Web Analytics Made Easy - Statcounter

هافبک تیم فوتبال سپیدرود رشت گفت: در دو سال گذشته بدشانسی‌های زیادی آوردم، ولی امیدوارم در فصل جدید به هدف‌هایم برسم.

مهرداد جماعتی در مورد دلایل حضورش در سپیدرود آن هم در شرایطی که با صنعت نفت به توافق رسیده بود، به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ‌گفت: من با مسئولان باشگاه صنعت نفت از لحاظ مالی به توافق نرسیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل از این تیم جدا شدم و در نهایت سپیدرود را انتخاب کردم. در مورد جزئیات این مسائل هم دوست ندارم حرف بزنم و مهم این است که الان بازیکن سپیدرود هستم.

وی در ادامه با اشاره شرایط نه‌چندان خوبی که در یکی دو سال اخیر داشته است، ‌تأکید کرد: من در دو سال اخیر با بدشانسی‌های زیادی مواجه شدم. گاهی اوقات ممکن است یک فوتبالیست با چنین چالش‌هایی در زندگی ورزشی‌اش مواجه شود. من با یک مصدومیت مواجه شدم که البته برایم آزاردهنده بود و خیلی‌ها می‌خواستند به‌خاطر این مصدومیت مرا نابود کنند. واقعاً دوست ندارم به یکی دو سال گذشته فکر کنم و امیدوارم که در فصل جدید روزهای خوبی را با سپیدرود تجربه کنم.

هافبک تیم فوتبال سپیدرود رشت در خاتمه اظهار داشت: بعد از اینکه آقای نظرمحمدی به من پیشنهاد داد به‌خوبی برای حضور در سپیدرود فکر کرده و حتی با حسین کعبی هم مشورت کردم. او مرا به حضور در سپیدرود تشویق کرد و در نهایت با این باشگاه قرارداد امضا کردم. حالا هم خوشحالم که پیراهن این تیم پرطرفدار را بر تن کردم. امیدوارم که در فصل جدید نتایج خوبی بگیریم و مردم رشت و هواداران سپیدرود را خوشحال کنیم.

انتهای پیام/

R1015203/P1015145/S3,27/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند

به گزارش همشهری آنلاین، نشریه فارین پالیسی در تحلیلی که به همین موضوع می‌پردازد، نوشت: آریل شارون، نخست‌وزیر وقت اسرائیل می‌گفت که «بازدارندگی، سلاح اصلی اسرائیل است، یعنی ترس از اسرائیل.» موشه دایان وزیر جنگ اسبق اسرائیل نیز در یکی از سخنرانی‌های خود درباره بازدارندگی اسرائیل گفت که «باید اسرائیل را به عنوان سگی ‌هار و خطرناک نگاه کرد که هیچ‌کس جرأت آزار و اذیت آن را ندارد.»

بر همین اساس بعد از عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس، اسرائیل در موقعیتی قرار گرفت که باید قدرت بازدارندگی خود را احیا می‌کرد؛ قدرتی که بعد از عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان در مه سال ۲۰۰۰ از بین رفته بود. اما جنگ اسرائیل در غزه شکست خورد و علی‌رغم اینکه همه قدرت نظامی خود را به نمایش گذاشت، نتوانست بازدارندگی خود را احیا کند.

دلیل اصلی شکست اسرائیل این است که هنوز از پیروزی نظامی بزرگ مقابل حماس و واردکردن ضربه کاری به این جنبش بسیار دور است. از طرف دیگر حملات زمینی اسرائیل به غزه با محکومیت‌های شدید بین‌المللی مواجه شد. همچنین خسارت‌هایی که عناصر مقاومت فلسطین به نیروی زمینی ارتش اسرائیل وارد می‌کنند، نگران‌کننده و زیاد است و همین مسئله موجب افزایش نگرانی‌ها درباره ضعف نیروی زمینی ارتش اسرائیل شده است.

اسرائیل همچنین نتوانست پیام قدرت خود را به دشمنانش به‌ویژه حزب‌الله برساند و برعکس، ضعف اسرائیل و فرسایش بازدارندگی آن آشکار شد.
حزب‌الله ثابت کرده که به حمایت خود از فلسطینی‌ها پایبند است. حزب‌الله همچنین موفق شد بخش بزرگی از ارتش اسرائیل را در شمال نگه دارد؛ بدون اینکه وارد یک جنگ گسترده شود. حزب‌الله به جای عقب‌نشینی به سمت شمال رودخانه لیتانی، ۸۰ هزار شهرک‌نشین اسرائیلی را مجبور به تخلیه شهرک‌ها و فرار کرد. حزب‌الله با ایجاد منطقه حائل در داخل اسرائیل، معادله خود را تحمیل کرد و اسرائیل را وادار ساخت در داخل جبهه خود کمربند امنیتی ایجاد کند. با تحمیل شرایط و معادله خود یک توهین جدی به بازدارندگی اسرائیل کرد. «گرشون ‌هاکوهن»، ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل عملکرد این ارتش را در جبهه شمالی شرم‌آور توصیف کرد و گفت که این حزب‎الله است که تصمیم می‌گیرد درگیری‌ها متوقف شود یا نه.

نتانیاهو با هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق، به دنبال تشدید فشارها و قدرت‌نمایی بود و تصور می‌کرد که اسرائیل همچنان مصون از مجازات است و پاسخی دریافت نخواهد کرد، اما خلاف این تصور اتفاق افتاد. واکنش اسرائیل به عملیات انتقام‌جویانه ایران هم بسیار ناامیدکننده بود؛ به طوری که حتی «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی نتانیاهو، آن را «مسخره» دانست. این در حالی است که ایران موفق شد از طریق کانال‌های مختلف از جمله سازمان ملل، پیام عملیات ضداسرائیلی خود را برساند.

به این ترتیب بعد از گذشت دهه‌ها، دکترین استراتژیک اسرائیل تحت سیطره مفهوم «بازدارندگی منحصر به فرد» یا آنچه که شارون آن را «ترس منطقه از اسرائیل» توصیف می‌کرد، از بین رفته است و بعد از پرواز پهپادها و موشک‌های ایرانی بر فراز اسرائیل، تل‌آویو دیگر نمی‌تواند مفهوم «ترس منطقه از اسرائیل» را حفظ کند.

کد خبر 849230 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • موش این گونه پورشه ماکان را نابود کرد
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • تشدید اختلافات در کابینه رژیم صهیونیستی/ نتانیاهو تهدید شد
  • وزیر جنگ‌طلب، نتانیاهو را تهدید کرد
  • فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند
  • سگ ها به خاطر گربه یک ماشین را نابود کردند‌ (فیلم)
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • (ویدیو) یک ایرانی مک لارن ۱.۵ میلیون دلاری را در کالیفرنیا نابود کرد!
  • اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد