Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-27@07:16:24 GMT

تولید برگ مصنوعی که با نور خورشید دارو می سازد!

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۵۸۸۷۱

تولید برگ مصنوعی که با نور خورشید دارو می سازد!

به گزارش جام نیوز؛ تولید برگ مصنوعی که با نور خورشید دارو می سازد در حالی توسط یک تیم تحقیقاتی از هلند انجام گرفته است که این پژوشگرانبا اتکا به مولکول‌های خاصی ، نوعی برگ مصنوعی بسازند که در حضور نور خورشید می‌تواند هر دارویی را تولید کند.

برگ سبز درختان همواره منبع الهام زیادی برای انسان بوده است و هنوز هم یک آرزو برای تکنولوژی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید دارو بابرگ مصنوعیاگر چه شاید کمی تعجب برانگیز باشد اما تصور کنید که روزی برسد که ما انسان ها بتوانیم غذای مورد نیازمان را خودمان فقط با آب و نور خورشید تولید کنیم درست همانندکاری‌ که گیاهان طی میلیون‌ها سال انجام می‌دهند.

با این حال دانشمندان مرکز تحقیقات دانشگاه پلی‌تکنیک آیندهوون موفق شده اند که با استفاده از این ایده و موادی خاص ، یک راکتور شبیه برگ درخت که در واقع برگ مصنوعی هست ، بسازند و با استفاده از آن و هنگامی که در مقابلنور خورشیدقرار می گیرد می تواند داروی مورد نیاز افراد را با فرمولی که به آن داده شده است طی فرایندی شیمیایی تولید کند.

روش کار به‌ این‌ شکل است که ماده خاصی به‌نام «جمع‌کننده نور شب‌تاب» یا LSC روی یک نوار سیلیکونی خاص تعبیه شد که می‌تواند نور خورشید را به‌ دام بیندازد و انرژی تولید کند.

در مرحله بعد این ساختار در یک چارچوب برگی شکل درون سلول‌های مشخصی جاسازی شد و رگ‌برگ‌هایی برای انتقال مایع در آن تعبیه شد. وقتی درون رگ‌برگ‌ها مواد شیمیایی خاصی جاری می‌شود و نور خورشید نیز وجود دارد، انرژی مورد نیاز برای انجام واکنش‌های لازم تولید می‌شود و مایع خروجی، دارویی‌ است که با آن مواد شیمیایی تولید می‌شود.

این راکتور تازه می‌تواند تا ۴۰ درصد سریع‌تر و بهتر از راکتورهای موجود دارو تولید کند و مهم نیست که در جنگل‌ها نیازمند داروی ضد مالاریا باشید یا روی کره مریخ تب‌بر لازم داشته باشید، هر جا نور خورشید بتابد، می‌تواندی داروی موردنیازتان را تولید کنید.

۲۰۶

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • دولت امنیت شغلی کارگران را فراهم سازد/ کارگر رکن تولید
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • پیش‌بینی های ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی