Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - فرماندار همدان بر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای گردشگران در روستای «ورکانه» همدان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای توسعه زیرساختهای گردشگری و اجرای طرحهای اشتغالزا در روستای ورکانه صبح سه شنبه جلسه ای با حضور فرماندار همدان، نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی و تنی چند از مدیران شهرستان در روستای ورکانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار همدان در این جلسه با اشاره به اینکه روستای ورکانه یکی از چهار روستای تعیین شده در استان به عنوان روستای هدف گردشگری است، گفت: در این روستا ضمن ایجاد زیرساختهای لازم برای گردشگران، طرحهایی با هدف اشتغالزایی و افزایش درآمد روستائیان اجرا می شود.

وی از اختصاص یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی و اعتبارات ویژه دهیاریها به این روستا خبر داد و افزود: هم اکنون یک طرح عمرانی مهمانپذیر با مشارکت بخش خصوصی نیز در روستا در حال انجام است که بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

علی تعالی افزود: قلعه اربابی و اصطبل نیز دو بنای تاریخی و واجد ارزش از نظر میراث فرهنگی و گردشگری است که با اعتباراتی از طریق میراث فرهنگی استان حفظ و مرمت این بناها در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به پخش سریال «علی البدل» که سال گذشته در این روستا تهیه شد، اظهار کرد: ورود گردشگران به روستای ورکانه با تهیه و پخش سریال «علی البدل» افزایش یافته که باید متناسب با آن زیرساختهای لازم فراهم و برای روستا اشتغال و درآمدهایی را بدنبال داشته باشد.

تعالی احداث آلاچیق، پارکینگ، سرویس بهداشتی عمومی، پارک و فضای سبز اقامتی را از جمله اقدامات مورد نیاز این روستا در کوتاه مدت برشمرد و افزود: خانه بوم گردی نیز به عنوان یک مرکز فرهنگی با مشارکت بخش خصوصی در روستای ورکانه راه اندازی شده و در حال فعالیت است.

فرماندار همدان عنوان کرد: هم اکنون بسیاری از امکانات مورد نیاز برای گردشگران در این روستا فراهم نیست و بهره برداری لازم نیز از حضور گردشگران در روستا انجام نمی شود.

وی افزود: ایجاد بازارچه محلی برای ارائه محصولات بومی و صنایع دستی روستا نیز می تواند در جذب گردشگران و اشتغالزایی روستا موثر باشد.

علی تعالی با اشاره به مشکل آب شرب روستا عنوان کرد: مشکل آب شرب روستا باید از طریق احداث مجتمع آبرسانی با همکاری آب و فاضلاب روستایی و آب منطقه ای همدان حل شود و چشمه های آب موجود پاسخگوی مصرف روستا نیست.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی و رعایت الگوی صحیح مصرف آب افزود: با توجه به کاهش قابل توجه منابع آب چگونگی مصرف نیز باید با اطلاع رسانی مد نظر قرار بگیرد و حتی المقدور از مصارف غیر ضروری آب شرب خودادری شود.

وی اضافه کرد: شبکه دفع فاضلاب نیز در این روستا انجام شده است و اجرای خطوط انتقال و تصفیه خانه نیز در دستور کار شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارد.

فرماندار همدان توجه به راه دسترسی و تامین روشنایی مسیر این روستا را نیز از جمله موارد قابل توجه دانست و بیان کرد: هم اکنون نقاط حادثه خیزی در راه این روستا وجود دارد که باید متناسب با افزایش تردد در این مسیر گردشگری ایمن سازی و رفع شود.
وی در خصوص درخواست اهالی مبنی بر لزوم استقرار عوامل انتظامی در روستا گفت: اسقرار دائمی عوامل انتظامی میسر نیست اما با هماهنگی نیروی انتظامی تدابیری اتخاذ می کنیم تا ضمن گشتهای موردی در ایام تعطیل و فصل گردشگری عوامل انتظامی و راهنمایی طرحهایی برای این منطقه گردشگری پیش بینی کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد

احمد یوسفی گفت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کورش احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در جریان بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان صورت گرفت.

وی بیان داشت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد به گونه‌ای که اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

احمدیوسفی با بیان این مطلب که در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند و شوربختانه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ ۱۶ جزء محروم‌ترین استان‌های کشور می‌باشد.

وی با بیان این مطلب که اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا می‌باشد، ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی است گفت: متاسفانه در زندان‌ها ۵۰ درصد بصورت مستقیم و ۲۰ درصد بصورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم مواد مخدر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تاکید کرد: بسیاری از معتادان به واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند و در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است که لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان مورد توجه قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از پیشکسوتان فوتبال استان کرمان
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی