Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی شهرستان سنندج گفت: شهرک‌های صنعتی استان کردستان از نظر نیروی انسانی ماهر و کارآزموده دارای مشکل هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سیدکمال حسینی پیش‌از ظهر امروز در مراسم افتتاح نخستین مرکز آموزشی بین کارگاهی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان سنندج اظهار داشت: اتاق بازرگانی به‌عنوان بخش خصوصی معتقد است که یکی از عامل‌هایی که می‌تواند روی بهره‌وری، اشتغال و کارآفرینی موثر باشد، نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نیروی انسانی می‌تواند در مباحث اقتصادی و اجتماعی دگرگون‌ کننده باشد و اگر تفکر خلاقانه، روحیه خودباوری، ریسک‌پذیری و اعتماد به نفس در میان افرادهایی که دارای توانایی، آگاهی و آموزش دیده هستند ایجاد شود می‌توانند موفق باشند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی شهرستان سنندج با اشاره به اینکه آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تربیت نیروی انسانی ماهر متناسب با نیاز بازار کار مناسب و کارساز است، تصریح کرد: در کشور ایران آموزش از نظر کمیت پیشرو است اما متأسفانه از نظر کیفیت و میزان اعتماد به نفس افراد آموزش‌دیده، برای تأمین مخارج و معیشت زندگی‌شان چنین چیزی اتفاق نیفتاده و باید روی کیفیت آموزش‌ها کار شود.

وی گفت: آموزش فنی‌وحرفه‌ای می‌تواند برای افرادهایی که می‌خواهند کار کنند و به صورت تجربی مهارت کسب کرده‌اند اثر بخشی داشته باشد و در چنین وضعیت بیکاری که نیروی انسانی آماده به کار زیادی وجود دارد واقعاً تامین نیروی انسانی ماهر و کارآزموده شهرک‌های صنعتی استان کردستان دارای مشکل است.

نیروهای انسانی بازار کارمهارت‌های ساده و آموزش‌های لازم را ندیده‌اند

حسینی با انتقاد از اینکه نیروهای انسانی بازارکار، مهارت‌های ساده و آموزش‌های لازم را ندیده‌اند و معلوم نیست این حلقه مفقوده کجاست، افزود: باید تلاش کنیم که ارتباط بین صنعتگران با آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای بیشتر و آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای را داخل کارگاه‌های تولیدی، صنعتی و کارخانه‌ها ببریم تا نیروی انسانی لازم تامین شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت آموزش در تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها ردیف بودجه و اعتباراتی برای این امر اختصاص داده شده اما ممکن است در هزینه کرد آنها نوعی موازی‌کاری پیش آید.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی شهرستان سنندج خاطر نشان کرد: آموزش باید روی نیروی انسانی متمرکز شود تا میزان بهره‌وری بالا رود.

انتهای پیام/

R7848/P41362/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم