Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@09:26:58 GMT

ثبت رکوردی جدید برای ام‌اس‌آی با همکاری گیگابایت

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۶۷۴۰۲

ثبت رکوردی جدید برای ام‌اس‌آی با همکاری گیگابایت



شرکت ام‌اس‌آی توانسته است تا در گزارش‌های مالی سه‌ماهه دوم سال جاری، رکوردی جدید در زمینه فروش قطعاتی مانند کارت گرافیکی برجای بگذارد که این امر به لطف همکاری این شرکت با گیگابایت میسر شده است.


به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی digitimes، کمپانی‌های گیگابایت و ام‌اس‌آی اخیرا توانستند با کمک کریپتوکارنسی ماینینگ ترند (cryptocurrency mining trend) پیشرفت چشمگیری را در فروش خود در ماه ژوئن به عرصه ظهور برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مطابق این گزارش، کمپانی گیگابایت توانست در سه‌ماهه دوم سال میلادی جاری فروش کارت‌های گرافیکی خود را از ۹۰۰ هزار عدد در سه‌ماهه اول به یک میلیون نسخه برساند.
این موضوع زمانی جالب می‌شود که بدانید شرایط این شرکت در تمامی جنبه‌های این گزارش چندان جالب نبوده است و عرضه مادربردهای این کمپانی از ۳.۵ میلیون دستگاه در سه‌ماهه اول سال میلادی جاری به تنها ۳.۱ میلیون عدد در سه‌ماهه دوم رسیده است.

البته عرضه نوت‌بوک‌ها و مادربردهای کمپانی ام‌اس‌آی در سه‌ماهه دوم سال میلادی جاری کاهش پیدا کرد، اما عرضه کارت‌های گرافیکی این کمپانی به میزان ۶ درصد افزایش داشته است.


برخی از متخصصان انتظار دارند که عرضه کارت‌های گرافیکی و مادربردهای ام‌اس‌آی در ماه جولای نسبت به ماه ژوئن کاهشی پیدا کند، اما در ادامه و در ماه اوت و سپتامبر دوباره با افزایشی چشم‌گیر روبرو شود.

همچنین انتظار می‌رود که عرضه نوت‌بوک‌های این کمپانی نیز در سه‌ماهه سوم سال میلادی ۲۰۱۷ به میزان ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

با این وجود کمپانی گیگابایت نگرش محافظه‌کارانه‌ای را در قبال عرضه‌های خود در سه‌ماهه سوم سال در پیش گرفته است و انتظار دارد تا عرضه مادربردهایش تنها به میزان ۵ تا ۱۰ درصد افزایش داشته باشد.
این کمپانی همچنین انتظار دارد که عرضه کارت گرافیک‌های خود به میزان ۱۰ درصد در بازه زمانی یاد شده کاهش داشته باشد زیرا تقاضاهای mining trend به‌صورت رفته‌رفته کاهش خواهند یافت.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • محبوب ترین گوشی‌ های میان رده شیائومی سری redmi
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد + ویدئو