Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@09:28:26 GMT

اهمیت سبک زندگی سالم در خودمراقبتی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۷۷۴۲۱

دبیر علمی پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی با اشاره به اهمیت پیروی از سبک زندگی سالم در خودمراقبتی، گفت: مهمترین بخشی که در خودمراقبتی افراد می تواند موثر باشد، سبک زندگی است که نوع تغذیه، فعالیت های فیزیکی و نوع روابط فردی و اجتماعی بخش مهمی از آن است. آفتاب‌‌نیوز : داوود شجاعی زاده روز چهارشنبه در اولین روز این کنگره در بیمارستان امام خمینی(ره)، افزود: مساله تغذیه در ایران با توجه به رشد بی رویه مصرف فست فودها که هر روز در سطح جامعه رو به گسترش است، یکی از مشکلات موجود است؛ و لازم است که ما با برنامه ریزی و آموزش، مردم را تشویق به استفاده از غذا های سنتی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی فعالیت فیزیکی را نیز یکی از نیازهای سبک زندگی صحیح عنوان کرد و گفت: کم تحرکی و چاقی در جامعه بیداد می کند و بنا بر گزارش ها، حتی یکی از معضلات آموزش و پرورش چاقی دانش آموزان است که برای مقابله با آن، آموزش ها باید در دوران ابتدایی و سنین پایین برنامه ریزی شود تا در ذهن افراد نهادینه شود.
شجاعی همچنین استرس را بخشی از زندگی طبیعی عنوان کرد و گفت: زندگی انسان با استرس گره خورده است و فردی که حیات دارد استرس هم دارد ولی نکته مهم مدیریت آن است و باید تلاش شود فشارهای رواانی روزمره به سلامت افراد آسیب وارد نکند.
به گفته شجاعی، یکی از مسائل مهم در سبک زندگی پرهیز خانواده ها از هزینه های سالیانه آزمایش های مربوط به سلامت است در حالی که همین افراد هزینه های زیادی برای خرید پوشاک و کالاهای غیر ضرور صرف می کنند.
دبیر علمی پنجمین کنگره ملی، با اشاره به ارتقای سطح سواد سلامت به عنوان یکی از محورهای کنگره گفت: سطح سواد سلامت با آگاهی متفاوت است؛ برای مثال ما شاهد افرادی هستیم که با وجود اطلاع از اسیب های مصرف دخانیات، سیگاری هستند؛ زمانی که صحبت از سواد سلامت می شود به دنبال علم الیقین افراد در مورد مباحث سلامتی هستیم.
به گزارش ایرنا،وی اضافه کرد: 475 مقاله در پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار شرکت داده شده که 33 مقاله توسط سخنران ها در طی روزهای 4 تا 6 مرداد در مرکز همایش های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره ) ارائه می شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۷۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ در طرح بازگشت به زندگی سالم از اقامت صرف معتادان پرهیز شده و در آن آموزش و مراقبت های بعد از خروج و اشتغال مددجویان مدنظر است، در این طرح مددجو از نظر مهارتی و شخصیتی توانمند می شود و همزمان تحت درمان قرار می گیرد.   در قالب این طرح مددجو با جلسات آموزشی، کسب مهارت و برنامه های ورزشی و تفریحی روند بهبود را طی می کند و همزمان در یک کارگاه تولیدی مشغول به کار می شود و کسب درآمد می کند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی روز چهارشنبه در این مراسم گفت: درمان معتادان به تنهایی کارساز نیست و برای جلوگیری از بازگشت بهبودیافتگان به چرخه اعتیاد باید مهارت آموزی و اشتغال زایی مورد توجه باشد.   اسماعیل رحمانی افزود: اعتیاد تهدید جدی برای جوامع بشری است و سرمایه های انسانی را در معرض خطر نابودی قرار می دهد.   وی گفت: در مراکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد تمام خدمات رایگان به معتادان ارائه می شود، اما فعالیت این مراکز خیلی ثمربخش نیست و مددجویان دوباره به چرخه اعتیاد برمی گردند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی ادامه داد: از این رو طرح توانمندسازی معتادان و بهبودیافتگان در دستور کار دادسرا قرار گرفته و تلاش می شود با استفاده از ظرفیت های مختلف و راه اندازی کارگاه ها و مراکز حرفه آموزی و اشتغال، به بهبودیافتگان انگیزه بازگشت به زندگی سالم داده شود.   رحمانی گفت: همچنین از لحاظ درمانی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و غیره نیز به مددجویان خدمات لازم ارائه می شود تا برای بازگشت به زندگی سالم آمادگی لازم را کسب کنند.   او افزود: در این طرح برنامه مستمر برای مددجویان خواهیم داشت و بر فعالیت مراکز ترک اعتیاد نیز نظارت خواهد شد که بدین طریق فرآیند درمان با متادون تا حد امکان کاهش خواهد یافت.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی گفت:در این طرح برنامه ریزی شده تا چرخه بازگشت مددجویان به اعتیاد لغو شود، بازگشت حتی یک معتاد به زندگی سالم مغتنم است.   رحمانی ادامه داد: در این طرح از کارآفرینان علاقه مند دعوت شده تا کارگاهی در مجاورت مراکز ترک اعتیاد راه ندازی شود و تعدادی از مددجویان در این مراکز مشغول به کار شوند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی افزود: در طول اجرای طرح، آسیب شناسی صورت گرفته و معایب رفع خواهد شد، همچنین نظارت بر مراکز ترک اعتیاد نیز به صورت جدی انجام می شود و فرایند تشریفاتی نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم