Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@18:40:05 GMT

وجود 16 مرکز دولتی فنی و حرفه‌ای در کردستان

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۷۹۷۱۷

وجود 16 مرکز دولتی فنی و حرفه‌ای در کردستان

به گزارش ایسکانیوز، سید جمیل احمدی، شامگاه چهارشنبه(4 مرداد) در مراسم افتتاحیه مرحله استانی هجدهمین مسابقات ملی مهارت ضمن اشاره به اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در طول سال به صورت پیوسته و منظم انجام می‌شود، اظهار کرد: آموزش مهارتی در توانمندسازی و نقش مردم در بحث کارآفرینی بسیار تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از رکن‌های اشتغال پایدار آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است، عنوان کرد: در سطح استان کردستان آموزش فنی و حرفه‌ای در دو بخش دولتی و خصوصی صورت خواهد گرفت.

احمدی در ادامه با بیان این مهم که 16 مرکز دولتی فنی و حرفه‌ای در استان دایر است، ذکر کرد: تیم‌های مختلف آموزش فنی و حرفه‌ای به صورت سیار در پادگان‌ها و زندان‌ها نیز به آموزش می‌پردازند که طبق آماری که از زندان‌ها ارائه شده است، بازگشت زندانیان تحت آموزش فنی و حرفه‌ای به زندان کم است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای در ضمن اشاره به اینکه در بخش دولتی سه میلیون و 500 هزار ساعت نفر آموزش داده شده است، بیان کرد: در بخش خصوصی 125 مرکز آموزش در استان مشغول به فعالیت هستند که بازده این آموزشگاه‌ها بسیار بالاست و افراد بیشتری در این آموزشگاه‌ها مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان این مهم که باید از بخش خصوصی حمایت کنیم، تصریح کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در راستای نیازهای شهرستان‌ها در راستای اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود که این مهم کمک بسیار شایانی به توسعه استان است.

احمدی ضمن اشاره به اینکه آموزش‌های سفارشی توسط فنی و حرفه‌ای نیز صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امروز هجدهمین دوره مسابقات مهارت در بخش استانی برگزار شده است و افراد برتر در این مرحله به رقابت‌های ملی و پس از آن به رقابت‌های دو سالانه جهانی اعزام خواهند شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در ادامه یادآور شد: این رقابت‌ها با حضور یک هزار و 799 نفر در مرحله شهرستانی برگزار شد که از این تعداد 64 نفر به این مرحله در 23 رشته راه یافته‌اند.

احمدی، به کسب رتبه اول فنی و حرفه‌ای استان کردستان طبق ارزیابی تعاون و رفاه اجتماعی در کشور اشاره و عنوان کرد: مهارت‌ به تنهایی باعث اشتغال نمی‌شود، بلکه باید فرهنگ اشتغال را نیز در جامعه نهادینه کنیم.

وی در پایان ضمن اشاره به اینکه امیدواریم در آینده مشکل بیمه مدیران مراکز آزاد حل شود، یادآور شد: با توجه به مصوباتی که از سوی مجلس مقرر شد که مربیان واجد شرایط تبدیل وضعیت شوند در کردستان 100 نفر مربی در این وضعیت قرار داشتند که تعداد 55 نفر آنها تبدیل وضعیت شده‌اند.

901

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد