Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نظام پزشکی قزوین گفت: بی‌نظمی ایجاد شده در روند انتخابات باعث شد بسیاری از همکاران که نسبت به برگزاری الکترونیکی انتخابات اعتماد کرده بودند از حق خود محروم شوند و این موضوع اعتراضات زیادی را به دنبال داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دکتر محمدحسن شلویری رییس سازمان نظام پزشکی قزوین در گفت‌وگو با شاخص،با اشاره به اینکه این سازمان یکی از قدیمی‌ترین NGOها با قدمتی ۵۰ ساله در کشور است اظهار کرد: نظام پزشکی حدود ۲۵۰ هزار عضو در گروه‌های مختلف پزشکی از جمله پزشکان عمومی، دندان پزشکان، داروسازان و دیگر شاخه‌ها در سراسر کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های استان در ادامه گفت: انتخابات سازمان نظام پزشکی هر ۴ سال یک بار در سراسر کشور برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه همه گروه‌ها یک نماینده‌جهت حضور در انتخابات معرفی می‌کنند،افزود:در دوره‌های گذشته، انتخابات به صورت سنتی و دستی و حضور افراد در پای صندوق‌های رای برگزار می‌شد.

شلویری توضیح داد: در این دوره استقبال چشمگیری از انتخابات شده بود و کاندیدای بسیاری ثبت نام کردند؛ در قزوین حدود ۵۷ نفر در گروه‌های مختلف کاندید داشتیم.

رییس سازمان نظام پزشکی قزوین یادآور شد: در استان قزوین ۴ نظام پزشکی در شهرستان‌های آبیک، تاکستان، بوئین زهرا و قزوین داریم که نظام پزشکی بوئین زهرا برای اولین سال تشکیل شده است و هر کدام از این شهرستان‌ها کاندیدای مستقل در انتخابات داشتند.

وی با بیان اینکه بحث‌های و مخالفت‌های زیادی پیرامون برگزاری انتخابات الکترونیک در نظام پزشکی مطرح بود ابراز کرد: امسال وزارتخانه تصمیم گرفت که انتخابات را به صورت الکترونیک برگزار کند و در این راستا زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داد.

بسیاری از پزشکان از رای‌گیری محروم شدند

رییس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های استان تشریح کرد: علی رغم این که نظر اعضاء بر این بود ممکن است هنوز آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی وجود نداشته باشد اما وزارتخانه این اطمینان را داد که همه شرایط فراهم است.

شلویری عنوان کرد: حتی کاندیداها کدگذاری هم شده ‌بودند اما متاسفانه در سی‌ام تیرماه، روز برگزاری انتخابات و در حالی که ۶ ساعت از زمان رای‌گیری گذشته بود وزارت بهداشت اعلام کرد که امکان رای گیری الکترونیکی نیست و افراد باید به صورت سنتیرای دهند.

رییس سازمان نظام پزشکی قزوین بیان کرد: با توجه به اینکه زمان برگزاری انتخابات در پایان هفته و ۲ روز تعطیلی بود طبیعتا جامعه پزشکی هم با این اطمینان که انتخابات الکترونیکی است و در هر کجا که باشند می‌توانند رای‌گیری شرکت کنند به مسافرت رفتند.

وی تصریح کرد: بی‌نظمی ایجاد شده در روند انتخابات باعث شد بسیاری از همکاران که نسبت به برگزاری الکترونیکی انتخابات اعتماد کرده بودند از حق خود محروم شوند و این امراعتراضات زیادی به دنبال داشت.

اعتراض جامعه پزشکی را گزارش کردیم

رییس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های استان با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد از واجدین شرایط توانستند در انتخابات شرکت کنند گفت: ما به عنوان مدافع حقوق جامعه پزشکی اعتراضات را به ستاد نظارت بر انتخابات استان و و وزارتخانه اعلام کردیم.

شلویری یادآور شد: به طور کلی روند انتخابات در استان همراه با شرایط مطلوب بود و ستاد انتخابات عملکرد خوبی در زمینه نحوه اطلاع رسانی و همه مراحل دیگر داشت.

وی در پایان با اشاره به مشکلات جامعه پزشکی افزود: امروز پزشکان با مشکلاتی از قبیل احکام قضائی، مسائل صنفی، مشکلات با شهرداری‌ها،امور مالیاتی، و تعرفه‌های پزشکی که وظیفه سازمان است اما در اختیار هیات دیگری گذاشته شده نیز مواجه هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۷۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد

وزیر بهداشت در خصوص مصوبه دولت در ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی گفت: این مصوبه به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در هفت سال اول زندگی رخ دهد، در سایر سال های عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، اظهار کرد: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود.

وی با بیان اینکه این مصوبه به تمام بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است و با اشاره به کمبود دارو برای بیماران تالاسمی افزود: بنای ما این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تامین کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، اما تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد، کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تامین می‌کنیم.

کد خبر 749679

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد