Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@06:33:42 GMT

۱۳ مجتمع آب‌رسانی روستایی مازندران افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۵۹۵۶۱

۱۳ مجتمع آب‌رسانی روستایی مازندران افتتاح شد

همزمان با سراسر کشور، ۱۳ مجتمع آب‌رسانی روستایی در مازندران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سیمرغ،به‌‌نقل از روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، همزمان با گرم‌ترین فصل سال و در راستای رسالت خطیر شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، در آبرسانی به مردم محروم روستاها، 13 مجتمع آبرسانی روستایی با بهره مندی 114 روستا در 14 شهرستان مازندران همزمان با 3 استان دیگر کشور به صورت ویدئو کنفرانس در مازندران به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران در این مراسم به اثربخشی اعتبارات صندوق توسعه ملی در بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی اشاره کرد و گفت: آبرسانی به روستاها با اعتبارات قطره‌چکانی زمان زیادی می‌برد.

مجید عبداللهی گفت: پیرو منویات مقام معظم رهبری در محرومیت‌زدایی از روستاها و تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی به اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی در کشور، 500 میلیون دلار برای این منظور اختصاص یافت.

وی افزود: سهم مازندران از این مبلغ 71 میلیارد و 600 میلیون تومان برای اتمام عملیات اجرایی 46 مجتمع اولویت‌دار و نیمه تمام آبرسانی روستایی با بهره‌مندی 409 روستا و جمعیتی بالغ بر 213 هزار نفر در نظر گرفته شد.

عبداللهی افزود: در حال حاضر 13 مجتمع آبرسانی روستایی در 14 شهرستان و 114 روستا با صرف 54 میلیارد تومان اعتبار که 50 درصد آن از محل صندوق توسعه ملی هزینه شده آماده بهره برداری است.

وی بیان کرد: برای اتمام این پروژه‌ها 162 کیلومتر خط انتقال، 509 کیلومتر شبکه توزیع،11450 متر مکعب مخازن ذخیره، شش دستگاه دیزل ژنراتور،33 واحد ایستگاه پمپاژ، حفر16 حلقه چاه و بهسازی 27 دهنه چشمه اجرایی شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران بخشی از این مجتمع‌ها را شامل مجتمع آبرسانی روستایی بالا لاریجان آمل، چاسرکا و لاله آباد بابل، حبیب آباد- زوار و سلیمان آباد تنکابن، سنگ کتی و شیخ گلی قائم‌شهر، خزرآباد ساری و تیرکده نور عنوان کرد.

استاندار مازندران نیز آب‌رسانی به 480 روستا در مازندران در دولت تدبیر و امید را بسیار چشمگیر و قابل تحسین دانست و گفت: با توجه به وجود بیش از 2900 روستا در مازندران، آبرسانی به 480 روستا تنها در دوره چهار ساله دولت تدبیر و امید کاری بسیار مهم و شگفتی آفرین است.

انتهای پیام/

R41358/P41362/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۹۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود