Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@08:41:22 GMT

معارف اهل‌بیت(ع) بهترین مکتب برای درس‌آموزی است

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۸۴۱۴۸

معارف اهل‌بیت(ع) بهترین مکتب برای درس‌آموزی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: معارف اهل بیت(ع) در عرصه کنونی بهترین مکتب برای درس‌آموزی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده در آئین برگزاری نخستین جشنواره دختران آفتاب که به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه(س) با حضور جمعی از بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی در اردبیل برگزار شد، با اشاره به سیره ناب حضرت فاطمه معصومه(س)و ضرورت فراگیری آن توسط دختران جوان جامعه اظهار داشت: در عرصه کنونی که دین و حجاب جوانان نیاز به صیانت و حفاظت همه‌جانبه دارد نیاز است تا این جوانان به ویژه خواهران جوان معارف اهل بیت(ع) را که بهترین مکتب برای درس‌آموزی حال است فراگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ترویج و گسترش همه‌جانبه معارف اهل بیت(ع) در بین آحاد مختلف مردمی افزود: گسترش و ترویج این معارف و سیره ناب زندگانی اهل بیت(ع) تنها رسالت مسئولان امر و دینی دولتی نیست و باید هر یک از جوانانن امروزی ما با فراگیری شکل صحیح این معارف هر یک مبلغ این اخلاقیات و سیره ناب باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر حفظ حجاب از سوی بانوان و دختران جوان جامعه تصریح کرد: باتوجه به اینکه یکی از بخشهای این جشنواره با عنوان عروسک من در صدف حجاب برگزار می‌شود باید بانوان ما به عنوان یکی از بازوان قوی دینی جامعه به این امر توجه و اهتمام ویژه‌ای داشته و در هر حال و مکانی به حفظ حجاب فاطمی خود اهتمام بورزند.

ستوده اظهار کرد: الگوگیری و الگوپذیری از سیره ناب حضرت فاطمه معصومه(س) وظیفه هر یک از مادران و دختران جامعه ماست چرا که اگر اینان می‌خواهند روابطی مستحکم و عاطفی بینشان برقرار شود باید سیره ناب زندگی حضرت معصومه(س) را الگوی زندگی خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه دختران امروزی در واقع مادران فرداهای روشن جامعه دینی هستند، گفت: حفظ حجاب که روایات و احادیث بی‌شماری نیز از آن به عنوان صدف و حایل و از بانوی محجبه به عنوان مروارید گران‌بها یاد کرده‌ و می‌کنند نیاز به صیانت، حفاظت و مراقبت دوچندانی در این اوضاع فرهنگی دارد که کشورهای غربی همه لحظه در صدد ستاندن این ارزش گران‌قدر از بانوان ایرانی هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: روابط سازنده و مستحکم بین دختران و مادران امروزی نیاز مبرمی به حفظ ارزشها و به کارگیری آنها در تمامی روابط عاطفی،‌دینی و فرهنگی است.

ستودهتفاهم، دوستی و رازداری، حمایت و مورد تحسین قرار دادن و اختصاص وقت و هم‌صحبتی و اظهار محبت را از وظایف اصلی مادران در قبال دختران دانسته و بر تقویت این خلقیات از سوی مادران تاکید کرد.

در پایان این جشنواره منتخبین هر دو بخش عروسک من در صدف حجاب و دل‌نوشته مادران به دختران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

حسن خجسته باقرزاده، مدیر اسبق رادیو و برادر همسر رهبر انقلاب، در گفتگو با نسیم آنلاین، با اشاره تلویحی به بحث قانون حجاب و تصمیم گیری برای زنان پرداخته است. بخشی از گفتگوی او را در ادامه می خوانید.

* در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند. یک مثال ساده بزنم. مثلا در آن زمان که مدرسه راهنمایی بود و دبیرستان، دخترها باید روسری‌شان را برنمی‌داشتند. خوب در مدرسه همه خانم بودند. چرا برندارند؟ این یک تصمیم مردانه است.

* اگر خانم‌ها هم در تصمیم‌گیری‌ها باشند حرف‌های دیگری دارند. پیشنهادم این است که هر قانونی در حوزه فرهنگ می‌خواهیم بنویسیم، از داخل خانواده به قانون نگاه کنیم. از خانواده نگاه کنیم.

* خوب شما جامعه شناسی خواندید دیگر. ما چند تا نهاد داریم؟ حکومت است. دولت است. آموزش است. اقتصاد است. این چهار نهادهای اولیه است. درست است؟ حالا دین هم گاهی می‌گویم صریحا. یعنی به هر حال یک اعتقادی است. نهادهای بعدی نهادهای ثانویه هستند. نهادهای ثانویه. نهادهایی که برای رفع نیاز پیش می‌آیند. پس نهاد خانواده، نهاد اولیه است.

* خدا رحمت کند یکی از اساتید ما در دانشگاه تهران می‌فرمودند که همان کومون‌های اولیه جامعه اولیه بشری که پیدا شد، دو تا قانون به ناچار پیدا شد. یک قانون تقسیم شکار بود. که بالاخره جگرش را که بخورد. حالا به تعبیر ما. قانون دوم رابطه با زنان بود. بعد ایشان می‌فرمودند که قانون دوم را زن‌ها وضع کردند. حالا ایشان ادله داشت. پس معلوم می‌شود موضوع مهمی است. یعنی موضوعی که در فطرت زن خدا گذاشته که می‌گوید در این مسایل تسلیم هر چیزی نباش. این مال چه زمانی است؟ مال کومون‌های اولیه. پس معلوم می‌شود یک هستی دارد.

* خدا آیت الله جوادی آملی را حفظ کند. کتاب زن در آینه جمال و جلال را بخوانید و ببینید مثلا ایشان به استناد آیات قرآن درباره زن چه چیزهایی آورده است. کراماتی که زن دارد. توصیه‌هایی که به مردان درباره زنان شده است. من فکر کنم مثلا ما اگر زن را با آن هستی که اینجا است تفسیر کنیم یک معنای دیگر دارد. قوانین هم یک شکل دیگر می‌شود. نوع رابطه اجتماعی با زن هم همینطور. ما بعضی از حوزه‌ها را «فرآوری» نکردیم و یکی از حوزه‌های خیلی خیلی مهم، حوزه زنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امام جمعه یزد : دانشگاه و مدارس برای مقابله با بی‌حجابی پای کار بیایند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود ایراد شورای نگهبان به سامانه چهره نگاری در لایحه عفاف و حجاب از زبان عضو کمیسیون ویژه

دیگر خبرها

  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • امام صادق (ع) حافظ آثار رسول الله برای جهان اسلام بوده است
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است