Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@18:46:47 GMT

درخواست متهم برای غیرعلنی کردن دادگاه

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۵۳۷۱۰

درخواست متهم برای غیرعلنی کردن دادگاه

متهم ردیف دوم پرونده نفتی، در جلسه ششم دادگاه، خواستار غیرعلنی شدن جلسه محاکمه شد.

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، مهدی شمس در ششمین جلسه محاکمه متهمان ردیف دوم و سوم پرونده نفتی در شعبه 28 دادگاه انقلاب در مقام دفاع از خود اظهار کرد: کلام آخر را می‌گویم و درخواست دارم که دادگاه غیرعلنی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسات گذشته همواره سعی کردم با دلایل و اسناد شفاف‌سازی کنم.

شمس ادامه داد: با اسناد ناشیانه‌ای که توسط هولدینگ سورینت تهیه شده، من را گرفتار کردند و اکنون با کمک قوه قضائیه و دادستان تهران، فرصتی فراهم شده، امیدوارم زوایای پنهان پرونده آشکار شود و به‌طور خصوصی آماده ارائه توضیحات هستم.

متهم ردیف دوم پرونده اضافه کرد: در جلسه روز گذشته نماینده دادستان خطاب به من گفت که برای من 2.6 میلیارد یورو پولی نیست اما این مطلب درست نیست. برای من 260 هزار دلار هم پول زیادی است.چندین سال در مناطق محروم زندگی کردم و درد این مناطق را می‌دانم اما متاسفانه در این چند روز تهمت‌هایی به من زده شد.

قاضی مقیسه گفت: بر چه اساس می‌گویید به شما تهمت زدند؟ شما اعمالی را برای رسیدن به مطامع دنیوی انجام دادید و بلاهایی را سر این نظام آوردید. آنچه دیروز نماینده دادستان قرائت کرد اقاریر خود شما بود.

شمس پاسخ داد: کیفرخواست دچار اشکالات اساسی و براساس نامه هلدینگ سورینت تنظیم شده است.

رئیس دادگاه گفت: این کیفرخواست برای امروز نیست بلکه قبلا 26 جلسه دادگاه رسیدگی برگزار شده است. شما با عنوان خدمت به نظام اسلامی یک میلیارد و 200 میلیون یورو و پول 10 کشتی را مفقود کردید.

شمس پاسخ داد: طبق اسناد مشخص است که یک میلیارد و 200 میلیون یورو به کجا رفته است؟ در نامه وزارت اطلاعات بیان شده که به صرافی سفیر آلتین رفته است. من حاضرم در ردیابی پول کمک کنم.

متهم ردیف دوم پرونده ادامه داد: کیفرخواست صادره وحی منزل نیست که دائماً آن را اصل بر اثبات محکومیت قلمداد می‌کنید. در کیفرخواست با وقایع، گزینشی برخورد شده و مصادره به مطلوب شده است.

وی ادامه داد: اطلاعات من بسیار کمتر از مسئولینی بوده که به زنجانی اعتبارات نجومی دادند. من با قصد خیر و شکستن تحریم‌ها وارد شدم، متأسفانه عدم رد مال توسط نفر اول پرونده موجب شد من که قصدم خدمت به نظام بود به خیانت متهم شوم.

متهم ردیف دوم پرونده افزود: در دفاعیاتم براساس راستی و درستی و اسناد غیرقابل انکار مطالب را مطرح کردم و حتی خطا و اشتباهات دیگران را گوشزد کردم. قصد سوء نیت نداشتم و اهداف مادی برایم ثانویه بوده است.

شمس با بیان اینکه با هدف خدمت راهی کشور شده بود گفت: تمام کارهایم را جزء به جزء با مقامات امنیتی در میان گذاشتم و با تأیید آنها اقدام کردم.

متهم ردیف دوم پرونده نفتی تصریح کرد: جالب این است که متهم به همکاری نکردن شده ام. می‌توانستم «اونر ایر» را بفروشم و خودم و نسل بعدم را بیمه کنم.

انتهای پیام/

R1014142/P1014142/S2,20/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا