Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@17:51:54 GMT

مشاهده فقر مزمن در لایه‌های خارجی شهر گچساران

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۸۲۶۷۸

نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در گچساران فقر مزمن را در لایه های خارجی آن را به چشم مشاهده می‌کنیم.

به گزارش ایسنا،غلامرضا تاجگردون در نشست کارکنان کمیته امداد گچساران افزود: 200 خانوار تک نفره در بافت فرسوده گچساران زندگی می کنند که قادر به نوسازی واحدهای خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 35 درصد از مردم گچساران در بافت متراکمفرسوده این شهرستان زندگی می کنند.

نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل جا گیری نامناسب نفت در زندگی مردم گچساران، تغییر رفتاری و عدم تمایل به کارها به جز کارهای ساده را در این شهرستان به وضوح مشاهده می‌شود.

تاجگردون عنوان کرد: اقدامات خوبی در کهگیلویه وبویراحمد در زمینه های مختلف عمرانی و اقتصادی و فرهنگی انجام شده ووجود نفت در گچساران یک نوع تنوع فرهنگی را در این شهرستان به وجود آورده است.

وی بیان کرد: در دوسال گذشته 1000 واحد مسکونی در بافت فرسوده گچساران تخریب شده است که حدود 250 واحد از این تعداد تاکنون تکمیل و به بهره برداری رسیده است.کمیته امداد امام خمینی(ره) در کنار کمک های دولت اقدامات بسیار ارزنده ای را انجام داده است.

نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طرح افزایش مستمری خانوارهای مددجو زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از محل هدفمندی یارانه‌ها یکی از اقدامات بسیار مهم دولت بوده است.

تاجگردون اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات مهم دولت، اختصاص یارانه معافیت هزینه‌های تحصیلی مددجویان و عوارض مسکن جهت حمایت از اقشار کم درآمد است.

امام جمعه گچساران نیز گفت: شرکت نفت در گچساران به غیر از آلودگی زیست محیطی، آلودگی فرهنگی نیز در جامعه ایجاد می کند.این آلودگی فرهنگی شامل فاصله طبقاتی و فساد مالی در این شهرستان است.

حجت‌الاسلام سید امین‌الله حجازی در نشست با پرسنل کمیته امداد گچساران افزود: هیچ کس اختلافی با مسئولان نفت در این شهرستان ندارد. با توجه به اینکه گچساران یک چهارم نفت و گاز کشور را تولید می کند اما متاسفانه آمار افراد بیکار در این شهرستان بسیار بالاست.

وی ادامه داد: گچساران شهرستانی که دارای غنی ترین سرمایه در زیر زمین استاما فقر در روی زمین آنبه وضوح قابل لمس است.ایجاد کار فرهنگی یکی از ضروریات جامعه است که نیاز به تعامل همه مسئولان دارد.

حجت الاسلام حجازی بیان کرد: در استان خوزستانتعداد 17 حوزه علمیه از منابع نفتی ساخته می‌شود اما در شهر نفتخیز گچساران این کار از منابع نفت انجام نمی شود.

وی افزود: وضع معیشت مردم در 39 سال پیروزی انقلاب روز به روز بهتر شده که این از برکات نظام و تلاش مسئولان است.عدالت و توجه ویژه، انتظار مردم شهرستان گچساران است و انتظار می رود که نفت، سهم مردم این شهرستان را به خوبی بدهند.

به گزارش ایسنا، نشست پرسنل کمیته امداد گچساران با حضور رئیس کمیته امداد کشور، نماینده مردم گچساران و باشت و مسئولان استانی و شهرستانی در گچساران برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی حجتی صبح سه‌شنبه در نشست مشترک با کمیته امداد اظهار کرد: گام سوم طرح یاس با محوریت یاران آسیب ستیز در اردبیل با همکاری کمیته و هلال‌احمر استان به منظور ارایه آموزش مواجهه با بحران و افزایش تاب‌آوری اجرا می شود.

وی به بررسی مفاد تفاهمنامه بین این دو نهاد و اجرای فاز سوم طرح یاس اشاره و خاطرنشان کرد: طرح یاس براساس تفاهمنامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی در بین مدد جویان دختر ۳۰ الی ۴۰ سال مجرد زیر حمایت کمیته امداد اجرا می شود.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت کنندگان ارایه می‌شود.

حجتی تصریح کرد: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.

کد خبر 6092921

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • ۲ هزار و ۳۵۷ معلم بوشهری حامی ایتام هستند
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود