Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش واکسن‌های بی هوازی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از امکان تولید واکسن‌های نوترکیب همزمان با تولید جهانی، خبر داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر رضا پیله چیان با بیان اینکه این موسسه با تکنولوژی جدید دنیا تولید واکسن‌ها را پیش می‌برد، گفت: گرچه واکسن‌های نوترکیب بی هوازی هنوز در سطح دنیا به بازار نیامده اند، اما این قابلیت برای موسسه رازی ایجاد شده است تا به محض ورود این واکسن‌ها در دنیا به خط تولید، در این موسسه نیز تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر رضا پیله چیان با اشاره به اینکه بخش تحقیق و تولید واکسن‌های بی هوازی موسسه رازی به همراه شعب در مشهد، شیراز، اهواز و کرمان در مجموع ۶ نوع واکسن کلستردیایی بی هوازی دامی تولید می‌کند، اظهار کرد: واکسن انتروتوکسمی ۴ ظرفیتی، واکسن شاربن علامتی و واکسن قانقاریای عفونی کبد گوسفند از جمله واکسن‌های تولید شده در این بخش محسوب می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه توانایی تولید واکسن ۵ ظرفیتی انتروتوکسمی به همراه شاربن علامتی در این موسسه به سازمان دامپزشکی کشور اعلام شده، افزود: امکان تولید واکسن ۶ ظرفیتی انتروتوکسمی، شاربن علامتی و قانقاریا نیز در موسسه رازی وجود دارد که فعالیت‌های تحقیقاتی و طرح‌های ابتدایی آن انجام و به سازمان دامپزشکی کشور اعلام شده است.
دکتر پیله چیان با اشاره به اینکه هم اکنون در حال تهیه دستورالعمل این واکسن‌ها هستیم تا پس از تحویل به سازمان دامپزشکی و تایید آن، به مرحله تولید برسد، افزود: قدم‌های بسیار خوبی در زمینه تولیدات جدید برداشتیم، در این راستا واکسن انتروتوکسمی توکسوئیدی از محصولاتی است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما واکسن فعلی موسسه رازی که باکترین است در حال حاضر در دنیا به عنوان واکسن کامل و اصلی برای پیشگیری از بیماری شناخته می‌شود.
وی با بیان اینکه تکنولوژی تولید واکسن توکسوئیدی در این موسسه وجود دارد، خاطرنشان کرد: امکان تولید واکسن‌های توکسوئید باکترین نیز در موسسه رازی وجود دارد که بخشی از آن توکسوئید خالص شده و بخش دیگری از آن باکترین است.
رئیس بخش واکسن‌های بی هوازی موسسه رازی ادامه داد: سایتی در یکی از شعبه‌های موسسه رازی برای این کار در حال تجهیز است تا واکسن توکسوئیدی به طور کامل در این سایت تولید شود.
وی با بیان اینکه از سایر تکنولوژی‌های جدید، طرح‌های مربوط به باکتری‌ها و واکسن‌های نوترکیب انجام شده و در مقالات معتبری به دنیا ارائه شده اند، گفت: مجله وکسین به عنوان معتبرترین مجله حوزه واکسن سازی است که این طرح موسسه را در سال ۲۰۱۳ به چاپ رساند، بر این اساس صراحتا اعلام شد که توانایی تولید این واکسن در موسسه رازی وجود دارد.
دکتر پیله چیان اضافه کرد: در همین راستا موسسه رازی با تکنولوژی جدید دنیا تولید واکسن‌ها را پیش می‌برد، گرچه واکسن‌های نوترکیب بی هوازی هنوز در سطح دنیا به بازار نیامده اند، اما این قابلیت برای موسسه رازی ایجاد شده تا به محض ورود این واکسن‌ها در دنیا به خط تولید، در این موسسه نیز تولید شود.
وی تاکید کرد: واکسن‌های توکسوئیدهای کلستریدیایی دامی برای نخستین بار در کشور در بخش واکسن‌های بی هوازی موسسه رازی تولید شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پایه‌های رژیم صهیونیستی در حال سست شدن است/روشنفکران دنیا تحمل جنایات اسرائیل را ندارند
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • ویدیو/ روزی که فوتسال ایران سوم دنیا شد
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند