Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل برق منطقه‌ای خراسان‌رضوی گفت: در خراسان رضوی ظرفیت تولید بیش از ۱۰ هزار مگاوات برق از طریق باد وجود دارد که تنها ۴۰ مگاوات از این ظرفیت استفاده می‌شود.

محمدحسن متولی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد‌مقدس اظهار داشت: در خراسان‌رضوی 300 روز آفتابی با شدت تابش مناسب وجود دارد و علاوه بر این تونل‌های بادی موجود در این استانامکان تولید برق به صورت پاک را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلاتی که برای بخش خصوصی درورود به حوزه عملکردی وزارت نیرووجود دارد، خاطرنشان کرد: طولانی بودن فرآیندهای مربوط به گرفتن استعلام که باید 15 استعلام در مرکز و 9 استعلام در شهرستان انجام شود وطولانی بودن روند تأمین گاز از عللی است که سبب بی‌رغبتی سرمایه‌گذاران برای ورود به حوزه وزارت نیرو می‌شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای خراسان‌رضوی با بیان اینکه مدل مصرف انرژی مردم با دیدگاه اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارد، اظهار داشت: بیش از 30 درصد مصرف انرژی مردم در خراسان رضوی مربوط به سرمایش بوده که با آغاز فصل گرما و در مدار قرار گرفتن کولرها تأمین برق را با مشکل مواجه می‌کند.

متولی‌زاده استفاده از منابع تجدیدپذیر مانند باد و نور خورشید را از مهم‌ترین روش‌های تولید برق با حفظ محیط زیست دانست و بیان کرد: در خراسان رضوی ظرفیت تولید بیش از 10 هزار مگاوات برق از طریق باد وجود دارد که تنها 40 مگاوات از این ظرفیت استفاده می‌شود.

وی با اشاره به محدودیت منابع در وزارت نیرو برای ورود به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در حوزه تولید برق، خاطرنشان کرد: اگر بتوان ساز و کاری را تدوین کرد که برخی از موانع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی رفع شده و یا اختیاراتی در این حوزه به استان تفویض شود می‌توان برای ورود بخش خصوصی به این حوزه برنامه‌ریزی کرد.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • لغزندگی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران لغزنده است