Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه عمار گفت: دولتی ها و مجلس در مقابل بدعهدی آمریکا از تسلیم های محافظه کارانه بی دلیل خودداری کنند و قدرت جمهوری اسلامی را به آن ها نشان بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین طائب در خصوص تحریم ها و بدعهدی آمریکا در گفتگو با خبرنگار قم فردا، اظهار داشت: در مقابله با تحریم های آمریکا دو راه مقابله ملت و دولت معنا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقابله ملت همان مقابله ای است که حدود 39 سال در برابر تحریم های سنگین انجام دادند و توانستند از عوارض همه ی تحریم ها عبور کنند این در حالی است که آمریکایی ها در سال 90 تحریم ها را کُشنده می دانستند و آن ها را بر ملت ایران اعمال کردند اما مردم ایران امروز نه تنها از بین نرفته است بلکه قدرتمندتر از گذشته به راه خود ادامه می دهد و آن کسی که باید به نابودی و فنا برود آمریکایی ها هستند.

مسئول قرارگاه عمار با تأکید بر اینکه دولت ما در برابر تحریم ها باید دو کار را انجام بدهد، افزود: دولت باید تلاش کند تا با مردم روراست و صادق باشد. اینکه یکی از افراد مذاکره کننده برجام می گوید تحریم های آمریکا، تحریم های جدیدی نیست جای تعجب دارد.

وی ادامه داد: وقتی می گویند تحریم های جدید آمریکا همان هایی است که از قبل بوده ، این سوال مطرح می شود که اگر تحریم های آمریکا جدید نیستند پس چرا آن را به کنگره برده اند تا درباره اش بحث کنند و جای کلمات را عوض می کنند.آیا مشکلی در مذاکرات بوده که نمی توانند برای ملت بیان کنند؟

حجت الاسلام طائب بدعهدی آمریکا را مسئله مهمی دانست و افزود: اینکه آمریکایی ها بدعهدی کنند و ما به همان اندازه به آن پاسخ بدهیم زیاد معنا نخواهد داشت زیرا آمریکا نقض قرارداد کرده و قرارداد تا زمانی معتبر است که آمریکا به همه ی آن عمل کند مگر اینکه جزئیات در قرارداد ذکر شده باشد که به هر اندازه ای نقض قرارداد شد به همان میزان با آن برخورد شود و این موضوع باید به ملت ایران توسط مسئولین اطلاع رسانی شود .

وی تاکید کرد: دولتی ها و مجلس در مقابل بدعهدی آمریکا از تسلیم های محافظه کارانه بی دلیل خودداری کنند و قدرت جمهوری اسلامی را به آن ها نشان بدهند.

مسئول قرارگاه عمار یادآور شد: مردم ما رهبر انقلاب را به خوبی می شناسند و مطیع امر هستند، زیرا آن زمانی که رهبر انقلاب فرمودند به آمریکا اعتماد نداریم ملت ایران به خوبی این صحبت رهبر را درک کردند اما دولتمردان راه دیگری انتخاب کرده بودند که در آن نجات را می دیدند و مردم نیز تجربه این راه را به آن ها سپردند تا آزمایش کنند و متوجه بشوند که در این راه هیچ نجاتی نبوده است و اکنون باید به دنبال مسیرهای درست دیگری بروند.

وی در پایان بیان داشت: من در مققابل آمریکا احتیاج به رجز خوانی ندارم زیرا از قول آمریکایی ها می گویم که آن ها در درون خودشان می گویند که ما داریم می افتیم و نیاز به هُل دادن نداریم، آمریکا ذاتأ شکست خواهد خورد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • درخواست امری از بازیکنان: انرژی را برگردانید
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ادعای عجیب ژاوی بعد از قهرمانی رئال!
  • دلیل شکست اینتر در سری آ بعد از یک سال
  • ژاوی: بارسا نباید این فصل را فراموش کند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند