Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@09:20:01 GMT

به این دلیل چای ایرانی بنوشید

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۸۳۹۸۳

به این دلیل چای ایرانی بنوشید

به گزارش پارس نیوز،

بر اساس نوع فراوری، چای به انواع سفید، زرد، سبز، اولونگ، سیاه و چای پس از تخمیر (مناسب برای کمپوست) تقسیم می‌شود. تفاوت این چای‌ها در انجام یا عدم انجام مراحل پلاس (هوادهی)، مالش و اکسیداسیون است. چای‌های سفید، سبز، اولونگ و سیاه رایج‌تر هستند. چای عطری (ارل گری) حاوی ترکیبی به نام برگاموت است و افزودن مواد معطرکننده مانند نعنا، دارچین و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به چای در فرهنگ‌های مختلف رواج دارد.

نحوه درست کردن چای در قضاوت در مورد مزه و عطر آن، آنقدر مهم است که استاندارد بین‌المللی ISO 3103 به نحوه آماده‌سازی آن اختصاص یافته است. بسیاری از ترکیبات فعال چای سیاه، با ریختن آب جوش روی آن استخراج می‌شوند بنابر این، استفاده از آب نزدیک به دمای جوش (حدود ۹۹ درجه سانتی‌گراد)، برای درست کردن چای بسیار مناسب است. حتی ارتفاعی که چای از قوری به داخل استکان ریخته می‌شود، در طعم آن تاثیر دارد (به دلیل مقدار هوایی که در چای در هنگام ریختن، محلول می‌شود). در چای فوری (کیسه‌ای) نیز طعم و عطر چای، با سرعت رنگ‌دهی آن جایگزین شده است.به دلیل وجود مقادیری از ال‌تئانین و تئوفیلین (تئین) که به کافئین متصل هستند، مصرف چای در اوایل صبح و آغاز روز، برای ایجاد هوشیاری بیشتر توصیه می‌شود.

در حال حاضر، ایران با تولید ۳ درصد از کل چای جهان، بعد از چین، هند، کنیا، سریلانکا، ویتنام و ترکیه، مقام هفتم جهان را به خود اختصاص داده است. واردکنندگان عمده چای در جهان، فدراسیون روسیه، پادشاهی انگلستان، پاکستان و ایالات متحده هستند. تحقیقات متعدد اخیر نشان می‌دهد که بسیاری از چای‌های چینی و هندی، به بقایای سموم کشاورزی آلوده هستند.برابر آمارهای منتشر شده از سوی سازمان غذا و کشاورزی جهان (فائو)، تولید چای ایرانی از ۴۱.۴ هزارتن در سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ میلادی، به ۲۶.۵ هزارتن در سال ۲۰۱۳ میلادی تنزل یافته است. این در حالی است که مصرف چای در ایران در سال ۲۰۱۳ میلادی، به ۸۳.۴ هزارتن افزایش یافته است و این روند صعودی کماکان ادامه دارد.

هرچند کاهش تولید چای در کشور به عوامل متعددی از جمله عدم حمایت وزارت جهادکشاورزی در دولت های پیشین از چایکاران، انحلال سازمان چای (که بعدها مجدد احیا شد) و... بر می‌گردد، اما مردم ایران نیز می‌توانند با مصرف چای ایرانی، نقش مهمی را در احیای مزارع و باغات چای کشور ایفا کنند. اگر امروز به فکر چای کشور نباشیم، فردا روزی، تمامی مزارع چای به دست زمین‌خواران به ویلاهایی تبدیل خواهند شد کما اینکه از هم اکنون نیز صدای تخلیه سنگ، آجر، آهن و سیمان در دامنه کوه‌های لاهیجان شنیده می‌شود. از امروز در حمایت از چایکاران ایرانی، چای ایرانی بنوشیم.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت : ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

امیردریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به پیشرفت شگرف نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در ۴۵ سال بعد از انقلاب اسلامی که کشور در همه ابعاد در شرایط تحریمی و توطئه دشمنان قرار داشته است، انقلاب اسلامی در نقطه شروع خود حتی سیم‌خواردار هم نداشت.

وی افزود : اما انقلاب از داشته‌های خود که مردم و جوانان نخبه بود بهره برد و امروز نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در جهان حرف اول را می‌زند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هدف اصلی ایجاد پایگاه در قطب جنوب مطالعات علمی است، یعنی جامعه علمی و نخبگانی کشور در آن حضور پیدا خواهند کرد، در همه کشور‌های دنیا که پایگاه در قطب جنوب دارند ارتش‌ها صرفاً پشتیبان کننده است.

امیردریادار ایرانی تاکید کرد: ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • سلبریتی تراز یعنی پهلوان رزاز
  • تیم والیبال دانش آموزان ایران به جمع چهار تیم برتر جهان راه یافت
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • صعود دانش‌آموزان والیبالیست ایران به جمع چهار تیم برتر جهان
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا