Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@03:18:54 GMT

اگر از شغلتان دلزده شده‌اید بخوانید

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۵۲۶۳۱

اگر از شغلتان دلزده شده‌اید بخوانید

اگر شما متوجه شدید که دائماً هر روز صبح از رفتن به کار می ترسید و یا متوجه شدید که هر روز کل ساعات کاری خود را صرف لحظه‌شماری برای رفتن به خانه می کنید (و یا حتی به ترک کار خود فکر می کنید) ممکن است از فرسودگی شغلی رنج ببرید.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تبیان، برای بسیاری از افراد، زمان هایی پیش می آید که از کار خود زده می شوند، ولی این حس معمولاً موقت بوده و به دلیل سختی‌های شغلی و یا حس درماندگی ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی اگر شما بطور روزانه با این حس سر و کله می زنید، ممکن است دچار فرسودگی شغلی شده باشید.

اگر شما متوجه شدید که دائماً هر روز صبح از رفتن به کار می ترسید و یا متوجه شدید که هر روز کل ساعات کاری خود را صرف لحظه‌شماری برای رفتن به خانه می کنید (و یا حتی به ترک کار خود فکر می کنید) ممکن است از فرسودگی شغلی رنج ببرید. راه‌هایی برای کاهش این فرسودگی وجود دارد که می توانید با استفاده از آن این حس را در خود کاهش داده و زندگی راحت تری داشته باشید.

دستورالعمل‌ها:

۱. ابتدا کارهای کسل‌کننده یا کارهایی که از انجام آن متنفرید را انجام دهید. اگر زمینه‌هایی در کار شما وجود دارد که از آن می‌ترسید یا تا آخرین لحظه از انجام آن خودداری می‌کنید، به جای کنار گذاشتن و اذیت شدن از آن کار در کل روز، قبل از هر چیز دیگری آن را کامل کنید. بنابراین می‌توانید بقیه‌ی روز را به کارهای لذت‌بخش پرداخته و با یک حس مثبت کار خود را ترک کنید.

۲. زندگی شخصی خود را از کار جدا کنید. کارهای خود را به خانه نبرید و یا مشکلات شخصی خود را به محیط کار نبرید. مشکلات شخصی به حالت روحی شما در محل کار تأثیر گذاشته و باعث افزایش اضطراب و ناامیدی شما می‌شود. بردن کار به منزل در غروب و روزهای تعطیل، به این معنی است که هیچ زمان آزادی نداشته و این ممکن است باعث احساس غرق شدن در کارها شود.

۳. استراحت کنید. اگر فرسودگی شغلی بسیار زیاد شد و به مشکلی تبدیل شد که هر روز صبح از آن ترس دارید، بررسی کنید که شما چقدر مرخصی دارید و در اولین فرصت از آن استفاده کنید. داشتن استراحت موجب می‌شود ذهن شما پاک‌شده و شما را با دیدی مثبت و تازه‌تر به محیط کارتان بازمی‌گرداند.

۴. روابط مشکل‌دار محیط کار را درست کنید. ممکن است فرسودگی شغلی شما به دلیل جر و بحث شما با همکاران یا رئیستان باشد که موجب ایجاد فضایی ناخوشایند می شود. به مواردی که در این روابط وجود دارد دقت کرده و از فرد مقابل خود بخواهید تا زمانی را باهدف حل مشکلات و شروع دوباره گرد هم جمع شده و صحبت کنید.

۵. اطمینان بیابید که حجم کاری شما منطقی و قابل مدیریت است. اگر شرکتی که برای آن کار می‌کنید کارمندان کمی دارند، ممکن است بیشتر از مقدار عادلانه مجبور به انجام کار شوید. شما ثابت کرده‌اید که یک کارمند توانا و موثر هستید و اکنون رئیستان بیش از حدی که به نظرتان منطقی میاید، به شما کار محول می‌کند. مقایسه کنید با توجه به ساعات کاری خود در هفته چه مقدار کار انجام می‌دهید و بررسی کنید آیا کاری وجود دارد که بتوانید آن را کم کرده و یا به یک همکار مناسب محول کنید.

۶. درباره‌ی احتمالات آموزش تحقیق کنید. ممکن است به دلیل اینکه کار شما قدیمی شما و همان کار را برای مدتی طولانی انجام می‌دهید، دچار فرسودگی شغلی شده اید. از مدیر خود و یا منابع انسانی بپرسید که آیا در زمینه‌ی مورد علاقه‌ی شما امکان آموزش و کسب مهارت وجود دارد. فرصت‌های جدیدتر ممکن است سبب افزایش انگیزه و خوش‌بینی شما به آینده‌ی شغلی‌تان شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری

معاون روابط کار وزارت کار گفت: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» این پیشنهاد در حال سپری کردن مراحل و ضمانت های قانونی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،امنیت شغلی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه کارگری است و باید زمینه‌های ایجاد امنیت شغلی در کشورمان بسترسازی شود؛ به اعتقاد بسیاری از فعالان بازار کار یکی از مهم‌ترین مشکلات کارگران حضور اتباع خارجی بدون مجوز است که باید ساماندهی آنها به شدت مورد توجه قرار گیرد.

امروز یکی از موضوعاتی که به عنوان دغدغه جامعه کارگری مطرح می‌شود و رهبر انقلاب نیز بارها بر لزوم توجه به آن تاکید کردند، نبود امنیت شغلی است که مصداق آن را می‌توان در سهم 95درصدی قراردادهای موقت از کل قرادادهای کار مشاهده کرد.

قطعا یکی از مطالبات کارگران ساماندهی هر چه سریعتر قراردادهای موقت است که امنیت شغلی این قشر از جامعه را تهدید کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار با کارگران طی هفته های اخیر بیان کردند: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است.

حسین علی رعیتی فرد،معاون روابط کار درباره لایحه اصلاح قانون کار گفت: پس از برگزاری جلسات مفصل و بررسی مزایا و معایب قراردادهای کار دائم و موقت و اثرات هر یک بر طرفین رابطه کار، اجتماع و اقتصاد کشور، پیش‌نویس «لایحه اصلاح موادی از قانون کار» تهیه و مطابق با ماده 22 آیین نامه داخلی هیأت دولت برای سیر مراحل قانونی، در تاریخ 1402/01/21به معاون اول رئیس جمهور ارائه شد.قانون کار امنیت شغلی کارگران اصلاح و به زودی به مجلس ارایه می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان امنیت شغلی کارگران را با قراردادهای دائمی تثبیت کرد، بیان کرد: در مجموع نظام حقوق کار ایران همچنین در بسیاری از کشورها، قراردادهای کار به دو شکل موقت و دائمی به رسمیت شناخته شده و به‌دلیل حاکمیت اراده در تنظیم قراردادهای کار طرفین قرارداد کار را به انعقاد صرفاً یک گونه از قراردادهای کار نمی‌توان سوق داد.

وی گفت: بنابراین علاوه بر اینکه این معاونت به شکل سه‌جانبه و در مشورت با شرکای اجتماعی، در تلاش است که از افزایش ضریب نفوذ قراردادهای دائمی پشتیبانی کند، سعی دارد تا با تقویت ضمانت‌های قانونی به تثبیت امنیت شغلی کارگران با قرارداد کار مدت موقت نیز بپردازد.

رعیتی فرد با اشاره به قرارداد موقت مشاغل پنج ساله افزود: در آخرین نسخه لایحه اصلاح موادی از قانون کار، اصلاح تبصره یک ماده 7 قانون کار به این صورت پیشنهاد شده است: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» البته باید در نظر گرفت که این مهم در حال حاضر به‌صورت پیشنهاد مطرح شده و برای تصویب نهایی باید از سازکارهای قانونی عبور کرده و به تصویب نهایی مراجع قانونی برسد.

اصلاحیه مذکور گام بلندی در راستای تضمین امنیت شغلی کارگران مدت موقت تلقی می‌شود. طبعاً رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این معاونت در میان جمیع رویکردها و راهبردهای معطوف به تضمین امنیت شغلی، تلاش در راستای تغییر قوانین از مسیر سه جانبه‌گرایی و در مسیر سازکارهای قانونی است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • ادامه جنجال توسل‌جویی علم‌الهدی به شاهنامه | نمی‌دانستید منیژه، زن باده‌نوش و دختر دشمن ایران بود | این ابیات را هم بخوانید!
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری