Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو دیده‌بان شفافیت و عدالت در ادامه گفت: در زمانی که ادغام وزارت خانه ها صورت گرفت این یک اقدام سیاسی نبود که اکنون دولت به دنبال تفکیک سیاسی وزارت خانه هاست؛ در سال های گذشته ادغام وزارت خانه ها در جهت منافع ملی و کمک بیشتر به صنعت کشور صورت گرفت اما همچنان دولت دلیل قابل توجهی برای تفکیک مطرح نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الیاس نادران، عضو دیده‌بان شفافیت و عدالت در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص لایحه تفکیک وزارت خانه ها که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است گفت: قرار نبود آقای روحانی به عقب برگردد اما اکنون وی به خیلی قبل تر بازگشته است.

وی با انتقاد از عملکرد وزرای دولت یازدهم تصریح کرد: بحث تفکیک وزارت خانه ها اساسا مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت چرا که این موضوع اصلا کارشناسی نبوده و به نظر می رسد پشت پرده های سیاسی داشته باشد.

عضو دیده‌بان شفافیت و عدالت در ادامه گفت: در زمانی که ادغام وزارت خانه ها صورت گرفت این یک اقدام سیاسی نبود که اکنون دولت به دنبال تفکیک سیاسی وزارت خانه هاست؛ در سال های گذشته ادغام وزارت خانه ها در جهت منافع ملی و کمک بیشتر به صنعت کشور صورت گرفت اما همچنان دولت دلیل قابل توجهی برای تفکیک مطرح نکرده است.

نادران با تاکید بر اینکه ادغام وزارت خانه ها در گذشته مبنای کارشناسی داشت و از جهات زیادی در مجلس بررسی شد عنوان کرد: دفاع نمایندگان از ادغام وزارت خانه ها کاملاً کارشناسی شده بود و تبعات خوبی هم داشت اما به عقیده من تفکیک وزارتخانه ها در این برهه زمان کار اشتباهی از سوی دولت است.

وی همچنین تصریح کرد: اینکه هر دولتی بیاید و برای ادغام و یا تفکیک وزارت خانه ها تصمیم گیری کند کار شایسته‌ای نیست و بهتر است تصمیمی ویژه برای این موضوع گرفته شود نگذاریم بلایی که سر سازمان برنامه ریزی آمد بر سر وزارت خانه ها بیاید چرا که شاهد بودیم نتیجه مثبتی از این همه تغییرات حاصل نشد.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد

سخنگوی وزارت خارجه قطر، امروز (سه شنبه) تاکید کرد: تا زمانی که میانجیگری قطر در مساله غزه ادامه دارد، دلیلی برای بسته شدن دفتر حماس در دوحه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، «ماجد محمد الانصاری» افزود: سران حماس در دوحه حضور دارند و محدودیتی برای ورود و خروج آن‌ها از قطر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هیات‌های مذاکره کننده اکنون در قطر حضور ندارند، گفت: تلاش می‌کنیم با کمک همه طرف‌ها به راه حلی که مورد قبول همه باشد، دست یابیم.

الانصاری تصریح کرد: میانجی‌ها از اینکه پیش از ماه رمضان به توافق آتش بس دست نیافتند، احساس سرخوردگی می‌کنند. چالش نخست ما این است که طرف‌های درگیر، جدیت لازم برای دستیابی به نتیجه داشته باشند.

وی اظهار داشت: برخی وزیران کابینه نتانیاهو، تلاش‌های مثبت قطر را زیر سوال می‌برند و ما ناخرسندی خود را از زیر سوال بردن تلاش‌های میانجی‌ها به ویژه تلاش‌های قطر اعلام کردیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر افزود: هیچ طرفی در جامعه جهانی، حمله به «رفح» را نمی‌پذیرد، زیرا این منطقه، بدون حمله زمینی نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

الانصاری با بیان اینکه در این مرحله نیازمند ارزیابی تلاش‌های انجام گرفته برای میانجیگری هستیم، اضافه کرد: همه باید برای توقف جنگ و حمله به رفح تلاش کنند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز یکشنبه اخبار منتشر شده مبنی بر انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از قطر را تکذیب کرد.

شبکه روسیا الیوم به نقل از دو مقام حماس اعلام کرد که این جنبش قصد ندارد دفتر سیاسی خود را به خارج از دوحه منتقل کند.

بر اساس این گزارش، این دو مقام حماس، گزارش‌ها مبنی بر اینکه رهبری این جنبش در نظر دارد قطر را ترک کند و کشور دیگری را به عنوان میزبان انتخاب کند، رد کردند.

این دو مقام افزودند که این جنبش خواهان تقویت روابط با ترکیه از جمله دریافت کمک مستقیم از این کشور است.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نیز روز شنبه ادعا کرد که جنبش حماس حداقل با دو کشور منطقه برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش از دوحه گفتگو کرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک ادعا کرده بود که اقدام حماس برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از دوحه در نتیجه فشار مصر و قطر بر این جنبش با هدف کاهش شروط مذاکره با رژیم اسرائیل انجام می‌شود.

وال استریت ژورنال نوشته بود که اگر حماس قطر را ترک کند مذاکرات دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و آزادی ده‌ها اسیر صهیونیست در غزه، ممکن است به شکست منجر شود.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • هشدار کنکوری مخبر به ۳ وزارتخانه
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • چین: آلمان دست از فریبکاری سیاسی بردارد
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • (ویدیو) پاداش ۱۸ میلیونی برای فرزند اول در یک وزارت خانه
  • تربیت شاگرد و روحانی مبارز
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • تمامی وزارتخانه‌ها برای سند الگوی کشت باید پای کار آیند