Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور که در سال 90 در استان کلنگ زنی شد و مدت سه ساله ای برای بهره برداری از ان تعیین شد، هم اکنون پس از شش سال تنها 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، یکی از محورهای توسعه هر منطقه ایجاد زیرساخت ها و خدمات بهداشتی است. با توجه به اینکه این خدمات با سلامت مردم سروکارد دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از پروژه های بهداشتی و سلامت محور در خراسان جنوبی آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور است، اما متاسفانه این پروژه که یکی از عوامل ارتقاء سلامت در استان است، تاکنون مورد غفلت مسئولان قرار گرفته است.

محمد اصغر زاده، معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی در این خصوص در گفتگو با خاورستان، اظهارکرد: ازمایشگاه تخصصی دام شرق کشور در سال 90 در زمینی به مساحت 3 هزار مترمربع با زیربنای بیش از 2 هزار مترمربع در سه طبقه کلنگ زنی شد.

وی افزود: مدت ساخت و بهره برداری از این طرح سه سال تعیین شد و باید این ازمایشگاه تا سال 93 به بهره برداری می رسید.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: این آزمایشگاه به دلیل تخصیص نیافتن بودجه پیشرفت چندانی ندارد و با توجه به اینکه تاکنون اعتبارات اندکی برای این پروژه اختصاص یافته است، پیشرفت آن قابل توجه و ملموس نیست.

اصغرزاده بیان کرد: اما هم اکنون این پروژه حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن حدود 4 میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است که باید از منابع استانی تامین شود.

وی همچنین اعتبار تجهیز این آزمایشگاه هم 4 میلیارد تومان است که در صورت بهره برداری آزمایشگاه، از محل منابع ملی تامین خواهد شد.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 800 میلیون تومان برای این پروژه هزینه شده است گفت: این میزان تخصیص از اعتبارات در حالی است که اعتبارات مصوب شده برای این پروژه طی این 5 سال حدود 4 میلیارد و 500 میلیون تومان بوده است.

اصغرزاده ادامه داد: از میزان اعتبارات تخصیص داده شده برای این پروژه 100 میلیون تومان در سال 90، 150 میلیون تومان در سال 91، 23 میلیون تومان در سال 92، 430 میلیون تومان در سال 93 و 108 میلیون تومان در سال 95 اختصاص یافته و در سال 94 هیچ اعتباری برای این پروژه اختصاص پیدا نکرده است.

سال

اعتبارات مصوب/ میلیون تومان

اعتبارات تخصیص داده شده/ میلیون تومان

90

100

100

91

300

150

92

200

23

93

600

430

94

1000

0

95

2.280

108

وی افزود: ایجاد آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور در خراسان جنوبی به لحاظ استراتژیکی و بمنظور حفظ صنعت دام و طیور استان یک اولویت است و در مسائلی مانند بیوتروریسم، پدافند غیر عامل و صادرات بسیار مؤثر است و منفعت آن برای تمام استان است.

بر اساس این گزارش، متاسفانه آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور که در سال 90 در استان کلنگ زنی شد و مدت سه ساله ای برای بهره برداری از ان تعیین شد، هم اکنون پس از شش سال تنها 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مسئولان در این خصوص به تعهدات خود عمل نکردند، بطوری که در سال 94 علی رغم سالهای دیگر که اندک بودجه ای اختصاص داده می شد، هیچ اعتباری محقق نشد و قطعا روند کند پیشرفت این پروژه، به اقدامات ساخته شده هم آسیب خواهد رساند.

با توجه به اینکه هم اکنون نمونه های آزمایشگاهی برای تست به خراسان رضوی یا تهران ارسال می شود، راه اندازی این آزمایشگاه گام مهمی در توسعه و ارتقاء سطح سلامت استان در حوزه دامپزشکی و حفظ صنعت دام و طیور است و انتظار است که مسئولان استان بخصوص سازمان برنامه و بودجه صرف نظر از وعده ها و قول های همیشگی، نسبت به تعهدات خود در قبال این آزمایشگاه و تخصیص اعتبارات اقدام کنند.

متاسفانه دولت یازدهم به جای ارتقاء شاخص های بهداشتی و ایجاد فضایی سالم در سطح جامعه، بیشتر به حوزه درمان توجه کرده و به اقدامات بیمارستانی پرداخته است، در حالی که اگر سطح بهداشت ارتقا پیدا کند و در جامعه فراگیر شود، از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می شود و نیاز مردم به درمان و مراجعه به بیمارستان کمتر می شود.

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشست بررسی چالش‌های پروژه‌های پیشران گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز با همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می‌رسانیم. 

مهدی دوستی صبح امروز شنبه نیمه اردیبهشت‌ماه در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها  همچنین گزارش کار را  بصورت پیوسته در دستورکار دارند.  

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی