Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@21:37:34 GMT

سود سهام عدالت حداکثر ۱۵۰ هزار تومان

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۶۴۲۰۵

سود سهام عدالت حداکثر ۱۵۰ هزار تومان

اقتصاد>تجاری - مالی - رئیس سازمان خصوصی‌سازی سود قابل تقسیم بین مشمولان سهام عدالت را برای امسال حداکثر ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد.

ميرعلي اشرف پوري‌حسيني كه ديروز در يك كنفرانس خبري صحبت مي‌كرد، در عين حال از اعلام زمان دقيق واريز اين سود به‌حساب مشمولان خودداري كرد و گفت:‌ زمان دقيق واريز سود مشخص نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوري‌حسيني با بيان اينكه هنوز نمي‌دانم سود را در چه ماهي از امسال مي‌توانيم بپردازيم، افزود: به محض اينكه سود را از شركت‌هاي سرمايه پذير دريافت كنيم، مي‌توانيم سود را بين سهامداران عدالت توزيع كنيم.

او با بيان اينكه شركت‌ها ۸‌ماه فرصت دارند سود را به ما بدهند، گفت: قصد ما اين است كه به مرور كه سود شركت‌ها را دريافت مي‌‌كنيم، آن را بين مشمولان توزيع كنيم.او ادامه داد: بناي ما اين نيست كه اگر سودي را از شركت‌ها دريافت مي‌كنيم آن را بلوكه كنيم و آن را يك جا بپردازيم، اما اگر اين كار را كرديم از روي ناچاري به اين كار متوسل شديم. هدف ما اين است كه به مرور كه سود را دريافت مي‌كنيم، آن را بين مشمولان تقسيم كنيم.

پوري‌حسيني درباره مستندات قانوني پرداخت سود سهام عدالت، تأكيد كرد: شوراي‌عالي اجراي سياست‌هاي اصل ۴۴ تصميم مي‌گيرد چه زماني سود را پرداخت كند. البته اين شورا سابقا كليات اين موضوع را به ما دستور داده است و در كليات آن هيچ ابهامي وجود ندارد، اما يك مورد هست كه هيأت وزيران يا شوراي‌عالي اجراي اصل ۴۴ قانون اساسي درخواست كرديم كه تعيين تكليف كنند و ما نيازمند يك مصوبه هستيم كه اگر ا‌ن‌شاءالله آن مصوبه صادر شود سازمان خصوصي‌سازي‌ خواهد توانست اجراي دستور كند.

برآورد اوليه سود

پوري‌حسيني از تصويب ۳هزار و ۳۴۵ ميليارد تومان سود براي تقسيم ميان سهامداران سهام عدالت تا امروز خبر داد و توضيح داد:‌ از ۴۹ شركت داراي قيمت‌گذاري قطعي براي سبد سهام عدالت تا امروز ۳۰ شركت مجمع عمومي برگزار و سود خود را توزيع كرده‌اند. پوري‌حسيني افزود: از۳ هزار و ۳۴۵ ميليارد تومان سود تصويب شده تا امروز ۱۳۰ ميليارد تومان از اين شركت‌ها وصول و در حساب سازمان خصوصي‌سازي‌ است و اميداريم بتوانيم تا پايان شهريور قسمت اول سهام عدالت را تقسيم كنيم. معاون وزير امور اقتصادي و دارايي افزود:

اگر اين مبلغ را ميان مشمولان سهام عدالت تقسيم كنيم به كساني كه سهام تخصيص يافته از محل سود، تخفيف و آورده نقدي مشمول مجموعاً يك ميليون تومان تعلق مي‌گيرد و براي هر نفر ۱۲۵ هزار تومان سود عملكرد سال ۹۵ تخصيص مي‌يابد. اگر كسي فقط صاحب ۵۳۰ هزار تومان سهام باشد و بقيه تا يك ميليون تومان را از محل آورده نقدي نپرداخته باشد ۵۳ درصد اين مبلغ را سود دريافت خواهد كرد. رئيس‌كل سازمان خصوصي‌سازي‌ افزود: تك تك مشمولان سهام عدالت مي‌توانند با توجه به ‌صورتحساب دريافتي خود مبلغ سود خود را تا امروز محاسبه كنند.

150هزار تومان، در انتظار بزرگ‌ترين شركت

او با بيان اينكه شركت هلدينگ خليج‌فارس كه يكي از شركت‌هاي بزرگ سهام عدالت است هنوز سود تقسيم نكرده، گفت: اين شركت تا پايان مهر فرصت دارد كه مجمع برگزار و سود تقسيمي را تصويب كند. او گفت: برآوردهاي كارشناسي سازمان خصوصي‌سازي‌ نشان مي‌دهد اين شركت ۶۰۰ تا ۷۰۰ ميليارد تومان سود به سبد سهام عدالت پرداخت خواهد كرد كه به اين ترتيب كل سهم سود قابل تقسيم بين دارندگان سهام عدالت به بيش از ۴ هزار ميليارد تومان مي‌رسد. پوري حسيني افزود: به اين ترتيب سود سهام مشمولي كه صاحب يك ميليون تومان سهم باشد ۱۵۰ هزار تومان خواهد شد.

فرصت براي افزايش سهم

او اعلام كرد: مشمولاني كه بخواهند بقيه مبالغ سهام خود را، تا مبلغ يك ميليون تومان واريز كنند تا پايان شهريور فرصت خواهند داشت به اين ترتيب سود قابل پرداخت به اين افراد افزايش خواهد يافت، البته در اين مورد هيچ اجباري وجود ندارد. پوري‌حسيني افزود: البته اگر مشمولي بعد از تير‌ماه در اين‌باره اقدام كند، از سود سال ۹۵ بهره نمي‌برد و سود متعلق به او در سال۹۶ محاسبه و پرداخت مي‌شود. ۴۹ميليون نفر مشمولان سهام عدالت هستند، از اين تعداد بيش از ۴۷ميليون نفر كه در قيد حيات هستند، مجاز به دريافت صورتحساب هستند.

شماره حساب‌ها

او گفت: سود سهام عدالت مانند يارانه‌ها به‌حساب سرپرستان خانوار واريز نمي‌شود بلكه سود به‌حساب تك تك مشمولان واريز خواهد شد. او افزود: مرحله دوم بعد از دريافت صورتحساب اعلام شماره شبا به سامانه سازمان خصوصي‌سازي‌ است كه تا امروز بالغ بر ۲۹ ميليون نفر با سامانه تماس گرفته و شماره شباي خود را وارد كرده‌اند. شماره شباي نزديك به ۲۷ ميليون نفر از اين افراد در سيستم بانكي تأييد شده و حدود 2ميليون نفر باقيمانده در حال بررسي است.

پوري حسيني افزود: از حدود ۲۰ميليون نفر كه تاكنون شماره شباي آنها به سامانه اعلام نشده است، نگران هستيم و از آنها دعوت مي‌كنيم كه هرچه سريع‌تر به سامانه متصل و شماره شباي خود را وارد كنند. اوگفت: اگر كسي شماره شباي خود را وارد نكند در واقع خود را از دريافت سود سهام عدالت محروم كرده است، زيرا ما نمي‌دانيم سود متعلقه را به كدام شماره بايد واريز كنيم.

دفاع از خصوصي‌سازي‌

ميرعلي اشرف پوري‌حسيني، رئيس سازمان خصوصي‌سازي‌ در دفاع از‌ كارنامه ۱۶سال گذشته سازمان خصوصي‌سازي‌ و واگذاري سهام كنترلي شركت‌هاي دولتي، گفت: ما در طول ۱۶ سال گذشته شركت‌هايي را كنترلي واگذار كرديم، ولي متأسفانه در فضاي عمومي كشور و در برخي جاها اينطور وانمود مي‌كنند كه هرجا خصوصي‌سازي‌ به‌صورت كنترلي شركت‌ها را واگذار كرده، آنجا نابود شده و كارگرها اخراج شده‌اند و توليد نيز تعطيل شده است. عده‌اي اصرار دارند چهره كريهي از خصوصي‌سازي‌ نشان دهند.

رئيس سازمان خصوصي‌سازي‌ ادامه داد: طبق ارزيابي‌ها تا به امروز در مجموع شركت‌هاي واگذار شده كنترلي توسط سازمان خصوصي‌سازي‌ اشتغال كاهش نداشته، بلكه در آنها افزايش سطح اشتغال را شاهد بوديم. مظلوميت سازمان خصوصي‌سازي‌ است كه هم خريدارانش تحت فشارند و هم خريداران افراد خوبي هستند كه با اينكه اشتغال را افزايش داده‌اند، ولي باز هم در اين موارد مورد اتهام قرار مي‌گيرند.

او توضيح داد: در طول ۱۶ سال گذشته ۱۷۱۳ شركت دولتي در فهرست واگذاري قرار داشتند كه ۸۴۵ شركت يا دارايي دولتي كاملا واگذار شده و ۱۷۶ شركت خود از بين رفته‌اند يا مصوبه انحلال داشته‌اند يا ورشكست شده‌اند يا مسائلي از اين دست برايشان اتفاق افتاده است و از فهرست واگذاري خارج شده‌اند، علاوه بر آنها ۱۴۵ شركت ديگر وجود دارد كه در آستانه خروج از فهرست واگذاري هستند. پوري حسيني تأكيد كرد:

عده‌اي انتقاد مي‌كنند كه چرا دولت يازدهم اين ۱۴۵ شركت را مي‌خواهد از فهرست واگذاري خارج كند. در پاسخ به آنها بايد بگويم كه اين شركت‌ها قابل واگذاري نيستند. مثلا شركت توزيع برق، گاز و آبفاي شهري و صندوق‌هاي حمايت كشاورزي جزو شركت‌هاي اقتصادي نيستند،

زيرا خدمات و كالاهاي اين شركت‌ها قيمت تكليفي دارند و به نوعي دولت براي ارائه اين خدمات يارانه مي‌پردازد و اگر ما در چنين شرايطي اين شركت‌ها را واگذار كنيم به بخش خصوصي نمي‌توان گفت قيمت‌هاي تكليفي را اعمال كن، زيرا بخش خصوصي نبايد يارانه بپردازد، لذا يا دولت بايد قبول كند كه اين يارانه را بدهد و يا بايد آن را از دريافت‌كنندگان كالا و خدمات بگيريم كه هيچ كدام از اين دو شرايط فراهم نيست و تا زماني كه اين شرايط فراهم نباشد، ما امكان واگذاري اين شركت‌ها را نداريم.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت

اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط دریافت سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.
محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط دریافت سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

محمد علی شاه حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۳ سه مرحله‌ای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیری‌های سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده بود: شرکت‌های صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس هیچ مبلغی را برای مراحل اول و دوم سود سهام عدالت خود به حساب‌های سمات واریز نکرده اند شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندر عباس و پارس سوئیچ نیز وجوه مرحله دوم خود را پرداخت نکرده اند.

واریز سود سهام عدالت عقب افتاده بصورت یکجا در این تاریخ

حالا بنابر اعلام رئیس سازمان بورس احتمالا واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت خرداد ماه خواهد بود؛ در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس شب گذشته در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند.

او افزود: این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

اما آیا با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند برخوردی خواهد شد؟ در همین راستا هم، ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عدم پرداخت سود سهام که مطابق زمان بندی اعلام شده در کدال نباشد یک تخلف است.

این مقام مسئول اظهار کرد: مورد دیگر این که اگر ۸ ماهی که در قانون تجارت تعیین شده و بر اساس مصوبه سازمان بورس این ۸ ماه به ۴ ماه کاهش یافته و برخی از شرکت‌ها اساسنامه خود را تغییر دادند هم زمان بندی رعایت نشود این نیز یک موضوع قابل پیگیری است. در کل دو موضوع عدم رعایت زمانبندی پرداخت سود که در سامانه کدال منتشر شده و هم عدم رعایت زمانبندی بر اساس اساسنامه ناشران قابل پیگیری است و سازمان بورس پیگیر این موضوع خواهد بود.

نحوه دریافت سود سهام عدالت

ما همین که بحث واریز سود سهام عدالت داغ می‌شود برخی از سود جویان هم فرصت را غنیمت می‌شمارند که در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفته بود: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آنها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آنها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که “سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید” ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست.
با نصب و اجرای اپلیکیشن تاپ و ورود به صفحه اصلی، کافی است به پایین صفحه مراجعه، و آیکون بازار سرمایه را لمس کنید. بعد از ورود به بخش ثبت‌نام سجام، تایید شماره‌تلفن و واردکردن کد ملی خود، می‌توانید در سامانه توسعه ابزار بازار سرمایه، ثبت‌نام خود را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که ورود به این سامانه برای یکپارچگی اطلاعات فعالان بازار سرمایه الزامی است.

با لمس آیکون ثبت‌نام در سجام، به صفحه جدیدی هدایت می‌شوید که باید اطلاعات هویتی خود را در آن وارد کنید. شما در مراحل مختلف، ملزم به وارد کردن بخشی از مشخصات خود برای تایید هویت هستید تا در نهایت، اجازه ورود به سامانه به شما داده شود.

ورود به سامانه سجام برای هرکسی که می‌خواهد در بازار سهام سرمایه‌گذاری کند و دارایی خود را رشد دهد، ضروری خواهد بود. خیلی‌ها دوست دارند سرمایه‌گذاری در بازار سهام را به‌عنوان شغل دوم خود و رسیدن به درآمد‌های چند میلیونی انتخاب کنند. آنها باید بدانند که اجرای این تصمیم نیازمند انجام اصول و قوانینی است که حتما باید به آن پایبند باشند.

منبع: اقتصادآنلاین

tags # سهام عدالت سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند