Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا ساعی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص توزیع دولتی تریاک کوپنی اظهار کرد: کمیسیون قضایی در رابطه با کوپن دولتی برای تریاک اظهارات زیادی از قبیل اینکه این طرح در راستای جذب افراد معتاد به سمت نظام و جدا شدن از قاچاقچیان موادمخدر است، داشته‌اند در حالی که این موضوع در حد صحبت و بررسی بوده و نتیجه نهایی هنوز مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انعکاس خبر طرح توزیع دولتی کوپن تریاک کار عجولانه‌ای بود
وی با بیان اینکه هنوز برای کوپن دولتی تریاک کار کارشناسی دقیق صورت نگرفته و از این رو نباید به هیچ‌وجه رسانه‌ای می‌شد،گفت: به عنوان عضوی از کمیسیون اجتماعی که مدام در حوزه آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد درگیر هستم و برنامه‌ریزی و طرح‌های زیادی نیز ارائه داده‌ام، معتقدم نباید موضوعی که هنوز جای کار بسیاری داشته و جواب سوال‌های زیادی از این طرح بی‌پاسخ مانده را به جامعه انعکاس داد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل جلسات با دستگاه‌های متولی مبارزه با اعتیاد و بازدید استانی از سراسر کشور در خصوص معضل خانمان‌سوز اعتیاد افزود: زمانی که در استانداری تهران نیز بودم، مدام از کمپ‌ها بازدید کرده و مسائل تک تک آنها را به گوش مسؤولان رسانده‌‌ام و از این رو طرح دولتی کوپن تریاک باید همه‌جانبه و منطبق با وضع و نیاز جامعه بررسی شود.
هنوز به نتیجه قطعی از طرح توزیع کوپن تریاک نرسیده‌ایم
وی اظهار داشت: تا به امروز به نتیجه قطعی و کلی از اینکه آیا طرح تریاک آزاد به نفع جامعه است و یا نه، به دست نیامده و تمام گفته‌ها در این رابطه فقط در حد نظر و گفته بوده و به هیچ قطعیتی نرسیده است.

ساعی با بیان اینکه سوال‌های زیادی در خصوص اینکه آیا طرح کوپن تریاک می‌تواند باعث کاهش اعتیاد در جامعه شود و یا با اجرای آن کمکی به جامعه خواهد شد و آیا شرایط کشور چنین وضع را پذیراست، در اذهان ایجاد شده، افزود: نباید قبل از انجام کارشناسی قوی و همه‌جانبه چنین موضوعی رسانه‌ای می‌شد ولی قطعا افرادی که این موضوع را رسانه‌ای کرده به یک جمع‌بندی موقتی رسیده‌اند ولی این به آن معنا نیست که طرح به یک نتیجه نهایی رسیده و عملیاتی خواهد شد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طرح آزادسازی تریاک تا وقتی که سیاست کلی کشور مبنی بر اینکه جامعه آمادگی پذیرش موضوع را داشته و این موضوع قطعا کمک به کاهش اعتیاد و ریشه‌کنی قاچاق خواهد بود، نمی‌تواند به مرحله اجرا برسد.

وی افزود: اعلام این خبر به رسانه‌ها یک کار عجولانه‌ای بوده که نباید گفته می‌شد؛ زیرا کمیسیون اجتماعی به عنوان متولی اصلی حوزه آسیب‌های اجتماعی هنوز این طرح را کارشناسی دقیق انجام نداده تا یک نتیجه نهایی را ارائه دهد و همه این شائبه‌ها و گفته‌ها تا زمان مطالعه دقیق بی‌اساس است و هیچ فردی تا ارائه نتیجه نهایی حق قضاوت در این رابطه را ندارد.

ساعی بیان کرد: کمیسیون اجتماعی در رابطه با بررسی موضوع تریاک جلساتی خواهد داشت و این طرح را همه‌جانبه مورد بررسی قرار خواهد داد.

طرح توزیع کوپن تریاک باید پاسخگوی سوال‌ها باشد

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره گفته سخنگوی کمیسیون حقوقی نسبت به تصویب نهایی پیشنهاد توزیع موادمخدر دولتی با هدف انقطاع رابطه معتادان و قاچاقچیان گفت: تاکیدات سیاست‌های کلی نظام نسبت به لزوم انقطاع رابطه معتادان و قاچاقچی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است ولی تا زمانی که به پاسخ تمام سوالات منطبق با جامعه نرسیم، چنین طرحی قابلیت اجرا نخواهد داشت.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از مذاکرات قاهره/ منابع صهیونیستی: مذاکرات به نتیجه نرسیده است/ منابع مصری: مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دارد

از ساعات گذشته تعدادی از رسانه های عبری و عربی اخبار ضد و نقیضی در رابطه با وضعیت مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین منتشر کرده اند. برخی منابع مدعی شکست و برخی شکست مذاکرات را تکذیب می کنند.

سرویس جهان مشرق - مذاکرات بر اساس آخرین طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی در قاهره از روز گذشته آغاز شده است. علی رغم خوش بینی ها در رابطه با حصول توافق میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی بر سر آتش بس، گزارش های ضد و نقیضی از شکست خوردن مذاکرات منتشر می شود. برخی منابع مدعی بی نتیجه ماندن مذاکرات شده و برخی منابع با رد این موضوع به این امر اشاره می کنند که مذاکرات همچنان در جریان است، اما موانعی همچنان وجود دارد. رژیم صهیونیستی نیز هیئت خود را تاکنون به قاهره اعزام نکرده است.

در همین رابطه، شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا به نقل از یک مقام ارشد حماس گزارش داد مذاکراتی که در قاهره از طریق میانجی‌گران مصری در حال انجام بود، روز شنبه بدون نتیجه پایان یافت و دور جدید آن روز یکشنبه برگزار می‌شود.

سی ان ان نیز به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیست گزارش داد که هرگونه توافق احتمالی بر سر چارچوبی کاری به آتش‌بس موقت و آزادی اسیران صهیونیست‌ در غزه نزدیک خواهد شد و احتمالاً مذاکرات مداوم درباره جزئیات دقیق توافق دنبال خواهد شد. این شبکه اشاره کرد: انتظار می‌رود که دستیابی به توافق نهایی بین ۲ طرف چندین روز دیگر طول بکشد و مذاکرات ادامه داشته باشد و و مذاکره‌کنندگان در جنبه‌های فنی توافق احتمالی پیشرفت کرده‌اند، اما ۲ منبع اسرائیلی گفتند که ممکن است تکمیل خود معامله یک هفته طول بکشد.

در این خصوص یک منبع مصری مطلع از مذاکرات آتش‌بس در غزه عصر شنبه فاش کرد که جلسه گفت‌وگو بین حماس و میانجی‌ها امشب بدون حصول نتیجه نهایی تکمیل شد.

این منبع به روزنامه العربی الجدید افزود که نشست‌های بین حماس و میانجی‌ها فردا ادامه خواهد داشت و توضیح داد که حماس سوالاتی دارد که می‌خواهد به آنها پاسخ داده شود و این با هماهنگی همه طرف‌ها انجام می‌شود. این منبع تاکید کرد که اظهارات منفی اسرائیل بر روند گفت‌وگوهای جاری در قاهره تأثیری نخواهد داشت.

مانع تراشی رژیم صهیونیستی در مذاکرات

در عین حال منابع برجسته مقاومت فلسطین روز شنبه به المیادین گفتند که مذاکرات «به دلیل امتناع رژیم صهیونیستی از پایبندی به آتش‌بس دائمی» با یک مانع بزرگ روبه‌رو است. این منابع به المیادین توضیح دادند که حماس «اصرار دارد که هیچ توافقی بدون متن صریح در مورد آتش‌بس را نمی‌پذیرد».

این پس از آن مطرح شد که یک منبع برجسته در جناح‌های فلسطینی به المیادین تاکید کرد که «بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دولت اشغالگر و رهبران آن «همیشه مذاکرات را خنثی می‌کنند».

وی اشاره کرد که «نتانیاهو سرسخت است و علاقه‌ای به این مذاکرات ندارد و بازگشت اسیران و خواسته‌های خانواده‌هایشان و جهان را برای توقف جنگ نسل کشی به چالش می‌کشد.

این منبع خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، رهبری مقاومت در چارچوب دستیابی به توافقی که خواسته‌های مردم فلسطین برای توقف همه جانبه تجاوز و خروج کامل نیروهای اشغالگر از خاک فلسطین را برآورده می‌کند، انعطاف زیادی از خود نشان می‌دهد.

بدون تضمین پایان جنگ، توافقی وجود نخواهد داشت/ هیئت اسرائیلی به قاهره نرفت

اصلی ترین شرط سازمان مقاومت فلسطین برای موافقت با طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی، تضمین برای پایان دادن به جنگ در غزه و خروج کامل ارتش رژیم صهیونیستی از غزه است. این در حالی است که نتانیاهو اخیرا در سخنانی به این امر اشاره کرده بود که بدون توافق یا با توافق، ارتش اسرائیل وارد رفح خواهد شد.

فشار جریان راست در دولت رژیم صهیونیستی برای آغاز عملیات در رفح بیشتر شده است. بن گویر و اسموتریچ، دو وزیر تندروی دولت رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند که اگر عملیات در رفح آغاز نشود، از دولت ائتلافی خارج خواهند، موضوعی منجر به سقوط دولت نتانیاهو خواهد شد.

یک مقام سیاسی صهیونیستی در این رابطه گفت: «گزارش‌ها مبنی بر موافقت اسرائیل با پایان جنگ به عنوان بخشی از معامله تبادل اسرا یا اینکه اسرائیل به واسطه‌ها (آمریکا و قطر) اجازه داده است تضمین‌هایی برای پایان جنگ ارائه کنند، صحت ندارد. حماس تا کنون از خواسته خود برای پایان جنگ دست برنداشته و در نتیجه امکان دستیابی به توافق را خنثی کرده است.»

به نظر می رسد رژیم صهیونیستی در این مرحله، فارغ از نتیجه مذاکرات، قصدی برای پایان دادن به جنگ ندارد و همچنان در تدارک برای آغاز عملیات در رفح است. عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در صفحه این جنبش در تلگرام نوشت: آنها ما را تهدید به حمله به رفح می‌کنند، ما به آنها قول شکست می‌دهیم.

یک منبع در سازمان حماس به الجزیره گفت: "اسرائیل با اصرار بر ادامه جنگ و ورود به رفح، دستیابی به توافق را به تعویق می اندازد. دولت اسرائیل تلاش می کند تا چارچوبی برای بازگرداندن ربوده شدگان ایجاد کند، بدون اینکه جنگ را به پایان برساند. ما تحت هیچ شرایطی با این وضعیت موافقت نخواهیم کرد.»

ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در رابطه با نرفتن هیئت اسرائیلی به قاهره گفت:

من از تصمیم نخست وزیر برای نفرستادن هیئت اسرائیلی به قاهره استقبال می کنم. امیدوارم او به سایر تعهداتی که در دیدار هفته گذشته با من داشت نیز عمل کند: «نه به یک توافق نابخردانه و آری به حمله به رفح. نخست وزیر به خوبی می داند که بهای عمل نکردن به این تعهدات چیست.»

دیگر خبرها

  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • آخرین جزئیات از مذاکرات قاهره/ منابع صهیونیستی: مذاکرات به نتیجه نرسیده است/ منابع مصری: مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دارد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • ببینید | افشای بخشی از لایحه حجاب و عفاف توسط نماینده مجلس: اتصال تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی به فراجا
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند