Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست; پایگاه خبری «گلوبال ریسرچ» کانادا نوشت: قرارداد چند میلیارد دلاری گازی ایران با شرکت فرانسوی توتال می تواند با افزایش عرضه گاز و اشباع بازار، قیمت ها را شکسته و بازار را تحت تاثیر قرار دهد و تولیدکنندگان بزرگ شامل روسیه، ایران و قطر را ترغیب به تشکیل اوپک گازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این قرارداد 4.8 میلیارد دلاری نخستین سرمایه گذاری پساتحریمی یک شرکت غربی در ایران برای توسعه میدان گازی پارس جنوبی، بزرگ ترین میدان گازی جهان به شمار می رود که ایران با قطر در آن شریک است.

**وزیر نفت کویت: پایبندی به توافق جهانی نفت در ماه ژوئن از ٩٠ درصد فراتر رفت
‎به گزارش رویترز، «عصام المرزوق» وزیر نفت کویت اعلام کرد که پایبندی کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به توافق کاهش تولید نفت در ماه ژوئن 2017 از ٩٠ درصد فراتر رفت.

**‎خالد الفالح: تشدید کاهش تولید نفت موضوع نشست اوپک و غیراوپک نیست
‎به گزارش رویترز، «خالد الفالح» وزیر انرژی عربستان روز دوشنبه پیش از نشست وزیران انرژی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و غیر اوپک گفت: احتمال رایزنی درباره کاهش بیشتر تولید نفت در این گردهمایی وجود ندارد و تنها وزیرانی از کشورهای کویت، ونزوئلا، الجزایر، عربستان، روسیه و عمان درباره تثبیت سطح تولید نفت لیبی و نیجریه بحث و گفت و گو خواهند کرد.
وی اعلام کرد: رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال 2018 میلادی، افزایش تولید نفت شیل آمریکا را جبران خواهد کرد و شرایط بازارهای جهانی نفت را سالم تر می کند.
به گفته الفالح، کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) آماده اقدامات دیگری برای بازگرداندن توازن به بازار نفت و مهار مازاد عرضه هستند؛ اگرچه در هفته های اخیر به علت کاهش پایبندی اعضای این سازمان به توافق کاهش تولید، بازار با فشار روبه رو شد.

**محمد بارکیندو: نیجریه از میزان هدف‌گذاری شده تولید نفت خود فراتر نمی رود
به گزارش رویترز، دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) اعلام کرد: نیجریه هیچ برنامه ای برای افزایش تولید خود بیش از یک میلیون و 800 بشکه در روز ندارد و این کشور تا پایان ماه مارس 2018 میلادی به این میزان خواهد رسید. بارکیندو افزود: لیبی قصد دارد سطح تولید نفت خود را تا ماه دسامبر به یک میلیون و 250 هزار بشکه در روز برساند.

**وزیر انرژی روسیه: توافق کاهش تولید 350 میلیون بشکه نفت از بازار نفت کاهش داد
به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، «الکساندر نواک» گفت که توافق کاهش تولید نفت میان اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و کشورهای غیرعضو این سازمان در مدت 6 ماه منجر به کاهش بیش از 350 میلیون بشکه از بازار نفت شد.
به گفته نواک، ذخایر جهانی نفت و فرآورده های نفتی برای نخستین بار در سه سال اخیر کاهش یافت و سرمایه گذاری در این بخش برای نخستین بار از سال 2014 میلادی به بازار بازگشته است.
به گزارش رویترز، وزیر انرژی روسیه از تولیدکنندگان نفت جهان خواست تا نظم و پایبندی بیشتری به اجرای توافق کاهش تولید داشته باشند.
نواک افزود: ما تأکید می کنیم همه کشورها به طور 100 درصد به این برنامه عمل کنند زیرا هنوز برخی کشورهای هستند که به طور کامل تعهد خود را اجرایی نکردند.
وزیر انرژی روسیه گفت: کمیته متشکل از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و غیراوپک پیشنهاد تمدید توافق کاهش تولید نفت را برای پس از سه ماه نخست 2018 میلادی ارائه داده اند.
به گفته نواک، این کمیته همچنین با نیجریه به توافق رسید تا سطح تولید خود را هنگامی که به یک میلیون و 800 هزار بشکه در روز رسید، همانند اعضای دیگر این سازمان کاهش دهد.

**امارات پیش بینی می کند اوپک تمدید توافق را در نشست نوامبر لحاظ قرار دهد
به گزارش بلومبرگ، «سهیل المزروعی»، وزیر انرژی امارات گفت: با توجه به تعویق افتادن احیای بازار جهانی نفت، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ممکن است تمدید توافق کاهش تولید را در نشست ماه نوامبر 2017 مورد بررسی قرار دهد.
المزروعی افزود: افزایش تولید نفت نیجریه و لیبی که از توافق جهانی نفت معاف شدند، تلاش های اوپک را برای احیای توازن در بازار نفت به چالش کشیده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از آسوشیتدپرس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر پیش‌شرط حماس مبنی بر توقف کامل جنگ را رد کرد و به‌این‌ترتیب، امید خانواده‌های اسرای اسرائیلی برای حصول توافق را به باد فنا داد.

وی در تازه‌ترین اظهارات خود، با تکرار ادعای قدیمی، گفت: این فکر که قبل از رسیدن به همه اهدافمان، جنگ را متوقف می‌کنیم، اصلاً قابل‌بحث نیست. با توافق یا بدون توافق، ما وارد رفح می‌شویم و گردان‌های حماس را نابود می‌کنیم تا به پیروزی کامل برسیم.

کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که نتانیاهو، در دیدار با خانواده‌های اسرای اسرائیلی گفته است که در حال حاضر شانس دستیابی به توافق آتش‌بس بعید به نظر می‌رسد.

او مدعی شده است که «امکان دستیابی به یک سند تبادل اُسرا ضعیف است و ما عقب‌نشینی مطلق از نوار غزه را نمی‌پذیریم. تخلیه جمعیت از رفح در حال حاضر آغاز شده است و ورود به این منطقه به‌زودی انجام خواهد شد.»

به گزارش آنا، اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که پیشنهاد تل‌آویو برای به سرانجام رساندن توافق تبادل اسرا، تعویق یا تعلیق حمله به رفح است و اصلاً بحث انصراف از این تصمیم را پیش نمی‌کشد.

در سوی مقابل، حماس هرگونه توافق آزادی اسرا را به دائمی شدن آتش‌بس و خروج نظامیان صهیونیست از غزه موکول کرده است.

در همین راستا، رسانه صهیونیستی «ماکور ریشون» گزارش داد که «یحیی السنوار» (رهبر حماس در غزه) توافقی را که منجر به توقف جنگ و خروج اشغالگران از غزه نشود، نمی‌پذیرد.

 روز گذشته، هیئتی از حماس برای بررسی پاسخ اسرائیل به طرح آتش‌بس ارائه‌شده از سوی قطر و مصر به قاهره رفت.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که در توافق جدید آزادی ۳۳ گروگان زنده و آتش‌بس در نوار غزه پیشنهاد شده است. گفته می‌شود که هیئت حماس پس از رایزنی‌های روز دوشنبه، قاهره را ترک کرده است و با پاسخ مکتوب بازمی‌گردد.

آمریکا و انگلیس تلاش می‌کنند که پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس را سخاوتمندانه جا بزنند.

«دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس، درباره پیشنهاد ارائه‌شده به حماس گفت که «به ازای آزادی گروگان‌های اسرائیلی، آتش‌بس ۴۰ روزه و آزادی هزاران اسیر فلسطینی» اجرا خواهد شد.

در همین حال، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، در تماسی تلفنی با رهبران مصر و قطر، از اهرم فشار استفاده کرد و از آنها خواست «برای آزادی گروگان‌های نزد حماس تمام تلاششان را به کار ببرند» و این موضوع را «تنها مانع» امدادرسانی به غیرنظامیان در نوار غزه خواند.

تا دیروز، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر به عنوان یکی از کشور‌های میانجی توافق، درباره حصول آتش‌بس خوش‌بین بود.

او در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد که به میزبانی عربستان برگزار شد، گفته بود: قاهره در خصوص آتش‌بسی جدید میان حماس و اسرائیل خوش‌بین است. اگر راهکار دودولتی را اجرا کنیم، تفکر مقاومت و سلاح ادامه نخواهد یافت.

هم‌زمان، رسانه‌های صهیونیستی مدعی شده‌اند که «هرزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل، آخرین جزئیات طرح حمله به رفح و برپایی اردوگاه پناه‌جویان در مرکز نوار غزه را نهایی کرده است.

«ینت نیوز» از تجمع تانک‌های اسرائیلی در مرز غزه و آمادگی آنها برای ورود به باریکه در صورت گرفتن چراغ سبز برای شروع تهاجم زمینی در رفح خبر داده است.

این رسانه به نقل از ارتش رژیم اشغالگر نوشت که از منظر حصول توافق تبادل اسرا یا آغاز تهاجم زمینی به رفح، ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده، تکلیف مشخص می‌شود.
 
این‌طور برآورد می‏‎شود که رژیم اسرائیل از گزینه «حمله قریب‌الوقوع به رفح» به‌عنوان اهرمی برای ترغیب حماس به قبول تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس که همین حالا مشغول بررسی آن است، استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • عضو ارشد جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید اسرائیل منجر به توافق نمی‌شود
  • اسرائیل در قبال حماس کوتاه آمد؟
  • حماس: اگر اسرائیل خواسته‌ها را برآورده نکند، آتش‌بسی نخواهد بود
  • اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره توافق آتش بس در غزه
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد