Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پنجمین کنگره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار گفت: ۸۰ درصد بیماری‌های غیرواگیر با رعایت سبک زندگی سالم قابل پیشگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمان رستمیان در پنجمین کنگره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار که در بیمارستان امام خمینی(ره) در حال برگزاری است، افزود: ما از پنج سال قبل به این فکر افتادیم که در جهت آموزش‌های لازم در زمینه خودمراقبتی به افراد جامعه همایش‌هایی را برگزار کنیم، به دلیل اینکه بسیاری از بیمارانی که به مراکز درمانی مراجعه می‌کردند، دارای عوارض بیماری بودند و اگر اطلاعات کافی در خصوص بیماری‌ خودشان داشتند، می‌توانستند از بروز عوارض بیماری پیشگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید به خودمراقبتی اولیه و ثانویه در جامعه توجه بیشتری بود و دراین خصوص نیز آموزش‌های لازم را به افراد بدهیم و به آنها کمک کنیم تا دچار ضایعه‌های بیماری نشوند. عوارض غیرواگیر بیماری‌ها سهم زیادی از بودجه کشور را مصرف می‌کند.

رئیس پنجمین کنگره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار افزود: خودمراقبتی به یکی از موضوعات مهم در دنیا تبدیل شده و بسیاری از کشورها به این امر توجه زیادی دارند، زیرا این موضوع می‌تواند به سیاستگذاران نظام سلامت در راستای برنامه‌ریزی برای بهبود سلامت مردم کمک زیادی کند.

رستمیان خاطرنشان کرد: ریشه سلامت، خودمراقبتی است و اگر به خودمراقبتی توجه نشود، نمی‌توان از عمل به اقتصاد مقاومتی در نظام سلامت سخن گفت. زیرا می‌توان بسیاری از بیماری‌های ناشی از عدم رعایت سبک زندگی سالم را با خودمراقبتی پیشگیری و کنترل کرد.

وی گفت: ۸۰ درصد بیماری‌های غیرواگیر با رعایت سبک زندگی سالم و برخورداری از اصول تغذیه مناسب، قابل پیشگیری است و ما باید کاری کنیم که بیمارانی که با عوارض به ما مراجعه می‌کنند نیز کاهش یابند و اگر کشوری می‌خواهد در نظام سلامت خود پیشرفت کند باید در این بخش سرمایه‌گذاری ویژه کند.

رستمیان ادامه داد: دوسوم معلولیت‌ها را می‌توان از طریق آموزش‌های لازم پیشگیری کرد. در دنیا بحث بر سر این است که هزینه‌های درمانی زیاد است، ما سیاستگذار هستیم و باید از تمام سازمان‌هایی مثل رسانه‌ها و آموزش و پرورش و... که می‌توانند در این راستا کمک کنند، استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: فرهنگستان‌ها از جمله سازمان‌هایی هستند که می‌توانند با تولید محتوای فارسی و مناسب نقش بسزایی در تحقق خودمراقبتی و آموزش به بیمار داشته باشند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بین گروه آزمایشی تجربی و انسانی، فاصله قابل‌ملاحظه‌ای با سایر گروه‌ها وجود دارد!

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، در حاشیه بازدید از حوزه‌های آزمون سراسری کرمان گفت: در آزمون سراسری امسال تعداد ۱۱۵۲۰۰۰ داوطلب شامل ۶۳ درصد خانم‌ها و ۳۷ درصد آقایان شرکت کرده‌اند که در استان کرمان نیز این نسبت بین داوطلبان خانم‌ها و آقایان چشمگیر و ۶۵ به ۳۵ درصد است.

رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی افزود: بیشترین داوطلب در گروه آزمایشی علوم‌تجربی با ۳۳۵۰۰۰ و در رتبه دوم، گروه آزمایشی علوم‌انسانی ۲۵۰۰۰۰ داوطلب داشته‌اند و با اختلاف قابل‌توجه در رتبه‌های بعدی گروه آزمایشی هنر، گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و گروه آزمایشی زبان‌های خارجی هستند؛ بنابراین ضرورت دارد برای این فاصله قابل‌ملاحظه بین گروه‌ها تأمل نمود و راهکار‌هایی ارائه گردد.

 طاهری‌نیا ادامه داد: امروز هم‌زمان با آزمون سراسری، آزمون اختصاصی دانشجو - معلمان نیز برگزار می‌شود که یک آزمون اختصاصی با دفترچه و شرایط پذیرش جداگانه است.

وی تصریح کرد: آزمون سراسری امسال نسبت به سال‌های گذشته بسیار با ضریب اطمینان بیشتری در حال برگزاری است و اقداماتی که به لحاظ فنی، تخصصی، مدیریتی و فرایندی انجام شده است، زمینه ایجاد امنیت و سلامت بیش‌ازپیش آزمون سراسری را فراهم کرده است.

طاهری نیا در پایان بیان کرد: مرحله دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در تیر‌ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • بین گروه آزمایشی تجربی و انسانی، فاصله قابل‌ملاحظه‌ای با سایر گروه‌ها وجود دارد!
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم