Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: ساماندهی مناسبی برای نقل وانتقال کود مرغی در استان وجود ندارد که مدیریت پسماندهای کشاورزی، کاهش آلاینده ها را بدنبال خواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، سید منصور حاج سید جوادی روز سه شنبه در جلسه بررسی راهکارهای اجرایی مدیریت کود مرغی که با حضور رضا گروسی مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری قزوین و روسای اتحادیه مرغداران در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزارشد اظهار کرد:‌ ساماندهی و استفاده درست از کود مرغی فرآوری شده می تواند به عنوان یک ماده با ارزش در بخش کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر کود مرغی به نحو غیر اصولی و بهداشتی نگهداری می شود که باید بنوعی مدیریت و ساماندهی شود.

سید جوادی تاکید کرد: در استان باید برنامه تشکیلاتی و دستورالعملی جامع برای مدیریت پسماند کود مرغی ارائه شود.

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین هم با بیان اهمیت انتقال بهداشتی و اصولی کود حاصل از مرغداریها گفت : برای مدیریت استراتژیک اجرای طرح ساماندهی کود مرغی باید مدیریت یکپارچه در استان شکل گیرد و امور به شرکت خصوصی واگذار گردد تا عملیاتی شود.

بهمن نقیبی خاطر نشان کرد: به جهت تعامل و هماهنگی خوبی که میان بخش دولتی، خصوصی و اجرا در استان وجود دارد قطعا طرح ساماندهی کود مرغی در استان بصورت الگو در کشور مطرح خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد

یوسف یوسفی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در اراک گفت: این میزان پسماند و نخاله ساختمانی از اسفندماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه امسال جمع آوری شد و در اجرای این طرح ۴۸۰ هکتار از اراضی استان مرکزی پاکسازی شد.

وی بیان کرد: تداوم اینگونه طرح‌ها، راهکار مناسبی برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرده است.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه جاده‌ها، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برعهده بخشداری‌ها است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود