Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، این کارگران که هر کدام از ۱۰ تا ۲۵ سال سابقه‌ی کار دارند با مراجعه به از تمامی مسئولین از جمله فرماندار ماهشهر، نماینده منطقه در مجلس شورای اسلامی و تشکل‌های کارگری استمداد طلبیده‌اند.

تعدادی از این کارگران با مراجعه به نمایندگی خبرگزاری کار ایران «ایلنا» در استان خوزستان، از وضعیت اسفناک معیشتی خود و تشدید آن پس از اخراج شکوه نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصر روز گذشته، این کارگران با حضور در مقابل اداره ورزش و جوانان که علی گلمرادی نماینده شهرستان ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام به همراه هیئتی از شرکت عملیات غیر صنعتی صنایع پتروشیمی حضور داشت، خواهان رسیدگی این مسئله از نماینده خود در مجلس شدند.

گلمرادی نیز طیِ تماس تلفنی با بابازاده معاونت نیروی انسانی شرکت فولاد خوزستان، با توجه به شرایط سخت زندگی در این جغرافیای محرومیت، خواهان تجدیدنظر شرکت فولاد در خصوص اخراج کارگران شد.

به گفته‌ی گلمرادی، بابازاده در این خصوص بیان داشت: این اقدام به دلیل عدم نیاز به حضور این نیروها در واحد اسکله و بندر صنایع فولاد اتخاذ گردیده و ما قصد بکارگیری این کارگران را در بخش‌های دیگر ازجمله فولاد شادگان داریم و هم‌اینک مشغول رایزنی در این خصوص هستیم.

لازم به ذکر است که شرکت فولاد خوزستان علیرغم ساخت یک اسکله‌ی اختصاصی مجهز در بندر امام خمینی به‌منظور تخلیه‌ی سنگ‌آهن مورد نیاز خود، در سال‌های اخیر سیاست حمل سنگ‌آهن از طریق جاده را از مبدأ سیرجان به اهواز در پیش‌گرفته که البته این مسئله باعث انتقاد وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است و حجتی در دیداری که از بندر امام خمینی داشت، در این خصوص بیان نموده بود که بهتر است فولاد خوزستان بجای حمل زمینی که علاوه بر افزایش ترافیک جاده‌ای، باعث استهلاک جاده‌ها می‌شود، مسیر دریایی را انتخاب نماید.

در همین راستا، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز چندین بار در جلسات شورای ترافیک استان خوزستان، به مشکلات به وجود آمده از این رویکرد فولاد خوزستان انتقاد نموده بود و خواهان حمل سنگ‌آهن از کرمان با استفاده از راه دریایی بندر عباس به بندر امام و سپس حمل ریلی به مجتمع فولاد خوزستان گردیده بود که تا کنون این امر محقق نشده است.

به همین دلیل حجم کار فولاد خوزستان در اسکله‌ی اختصاصی خود در بندر امام کاهش یافته و موجب عدم نیاز به پرسنل موجود در این واحد گردیده است.

گلمرادی در این خصوص به ایلنا گفت: بهتر است که شرکت فولاد این کارگران را به کار برگرداند و سپس برای کاریابی جدید آنان اقدام نماید تا خانواده‌های این عزیزان با مشکلات معیشتی در این فصل داغ مواجه نشوند.

این نماینده مجلس همچنین بیان داشت: چنانچه تغییر رویکرد فولاد در حمل سنگ‌آهن بخواهد باعث به خطر افتادن موقعیت شغلی کارگرانی شود که سالها در این مجموعه فعال بوده‌اند، مسئله را به صحن مجلس خواهیم کشاند.

وزیر راه نیز معتقد بود که حمل سنگ‌آهن از طریق دریا برای شرکت فولاد خوزستان مقرون به‌صرفه‌تر از حمل جاده‌ای خواهد بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۶۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ناصر عسکری‌فرد گفت: تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است و کارشناسان دامپزشکی با حضور جهادی و شبانه‌روزی در بندر امام خمینی، بهداشت و سلامت نهاده‌های دامی وارداتی را در همه مراحل تخلیه، بارگیری و حمل به تمام نقاط کشور طبق ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی مورد رصد و پایش قرار می‌دهند و نظارت‌های بهداشتی و تخصصی را اعمال می‌کنند.

وی افزود: این محموله‌ها تحت نظارت و کنترل بهداشتی دامپزشکی و بعد از انجام آنالیز کیفی و انجام آزمایش‌های لازم، در سیستم زنجیره مصرف دام و طیور کشور قرار می‌گیرند.

عسکری فرد ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۹ میلیون تن نهاده دامی وارداتی به کشور تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان خوزستان ترخیص شد که این مقدار نسبت به سال قبل از آن ۱۵ درصد رشد داشته است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان اضافه کرد: با انجام این حجم از واردات نهاده‌های دامی به کشور از بندر امام خمینی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی، رشد تولید فرآورده‌های دامی، آرامش در بازار مصرف، امنیت غذایی و افزایش اشتغال در این زمینه بیشتر فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از مرگ ۶ کارگر در آتش سوزی شرق تهران | علت آتش سوزی چه بود؟
  • برگزاری آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در خوزستان
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • فرهنگ تجلیل از کارگران در جامعه تبیین شود
  • بازنشستگی بیش از موعد ۱۷۰۰ کارگر شاغل در مشاغل سخت و زیان آور
  • جامعه مرهون تلاش و همت تمامی کارگران است
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • تشریح مصوبات شورای تأمین استان یزد در خصوص سنگ آهن مرکزی ایران-بافق
  • جدیدترین جزئیات دستمزد ۱۴۰۳ و حق مسکن کارگران ؛ سهم کارگر تقریبا هیچ !