Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بالا گرفتن گمانه‌زنی در رسانه‌های امریکایی درباره احتمال فرمان جنگ ترامپ علیه ایران، روزنامه «بالتیمور سان» در مطلبی تحت عنوان «درس تاریخی درباره ایران برای رییس جمهوری امریکا» با شبیه‌سازی تخیلی جلسه بحث ترامپ با مشاوران امنیت ملی خود درباره ایران می‌نویسد: تصور کنید بحثی در کاخ سفید آغاز شده است و دولت ترامپ به دنبال بهانه‌ای برای حمله علیه ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از هرگونه تصمیم‌گیری رییس‌جمهوری امریکا به درس تاریخی از مشاوران امنیتی خود و کسب اطلاعات بیشتر نیاز دارد. آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- با بالا گرفتن لفاظی‌های ترامپ رییس‌جمهوری امریکا علیه ایران نشریات امریکایی بیش از گذشته از احتمال وقوع جنگ بین تهران – واشنگتن سخن می‌گویند.
به گزارش آفتاب‌نیوز؛ در این راستا، نشریه تخصصی دفاعی- نظامی «نشنال اینترست» در گزارشی به بررسی تسلیحات احتمالی امریکا در هرگونه حمله مستقیمی علیه ایران پرداخته است.
این نشریه در ادامه به معرفی این تسلیحات می‌پردازد:
جنگنده فوق پیشرفته اف-۲۲
اف-۲۲ رپتور جنگنده نسل پنجم ساخت شرکت‌های لاکهید و بوئینگ است. ایالات متحده تنها کشوری است که این هواپیمای پنهان‌کار و فرامانورپذیرِ دوموتوره و تک‌سرنشین را در اختیار دارد. اف-۲۲ در وهلهٔ نخست به عنوان یک جنگنده برتری هوایی طراحی شده اما دارای قابلیت‌های ثانویه‌ای برای مأموریت‌های حمله به زمین، جنگ الکترونیکی و تجسس سیگنال می‌باشد. لاکهید مارتین پیمانکار اصلی طرح است و تولید بیشتر بدنهٔ هواپیما، سیستم‌های سلاح و مونتاژ نهایی اف-۲۲ را به عهده دارد. برنامه بوئینگ شامل بال، بخشی از بدنه، ادغام اویونیک و تمامی سیستم آموزش خلبان و نگهداری سیستم است.
نخستین پیش‌نمونه رپتور (به معنی شکارچی) در سال ۱۹۹۷ به پرواز درآمد در حالیکه برنامه طراحی آن از اوایل دهه ۱۹۸۰ آغاز شده بود. ابتدا برای هواپیما اسامی مختلف اف-۲۲ و اف/آ-۲۲ تعیین شده بود و در دسامبر ۲۰۰۵ وقتی به طور رسمی وارد نیروی هوایی شد «اف-۲۲آ» نامیده شد. با وجود دوران طولانی و پرهزینهٔ تکوین و توسعه نیروی هوایی آمریکا در نظر دارد از ۱۸۷ فروند اف-۲۲ خود به عنوان یک جزء حیاتی برای آینده قدرت هوایی تاکتیکی ایالات متحده بهره گیرد و معتقد است که ترکیب پنهان‌کاری، نمایش ایرودینامیکی و هشیاری موقعیتی اف-۲۲ قابلیت‌های بی‌رقیبی به آن در مأموریت‌های هوابه‌هوا می‌بخشد و با هیچ‌یک از هواپیماهای موجود یا در حال طراحی کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست.
اف-۲۲ با توجه به حساسیت تکنولوژی آن به هیچ کشور دیگری فروخته نشده و درخواست‌های ژاپن، استرالیا و اسرائیل برای خرید آن رد شده‌است. این هواپیما اولین تجربه جنگی خود را در سال ۲۰۱۴ در جریان حمله علیه نیروهای داعش در عراق و سوریه به دست آورد. از اف-۲۲ در این حملات برای شلیک بمب‌های هزار پوندی هدایت جی‌پی‌اس به مواضع داعش در نزدیکی سد تشرین استفاده شده اما مأموریت اصلی این هواپیما استفاده از اویونیک پیشرفتهٔ خود برای مأموریت‌های جاسوسی، پایش و مراقبت و شناسایی است. موتورهای بکار رفته در این هواپیما قابلیت کنترل دمای گاز خروجی برای کاهش خط اثر حرارتی دارد که مشابه این تکنولوژی فقط در بمب افکن رادارگریز بی-۲ اسپیریت بکار رفته است و حتی جنگنده نسل پنجمی سوخو پک فا هم دارای این تکنولوژی پیچیده نمی‌باشد. به گفته سازندگان، این جنگنده پنهان کارترین جنگنده جهان است.
اف-۲۲ می‌تواند در ماموریت‌های مختلف از جمله حمله به اهداف زمینی، جنگ الکترونیک و جمع‎آوری اطلاعات و سیگنال‌ها مورد استفاده قرار گیرد. جای تعجبی ندارد که امریکا اف -۲۲ های بیشتری را به پایگاه‌های هوایی خود در خلیج فارس اعزام می‌کند.
بمب افکن‌های بی-۲
در جنگ ایران و آمریکا نقش بمب‌افکن‌های بی-۲ برجسته خواهند بود. این بمب افکن از سیستم پیشرفته ضد هوایی بهره می‌برد و می‌تواند محدوده باورنکردنی‌ای را با توانایی پرواز شش هزار مایل دریایی تنها با یک بار سوخت‌گیری هوایی انجام دهد. هر بمب افکن بی-۲ قادر به حمل بیش از ۲۰ تن موشک متعارف و هسته‌ای است و می‌تواند تحت هر شرایط آب و هوایی عمل کند.
نفوذگر مهمات انبوه
نام پروژه‌ای است از سوی نیروی هوایی امریکا برای ساخت بمب‌های هدایت دقیق ۱۳ هزار کیلوگرمی سنگرشکن. این بمب، پس از ساخت، از سنگرکوب‌های کنونی که ۲٬۲۶۸ کیلوگرمی (۵٬۰۰۰ پوندی) هستند نفوذ بسیار بیشتری در عمق زمین خواهد داشت.این بمب بزرگ قابلیت نفوذ در سازه‌هایی را دارد که در زیر زمین ساخته شده‌اند.
پنتاگون اعلام کرده‌ است که طی یک قرارداد ۵۱ میلیون و ۹۰۰ هزار دلاری که با شرکت مک‌دانل داگلاس بسته‌است، قصد دارد بمب‌افکن‌های بی ۲ را برای حمل این بمب‌های بزرگ جدید تجهیز کند. با ۱۳ هزار کیلوگرم وزن یا ۳۰ هزار پوند و ۲۰.۵ فوت طول این بمب‌ها شش برابر بزرگتر از بمب‌های معمول در زرادخانه‌های امریکا و اسرائیل هستند. قدرت انهدامی و تخریبی این بمب‌ها ده برابر بیش از بمب‌های معمولی است و اجازه می‌دهد تا بتنی‌ترین و سخت‌ترین اهداف در زیر زمین را نابود کند.
نفربرهای آبی خاکیاین نفربرها در اختیار تفنگداران امریکایی هستند و هدف از ساخت آن سرعت بالا در آب و جابجایی تعداد زیاد سرنشینان با حداکثر سرعت و مقابله با تهدیدات دریایی است. امریکا در برنامه Amphibious Combat Vehicle که هدفش جایگزینی وسایل نقلیه ناوشکن با وسایل نقلیه مهاجم قدیمی است درصدد ساخت وسایل نقلیه با سرعت بالا و چند منظوره بوده است.
تسلیحات لیزری
سیستم‌های لیزری نظامی امریکایی در حال طی کردن مراحل تکاملی خود آن هم با سرعتی بالا هستند. در گزارش‌های اخیر اشاره شد که نیروی دریایی امریکایی تسلیحات لیزری (LaWS) را با موفقیت آزمایش کرده است. در هر تیراندازی برای هر گلوله لیزری با منبع انرژی هدایت شونده هزینه کمی برای امریکا خواهد داشت که بسیار کمتر از هزینه شلیک موشک است. همچنین، لیزر محدودیت فضایی کاربرد موشک‌ها را ندارد. این یک فناوری نظامی مقرون به صرفه برای امریکاست.
تسلیحات لیزری کنونی امریکا سرعتی ۷.۵ برابر سرعت صوت را دارند و قادر به تیراندازی در محدوده‌ای ۱۲۵ مایلی هستند. تنها نقص این سامانه آن است که باید در شرایط آب و هوایی مناسب مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش آفتاب‌نیوز؛ با بالا گرفتن گمانه‌زنی در رسانه‌های امریکایی درباره احتمال فرمان جنگ ترامپ علیه ایران، روزنامه «بالتیمور سان» در مطلبی تحت عنوان «درس تاریخی درباره ایران برای رییس جمهوری امریکا» با شبیه‌سازی تخیلی جلسه بحث ترامپ با مشاوران امنیت ملی خود درباره ایران می‌نویسد: «تصور کنید بحثی در کاخ سفید آغاز شده است و دولت ترامپ به دنبال بهانه‌ای برای حمله علیه ایران است. قبل از هرگونه تصمیم‌گیری رییس‌جمهوری امریکا به درس تاریخی از مشاوران امنیتی خود و کسب اطلاعات بیشتر نیاز دارد. در این میان مشاوران امنیت ملی امریکا فهرستی از مسائل را احتمالا به ترامپ ارائه خواهند کرد. آنان می‌گوید باید شرایط ایران و تاریخ و فرهنگ آن را درک کرد. باید دانست که در کودتای ۱۹۵۳ میلادی این امریکا بود که در سرنگون کردن یک دولت منتخب دموکراتیک در ایران نقش داشت. اختلاف‌نظر درباره این که آیا امریکا بیشتر نقش داشت یا بریتانیا وجود دارد اما واقعیت آن است که اکثر ایرانی‌ها امریکا را به دلیل آن کودتا سرزنش می‌کنند. سپس مشاوران امنیت ملی می‌گویند در جنگ ایران و عراق که در سال ۱۹۸۰ میلادی ایران توسط صدام آغاز شد و هشت سال به طول انجامید، در آن زمان دولت ریگان و دیک چنی از صدام حمایت کردند و به او چراغ سبز یا دستکم چراغ زرد برای حمله بهایران دادند و از نظر اطلاعاتی با ژنرال‌های بعثی به تبادل اطلاعات پرداختند در اینجا نیز امریکا نقش منفی را بازی کرد».این روزنامه با تمسخر می‌نویسد که در آن زمان ترامپ به مشاوران امنیت ملی می‌گوید من هرگز این‌ها را نمی‌دانستم؛ آن زمان مشغول ساخت کازینو بودم و با کارگران سرو کله می‌زدم. مشاوران امنیت ملی در ادامه می‌گویند که در سال ۱۹۸۸ میلادی موشک هدایت شونده از سوی رزم ناو نیروی دریایی امریکا (وینسنس) یک هواپیمای غیرنظامی ایرانی را هدف قرار داد و در جریان آن ۲۹۰ سرنشین ایرانی از جمله کودکان کشته شدند و بسیاری از آنان برای سفر به مکه و فرائض حج در راه بودند.
این روزنامه در ادامه می‌نویسد مشاوران ترامپ احتمالا به او خواهند گفت: «آقای رییس‌جمهور آیا می‌دانید در کدام کشور امریکا را بیش از هر کشور دیگری دوست دارند؟ ترامپ می گوید: لهستان، اسرائیل و شاید روسیه؟ و مشاوران می‌گویند: خیر پرزیدنت ترامپ: در ایران. هفتاد درصد جمعیت ایران زیر ۳۰ سال سن دارند. آنان امریکا، فرهنگ، موسیقی و نظام آموزشی‌اش را دوست دارند آیا فکر نمی‌کنید با حمله به ایران ما تمام اعتبار و علاقه‌ای که در میان جوانان ایرانی نسبت به خودمان وجود دارد را از بین می‌بریم. در آن زمان ترامپ می‌گوید پس چرا باید درباره حمله به ایران صحبت کنیم و مشاوران می‌گویند: ما باید گزینه‌های دیگری را به جای جنگ بررسی کنیم؛ دیپلماسی اجباری گزینه خوبی است. ایرانیان به دنبال منافع ملی خود هستند و به دنبال بهره‌برداری از نقاط ضعف ما در منطقه هستند. آنان سال‌ها توسط افراد بسیار بدی احاطه و محاصره شده بودند. در افغانستان طالبان بود که سفرا و دیپلمات‌های آنان را کشت و در عراق که صدام علیه آنان جنگید. در دوران بوش ما آن دو را سرنگون کردیم. ترامپ می‌گوید: پس ما به نفع ایران کار کردیم چرا آنان ما را دوست ندارند؟ و سپس غمگینانه در فکر فرو می‌رود».

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۲۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس

آمریکایی ها با پشتیبانی گسترده تر از هسته های مخفی و مزدور داعش در تلاش هستند دولت سوریه را زیر فشار قرار دهند تا حملات نیروهای مقاومت علیه مواضع تحت اشغال آنان متوقف شود.

سرویس جهان مشرق - در هفته های اخیر درگیری های پراکنده میان نیروهای ارتش سوریه و عناصر گروهک تروریستی که به صورت مستقیم از سوی ائتلاف غربی، عبری، عربی حمایت می شوند، افزایش یافته و بیشترین تنش ها از استان های حلب، الرقه و دیرالزور گزارش شده است.

براساس اطلاعات به دست آمده، حومه جنوبی شهر الرقه (در جنوب استان الرقه) یکی از مناطقی به شمار می آید که هسته ها و عناصر مخفی داعش تحرکات دارند و حملات غافلگیرانه ای را علیه مواضع نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه در منطقه الرصافه و المنصوره ترتیب دادند.

به گفته منابع میدانی، نیروهای سوری مستقر در منطقه پس از چند ساعت درگیری موفق شدند حملات تروریست ها را در این محور دفع کنند؛ شماری از عناصر تروریستی داعش در جریان درگیری ها کشته و زخمی شدند و تعدادی دیگر هم پس از متحمل شدن خسارت از منطقه متواری شدند.

جنگنده های روسی همزمان با درگیری ها، مواضع تروریست ها را در این محور هدف قرار دادند؛ در جریان دفع حملات عناصر تروریستی داعش در منطقه الرصافه در حومه جنوبی شهر الرقه، ۷ تن از نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه شهید و زخمی شدند.

برای مشاهده اندازه اصلی روی نقشه کلیک کنید

منطقه راهبردی الرصافه در ۴۰ کیلومتری مرکز استان الرقه واقع شده و یکی از دروازه های جنوبی شهر الرقه محسوب می شود و شهر حماه را به شهر الرقه متصل می‌کند و از شمال غرب هم به فرودگاه الطبقه و از محور جنوبی و جنوب شرقی هم به استان های دیرالزور و حمص متصل می شود و حومه این منطقه سرشار از منابع نفتی است.

یک منبع میدانی که تحولات را در سوریه از نزدیک دنبال می کند به چرایی افزایش حملات عناصر مخفی داعش اشاره کرد و گفت: حملات تروریست ها واکنشی به عملیات های نیروهای مقاومت علیه مواضع و پایگاه ارتش ارتش رژیم تروریستی آمریکا در شرق سوریه (مناطق اشغالی در استان دیرالزور) و هم مرز با عراق (منطقه اشغالی التنف) است.

این منبع میدانی افزود: در هفت ماه گذشته نیروهای مقاومت در عراق و سوریه خسارت های سنگینی را به آمریکایی ها در مناطق اشغالی شرق سوریه و نقاط مرزی مشترک با عراق وارد آورده اند و حالا واشنگتن با حمایت بیشتر از تروریست ها در تلاش است میزان آسیب پذیری نیروهای خود را کاهش دهد.

به گفته این منبع میدانی، آمریکایی ها با پشتیبانی گسترده از نیروهای نیابتی خود (تروریست های داعش) قصد دارند به نیروهای مقاومت و دولت سوریه فشار وارد کنند تا عملیات علیه نیروهای آنان در مناطق اشغالی متوقف شود اما تاکنون ناکام مانده و به نتیجه ای نرسیدند.

به گزارش مشرق، عناصر تروریستی که از ابتدای جنگ علیه دولت سوریه از سوی ائتلاف غربی، عبری، عربی حمایت می شدند حالا در قالب هسته های مخفی مزدور در قبال دریافت پول و تجهیزات نظامی بیشتر از آمریکایی ها، حملاتی را علیه مواضع نیروهای سوری و مقاومت انجام می دهند.

دیگر خبرها

  • مدودف: پاریس، واشنگتن و لندن هدف قرار خواهند گرفت
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود