و ۵۰۰ نفر به این کار می‌پردازند و درحال حاضر این صنعت روبه رشد است.

وی گفت: آنها در آغاز زنبورداری و تولید عسل از سه کندو عسل شروع کرده و حالا این کندوها به بیش از هزار کندو در مناطق مختلف هرات رسیده است.

ابراهیمی گفت: زنبورداران در هرات در طول سال یکبار برداشت از کندوهای عسل دارند و هر کندو ظرفیت تولید ۱۰ کیلو عسل را دارد و علاوه بر استفاده شهروندان هرات به ولایت‌های دیگر هم این عسل طبیعی فرستاده می‌شود.

این درحالیست که به دلیل رشد چشمگیر تولید عسل طبیعی درهرات قرار است تا اداره کشاورزی هرات جشنی را به نام گل عسل در هرات برگزار کند.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان