Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>موسیقی - دبیرخانه چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) ویژه متولدین ۱۵ آذر ۱۳۷۸به بعد، فراخوان نحوه حضور هنرمندان و گروه‌های متقاضی شرکت در این رویداد موسیقایی را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دبیرخانه چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) فراخوان نحوه حضور هنرمندان و گروه‌های سنی متقاضی شرکت در این رویداد موسیقایی را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن فراخوان آمده است:

«مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد/ نقش هر پرده که زد راه به جایی دارد

سپاس پروردگار یکتای هنرآفرین را که برای چهارمین سال پیاپی توفیق برگزاری جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) را به ما اعطا نمود؛ جشنواره‌ای که به یاد هنرمند وارسته و بااخلاق و آهنگساز بزرگ موسیقی ایران، استاد همایون خرم برگزار می‌شود.

این جشنواره با هدف حفظ و گسترش فرهنگ اصیل و فاخر ایرانی و همچنین ارتقای نگرش هنری نسل جوان از طریق شناخت آثار اساتید گذشته و تاثیر گرفتن از نمونه‌ها و الگوهای موجود در موسیقی ایرانی به همت مؤسسه فرهنگی هنری رادنواندیش و خانواده استاد همایون خرم، با همکاری دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آذر ۱۳۹۶ برگزار می‌شود.

براساس اهداف و برنامه‌ریزی‌های جامعی که در این رابطه تعریف و تعیین شده، امسال نیز نام چند آهنگساز سرشناس معاصر به فهرست هنرمندانی که ارسال اثار آنان برای شرکت در این جشنواره مجاز است، اضافه و تعداد این آهنگسازان به شش نفر افزایش یافته است.

امید است همچون سال‌های گذشته حضور فعال شما عزیزان موجب برگزاری باشکوه‌تر این جشنواره و گامی در جهت حفظ و ارتقای فرهنگ اصیل این مرز و بوم باشد.

نوازندگان تمامی سازها، خوانندگان و همچنین گروه‌های موسیقی کودک و نوجوان داوطلب (کمتر از ۱۸ سال) می‌توانند با اجرای یکی از تصانیف و یا قطعات بی‌کلام اساتید روح‌اله خالقی، مهدی خالدی، علی تجویدی، همایون خرم‌، حبیب‌اله بدیعی و پرویز یاحقی که به شکل رسمی عرضه شده به صورت تک‌خوانی، تک‌نوازی، هم‌خوانی، هم‌نوازی و گروه‌نوازی در این جشنواره شرکت نمایند.

شرایط عمومی

متولدین از تاریخ ۱۵/۰۹/۱۳۷۸به بعد می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند. رقابت در گروه‌های سنی ۴ تا ۱۸ سال خواهد بود.

شرایط اختصاصی

اثر اجرا شده باید دارای شرایط زیر باشد:

- اجرای یک تصنیف از ساخته‌های اساتید به‌نام موسیقی ایران روح‌اله خالقی، مهدی خالدی، علی تجویدی، همایون خرم، حبیب‌اله بدیعی، پرویز یاحقی به صورت تک‌نوازی، تک‌خوانی، همنوازی، همخوانی، همخوانی و همنوازی، گروه‌نوازی

- شرکت‌کنندگان از اجرا و ارسال آثاری که به صورت خصوصی و یا بداهه توسط این اساتید اجرا شده است، خودداری نمایند.

- نوازندگان تمامی سازها (ایرانی، کلاسیک) مجاز به شرکت در این جشنواره هستند.

- افرادی که در دوره‌های قبل شرکت کرده‌اند باید با یک تصنیف متفاوت با دوره‌های قبل شرکت کنند (به عبارتی شرکت کنندگان در دوره‌های قبل نمی‌توانند با همان آثار ارسالی دوره‌های قبل شرکت کنند.)

- هر شخص می‌تواند تنها در دو اجرا برای شرکت در جشنواره ثبت نام کند، یک اجرای غیرگروهی (تک‌نفره، ۲ یا ۳ نفره) و یک اجرای گروهی (۴ نفره و بیشتر)

شرایط و نحوه ثبت‌نام

شروع ثبت‌نام از روز شنبه هفتم مرداد ۱۳۹۶ پایان مهلت ثبت‌نام یکشنبه هفتم آبان ۱۳۹۶ هر شخص می‌تواند در قالب اجرای فردی (تک‌نوازی، تک‌خوانی) یا گروهی (همنوازی، همخوانی، همنوازی و همخوانی) اقدام به ثبت‌نام مشخصات در سایت نماید. داوطلبان ابتدا باید فرم مشخصات فردی/ گروهی را تکمیل کنند. پس از وارد نمودن اطلاعات فردی، نام کاربری و رمز عبور دلخواه، ‌یک ایمیل حاوی تایید نام کاربری و رمز عبور به آدرس پست الکترونیک اعلام شده ارسال می‌شود. نام کاربری و رمز عبور برای هر شخص/ گروه یکتا بوده و برای مراحل بعدی باید نزد او حفظ شود. در مرحله بعد فرم مشخصات اثر اجرا شده را تکمیل و فایل تصویری اجرا با پسوند MP۴یاMOVو اندازه حداکثر ۵۰ مگابایت در جای مخصوص بارگذاری شود. در صورتی‌که موفق به ارسال فایل تصویری از طریق اینترنت نشدند می‌توانند فرم ثبت‌نام را تکمیل و فایل تصویری اجرای خود را با کیفیت ضبط مناسب و به صورت لوح فشرده (CD/DVD) به همراه نام کاربری ثبت‌نام از طریق پست سفارشی به آدرس: تهران- خیابان شهید بهشتی- خیابان کاووسی‌فر- کوچه باربد- پلاک ۳۰- طبقه اول- کدپستی ۱۵۷۷۷۱۴۳۱۱ارسال کنند.

توجه:

فایل‌های غیرتصویری مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. فایل‌های ارسالی مسترد نمی‌شود. مهلت ارسال آثار تا تاریخ هفتم آبان بوده و غیر قابل تمدید است.

سایر نکات

گروه‌های داوطلب می‌توانند با نام گروه، آموزشگاه‌ موسیقی یا مرکز آموزش موسیقی مربوطه در این جشنواره شرکت نمایند. کارِ گروهی و شرکت آموزشگاه‌ها امتیاز ویژه دارد و از آن‌ها تقدیر می‌شود. شرکت‌کنندگان می‌توانند رخدادها و اخبار جشنواره را از طریق تارنمای جشنواره پیگیری کنند. ارسال اجرا و ثبت‌نام به منزله تایید و اجرای آن در انتخاب نهایی نخواهد بود. پذیرش اطلاعات و تصاویر دال بر پذیرش داوطلب در مرحله داوری و نهایی نخواهد بود. از نفرات انتخاب شده توسط هیات داوران برای شرکت و اجرای حضوری در مرحله نهایی جشنواره که در تاریخ‌های ۱۶،۱۷، ۲۲ و ۲۳ آذر ۱۳۹۶ برگزار می‌شود، دعوت به عمل می‌آید.

58242

کلید واژه‌ها : موسیقی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۱۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، دبیر جشنواره موسیقی تاک گفت : این جشنواره با هدف شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در موسیقی سنتی و محلی ایران و معرفی هنرمندان بومی در حال برگزاریست.

قدسی افزود: جشنواره تاک در چند بخش شامل اجرا‌های صحنه‌ای (کنسرت)، موسیقی سنتی و محلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع با موضوعات مختلف شعر و موسیقی و سازسازی، برپایی دومین دوره نمایشگاه ساز، تور گردشگری شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر همراه با برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات خواهد بود.

موضوعات کارگاه‌ها شامل پیوند شعر و موسیقی، تاثیر شعر در موسیقی، اصول و مبانی سازسازی، چوب شناسی، فیزیک سوت و رگلاژ ساز، اصول نگهداری از ساز، تحلیل ساختار موسیقی، آسیب‌شناسی موسیقی ایرانی در چند دهه اخیر، اصول و مبانی گروه‌نوازی، ریتم‌شناسی و وزن‌خوانی، ارتباط هنر با صنعت، گردشگری موسیقی، بررسی سبک‌ها و مکتب‌های مختلف آواز و مناسب‌خوانی است.

دیگر خبرها

  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد