Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، رییس اتاق بازرگانی اصفهان در دومین آیین شهر فیروزه‌ای با دختران توانا که به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و به همت شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان و با حضور شهردار، اعضای شورای شهر،مدیران سازمان ها و ارگان های دولتی،روسای تشکل های مردم نهاد و جمع کثیری از فعالان اقتصادی و دختران موفق اصفهانی برگزار شد ؛ با اشاره به تلاش های شورای عالی بانوان گفت: برای تغییر نگاه به حضور زنان در فعالیت های اقتصادی، با بسیاری از سلیقه ها و نظرات مخالف جنگیدیم، اما امروز همه مخالفان اذعان می کنند که نگاه و فکر اتاق بازرگانی اصفهان برای توانمندسازی بانوان کارآفرین، بسیار مفید و موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی اصفهان ادامه داد: این تغییر نگاه نه تنها در استان اصفهان که در کل کشور اتفاق افتاده است و اتاق‌های بازرگانی خواستاراستفاده و بهره مندی از این مدل موفق در بخش بانوان و جوانان هستند.

وی تاکید کرد: در گذشته ای نه چندان دور، عده ای برای حضور فعال بانوان در تصمیم‌گیری ها و سیاست‌گزاری های اقتصادی مقاومت می کردند و معتقد بودند، حضور بانوان از سرعت پیشرفت تیم‌های اقتصادی کم می‌کند، اما اتاق بازرگانی اصفهان ثابت کرد که این تفکر غلط است و امروز شیرینی نتیجه این فکر و اندیشه را احساس می‌کنیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: در حاشیه نشست با رییس جمهور یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، همسرش پرسید، چرا زن‌های ایرانی نمی‌توانند در فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی حضور داشته باشند؟

من پاسخ دادم ،کجای دنیا می‌توانید زنانی پیدا کنید که در نبرد هشت ساله جهانی علیه یک ملت اینگونه مقاومت کنند؟کجای دنیا زنانی همانند مادر شهیدان خودسیانی وجود دارد که وقتی پیکر دو جوان شهید خود را همزمان تشییع می‌کند بگوید، تابوت دو پسرم را به یکدیگر بچسبانید و به همه بگویید که همان طور که با هم به دنیا آمدند، امروز نیز خود هر دو را به خدا می‌سپارم.در کجای دنیا زنانی مانند زنان خرمشهر می‌توانید پیدا کنید که از شرافت خود اینگونه دفاع کنند؟

سهل‌آبادی ادامه داد: یکی از موضوع‌های مورد سوال در افکار عمومی دنیا نسبت به ایران ، آزادی ها و زمینه های فعالیت های زنان است در حالی که بیش از٥٠ درصد از زنان و دختران ما در مدارس و دانشگاه ها، بیمارستان هاو کارخانه شاغل هستند و حضور آن‌ها در محیط‌های کسب و کار کمترین حاشیه را ایجاد می‌کند.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه افزود: یکی از افتخارات ما این است که از مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای گرفتیم که در کمیسیون‌های تخصصی، ٣٠درصد کرسی ها به خانم‌ها اختصاص داده شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موفقیت های اتاق اصفهان در حوزه های بین المللی گفت: به همت واحد امور بین الملل و با مشارکت شورای عالی جوانان، شورای عالی بانوان و مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (spx) ، پروژه مشارکت اجتماعی اتاق بازرگانی اصفهان به همراه پروژه های ارائه شده توسط اتاق های بازرگانی کشورهای انگلستان، برزیل و هندوستان به مرحله نهایی رقابت اتاق های جهان در سیدنی استرالیا راه یافت و امیدوارم در مرحله نهایی نیز به رتبه اول این مسابقه دست یابیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود