Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انقلابی بودن شعار نیست بلکه شعور، درک از جامعه و تلاش برای حل مشکلات مردم است بنابراین از این منظر دولت تدبیرو امید، انقلابی محسوب می شود.
سیدرضا صالحی امیری روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان افزود: افتخار و انقلابی گری این است که از طریق گفت وگو و تعامل با دنیا منافع مردم را تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امروز انقلابی بودن به معنای کار و تلاش و تولید در کارخانه ها، رفع بیکاری از جامعه، دغدغه معیشت و سفره مردم را داشتن و همراهی با همه ارکان نظام در جهت توسعه ملی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: به اذعان همه صاحبنظران تغییر ریل توسعه کشور از ناکجا آباد به سمت قله های متعالی دستاورد مهم دولت یازدهم است.
وی اظهار کرد: مجموعه شاخص ها و آمارها نشان می دهد که امکان تداوم گذشته وجود نداشت چرا که چند شاخص اصلی گذشته بیانگر فروپاشی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور بود.
صالحی امیری اظهار کرد: در کشوری که با رشد اقتصادی منفی 6.8 و تورم 43 درصدی و گرانی سرسام آور و با قطعنامه های پی در پی و تحریم های گسترده و با تجزیه در سطح ملی ، انگ زنی، تخریب و اتهام جویی مواجه بود و در آن نهال اختلاف، نفاق ، تهمت و شایعه هر روز گسترده می شد در حدی که رئیس قوه در مجلس علیه رئیس قوه دیگر افشا گری می کرد، ما به نا کجا آباد سیر می کردیم.
وی با بیان اینکه هیچ کس دوست ندارد به آن فضا بازگردد ، گفت: تغییر ریل توسعه در شرایطی که کشور به سمت فروپاشی میل می کرد، کار بسیار سخت و طاقت فرسایی بود که دولت یازدهم توانست از عهده آن برآید.
صالحی امیری با بیان اینکه کشور در زمان درآمد 143 میلیارد دلاری قبل از دولت یازدهم شاخص های منفی را تجربه کرد ، افزود: ولی در دولت یازدهم با وجود کاهش قابل توجه در آمدها، کشور به تورم یک رقمی و رشد هفت درصدی رسید.
وی به تلاش دولت برای تحقق ثبات و امنیت در حوزه اقتصادی در کشور اشاره کرد و گفت: در حوزه نفت، تولید 975 هزار بشکه در روز به 3.7 میلیون بشکه رسید که با تداوم گذشته و کاهش سالیانه 250 هزار بشکه در تولید، امروز به طور قطع دیگر صادرات نفت نداشتیم.
صالحی امیری با بیان اینکه سرمایه گذاری صورت گرفته در پارس جنوبی در تاریخ کشور بی نظیر است، خاطرنشان کرد: در حوزه گاز هم که فاصله جدی با همسایه داشتیم امروز توانستیم از آن پیشی بگیریم و به خودکفایی در تامین گاز برسیم تا کشور از واردات گاز بی نیاز شود.
وی به خودکفایی در تولید گندم طی فعالیت دولت یازدهم اشاره کرد و افزود: طی این مدت بیش از 20 میلیون تن افزایش تولید محصولات کشاورزی در کشور اتفاق افتاده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اکنون در حوزه دفاعی بیش از هر زمان دیگری امروز دارای توان هستیم و در این خصوص باید به نیروهای مسلح ، سپاه ، ارتش و نیروهای نظای و امنیتی افتخار کنیم چرا که در بهترین وضعیت دفاعی کشور در بعد از نقلاب قرار داریم.
وی با بیان اینکه دولت یازدهم در حوزه دفاعی، چند برابر گذشته سرمایه گذاری انجام داده است، گفت: معتقدیم همزمان با فعال شدن دیپلماسی سیاسی ، باید قدرت نظامی را هم ارتقا ببخشیم.
صالحی امیری به سرمایه گذاری های انجام شده در حوزه صنعت کشور اشاره کرد و افزود: امروز صف گسترده شرکت های بزرگ صنعتی برای عقد قراردادهای جدی با شرکت های ایرانی بیانگر امن بودن ایران برای سرمایه گذاری است.
این مسئول به رشد رقم اشتغالزایی از 14 هزار مورد در سال به 700 هزار مورد در دولت یازدهم اشاره و تصریح کرد: این اقدامات انجام گرفته در حوزه های مختلف محصول برجام است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از بهره‌برداری قریب‌الوقوع فاز نخست کارخانه سرب و روی مهدی‌آباد به عنوان بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور، تا پایان خرداد ۱۴۰۳ با حضور مقامات رسمی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا موثقی‌نیا، در حاشیه یک مراسم معدنی، با بیان اینکه فاز نخست طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزارتن کنسانتره روی سولفیدی در مراحل نهایی تست گرم است، اظهار کرد: در حال حاضر تولید کنسانتره به صورت آزمایشی در این کارخانه در حال انجام است و به‌زودی با رفع ایرادات جزئی در بخش سیستم‌های کنترلی کارخانه، تنظیم و کالیبراسیون سیستم‌های ابزار دقیق، خط تولید به صورت پیوسته محقق خواهد شد.

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری قابل توجه بخش‌خصوصی در طرح ملی احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد تصریح کرد: در این طرح، بخش‌خصوصی ۱۰۰ها میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده که بخشی از این سرمایه‌گذاری، مربوط به ایجاد زیرساخت‌ها بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آماده‌سازی معدن با بیش از ۱۰۰ میلیون تن پیش باطله‌برداری، تامین آب با ظرفیت ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از محل تصفیه‌خانه شهر یزد در فاصله ۱۰۰ کیلومتری، تامین برق با احداث پست ۴۰۰/۱۳۲/۳۳ کیلوولت و ایجاد خط انتقال ۱۳۲ کیلوولت به طول ۲۷ کیلومتر، از اقدامات بخش‌ خصوصی در این زمینه بوده است.

موثقی‌نیا ضمن اشاره به هدف نهایی طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی آباد، گفت: تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل ۳۵ درصد به عنوان محصول اصلی و نیز تولید ۸۰ هزارتن کنسانتره سرب- نقره با عیار ۶۰ درصد سرب به‌ عنوان محصولات جانبی، در دو فاز بعدی پیش‌بینی شده است. از دیگر نکات مثبت این پروژه اشتغال بالغ بر  ۶۰۰ نفر از متخصصان و نیروی‌های اغلب بومی در مجموعه سرب و روی مهدی‌آباد، است.

گفتی است معدن سرب و روی  مهدی‌آباد در استان یزد، با دارا بودن بیش از ۷۰۰ میلیون تن ذخیره زمین‌شناسی سرب و روی و حدود ۱۷۰ میلیون تن ذخیره قابل استخراج، دومین ذخیره جهان محسوب می‌شود و با این پشتوانه توانسته بزرگ‌ترین پروژه تولید کنسانتره روی خاورمیانه را در دل خود جای دهد.

این معدن قرار است در سه فاز در مجموع به ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی به همراه ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب-نقره دست پیدا که اکنون فاز نخست آن مراحل انتهایی را طی می‌کند.

با راه‌اندازی تنها فاز نخست این پروژه عظیم، بزرگترین کارخانه فرآوری سرب و روی کشور متولد خواهد شد. در این مرحله، سالانه با ورودی دو میلیون تن خاک معدن، ۲۰۰ هزار تن کنسانتره سولفیدی با عیار۳۵ درصد روی تولید می‌شود.

پیش از این، حمیدرضا حمایت- مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد و مجری طرح جامع سرب و روی کشور- ضمن اشاره به قرارگیری ۷۵ درصد از ذخایر قابل استخراج سرب و روی کشور در مهدی‌آباد خاطرنشان کرده بود: ظرفیت کارخانه‌های تولید شمش روی کشور ۴۹۰ هزار تن و تولید واقعی شمش حدود ۲۲۰ هزار تن است که با ورود مهدی آباد به عرصه تولید و بهره‌برداری از فازهای سولفیدی مهدی آباد، بخش اعظم ظرفیت خالی کارخانه‌های تولید شمش روی کشور (حدود ۱۴۰ هزار تن) پوشش داده خواهد شد.

وی در خصوص تامین زیرساخت های اصلی این پروژه گفته بود: اجرای طرح تأمین آب کارخانه مهدی‌آباد با احداث خط لوله‌ای به طول ١٠٠ کیلومتر از محل تصفیه خانه شهر یزد پیش‌تر راه‌اندازی شد، که بزرگترین طرح انتقال پساب کشور به صنعت محسوب می‌شود. 

حمایت همچنین ضمن اشاره به اهمیت استفاده از تولیدات ملی تصریح کرد: در همین راستا در این واحد صنعتی و معدنی حتی الامکان از تجهیزات بومی و ساخت داخل استفاده شده است، به طوری که ۶۰ درصد از کل تجهیزات استفاده شده در این طرح از تولیدات داخلی بوده و همچنین تجهیزات خارجی تامین شده از بهترین برندهای مطرح در دنیا هستند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم