Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چه قدر که بیشتر و طولانی‌تر حرف بزنید، همسرتان احساس سرخوردگی و سردرگمی بیشتری می‌کند. انتقادتان را واضح و شفاف و خلاصه مطرح کنید. اگر احساس کردید که دارید نق می‌زنید یا حرف های قبلی را تکرار می‌کنید، صحبت را قطع کنید.

سرویس سبک زندگی فردا؛ نیلوفر علیزاده: در زندگی زناشویی همیشه حرف و حدیث‌هایی پیش می‌آید اما این که چطور انتقادهایی را که نسبت به رفتار همسرتان دارید، مطرح کنید تا آتش بحث تیزتر نشود، اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر می‌خواهید برای هر انتقاد کوچکی منزلتان تبدیل به صحنه جنگ جهانی سوم نشود، این توصیه‌ها را جدی بگیرید!۱. با رویکرد مثبت با همسرتان برخورد کنید هدف اصلی این است که شما و همسرتان بتوانید مشکلاتی که با هم دارید را جوری حل کنید که هر دو طرف احساس کنند مورد احترام و توجه قرار گرفته است. بنابراین اگر رویکردتان در هنگام انتقاد کردن مثبت باشد، همسرتان احساس نمی‌کند که دوستش ندارید. بیشتر بخوانید: ۳ پیشنهاد برای برون رفت زندگی مشترک از یکنواختی
۲. برای هر انتقادی که از او می کنید، ۹ بار از همسرتان تعریف کنید همه ما وقتی احساس می‌کنیم، مورد توجه و احترام و محبت هستیم، بهتر می‌توانیم انتقاداتی که از ما می‌شود را تحمل کنیم. وقتی شما و همسرتان دائما با محبت و احترام با هم برخورد کنید، ذخیره خوبی از احساسات مثبت می‌سازید که باعث می‌شود فیدبک‌های انتقالی و جر و بحث‌های احتمالی راحت‌تر تحمل شود.
۳. قبل از هر انتقادی از خودتان بپرسید که آیا گفتن این حرف به رابطه‌تان کمک می‌کند یا به آن آسیب می‌زند
اگر شک داشتید، اصلاً بحث را مطرح نکنید یا راه محبت آمیزی برای ابراز آن پیدا کنید. بیشتر بخوانید: ۸ راهکار برای افزایش صمیمیت در زندگی مشترک

۴. تا آنجا که می توانید کمتر انتقاد کنید
قبل از اینکه از همسرتان انتقاد کنید، با خودتان فکر کنید که آیا مطرح کردن این موضوع ارزشش را دارد؟ در خیلی از موارد، پاسخ منفی است. پس بهتر است موضوع را فراموش کنید. برای اینکه بدانید کدام موضوعات در زندگی زناشویی‌تان ارزش مطرح کردن دارند و چه چیزهایی باید نادیده گرفته شود، با هم قرار بگذارید که برای یک هفته هیچ کس از دیگری انتقاد نکند. در عوض هر کدامتان به تنهایی موضوعاتی را که باعث ناراحتی‌اش شده است، روی یک کاغذ یادداشت کند. آخر هفته جداگانه لیستتان را مرور کنید و همه موضوعاتی را که حالا برایتان ساده به نظر می‌رسد و دیگر ناراحت‌تان نمی‌کند، از این لیست حذف کنید. مطمئن باشید که در پایان تمرین خودتان از حجم انتقاداتی که دیگر ارزش طرح شدن ندارند، تعجب خواهید کرد. ۵. وقتی عصبانی هستید انتقاد نکنید
برای خودتان یک قانون کلی بگذارید: وقتی عصبانی هستید از همسرتان انتقاد نکنید، داد و فریاد راه نیندازید، طعنه نزنید، فحش ندهید، توهین نکتید و خشونت نشان ندهید. بیشتر بخوانید: بزرگترین اشتباه همسران در برابر مشکلات خانوادگی

۶. سعی کنید انتقادهایتان سازنده باشد نه مخرب
از انتقاد کردن برای رشد رابطه‌تان استفاده کنید و هرگز سعی نکنید که برنده باشید یا به همسرتان آسیب بزنید.
۷. برای انتقاد کردن اجازه بگیرید
به همسرتان این انتخاب را بدهید که انتقادهای شما را در زمان دیگری بشنود. از همسرتان وقتی خسته یا عصبانی است، انتقاد نکنید.
۸. انتقاد خود را با مطرح کردن نکات مثبت همسرتان یا کاری که انجام داده و مورد تاییدتان بوده، شروع کنید
همسرتان وقتی احساس می‌کند مورد تایید و تقدیر قرار گرفته، راحت‌تر می‌تواند انتقادهای شما را بپذیرد. بیشتر بخوانید: ۱۱ راهکار اصولی برای حفظ عشق در زندگی زناشویی


۹. با حداقل کلمات ممکن منظورتان را بیان کنید و موضوع را خیلی کش ندهید
هر چه قدر که بیشتر و طولانی‌تر حرف بزنید، همسرتان احساس سرخوردگی و سردرگمی بیشتری می‌کند. انتقادتان را واضح و شفاف و خلاصه مطرح کنید. اگر احساس کردید که دارید نق می‌زنید یا حرف های قبلی را تکرار می‌کنید، صحبت را قطع کنید.

۱۰. اگر موقع بحث کردن با هم خیلی دچار سوء تفاهم می‌شوید، انتقادتان را روی کاغذ برای همسرتان بنویسید
این روش به خصوص برای زوج‌هایی جواب می‌دهد که نمی‌توانند رو در رو با هم صحبت کنند و پای تلفن یا از طریق ایمیل راحت‌تر می‌توانند حرف بزنند.
۱۱. به شخصیت همسرتان توهین نکنید، بلکه از کاری که کرده انتقاد کنید
نگویید «تو آدم بی ارزشی هستی» در عوض بگویید می‌دانم که در مورد خرج زندگی نگرانی ولی وقتی فلان خرج ضروری را انجام ندادی، احساس خجالت کردم.
۱۲. مدام گذشته را پیش نکشید
از جملاتی مثل «تو هرگز...» یا «تو همیشه...» استفاده نکنید. در عوض به زمان حال بچسبید و از پیش کشیدن موضوعات قدیمی خودداری کنید وگرنه هر دو نفرتان به شدت درگیر جزییات می‌شوید و هیچ مشکلی هم حل نمی شود.
۱۳. اگر همسرتان انتقاد شما را پذیرفت، مدام موضوع را به رخش نکشید
وقتی احساس امنیت روانی می‌کنیم، راحت‌تر می‌توانیم اشتباه یا خطای خودمان را بپذیریم اما وقتی اشتباهی که کردیم به رخمان کشیده شود، احساس اطمینان و امنیت را از بین می‌بریم.
۱۴. راه حلی را که باعث رضایت شما می‌شود با همسرتان در میان بگذارید
دوست دارید چه تغییری در زندگی مشترکتان اتفاق بیفتد؟ از همسرتان هم بخواهید که راه حلی را پیشنهاد بدهد و آماده شنیدن تغییراتی باشید که همسرتان می‌خواهد شما در زندگی مشترک ایجاد کنید.۱۵. به جای «تو...» جملات را با «من...» شروع کنیدگفتن جملاتی که با «تو...» شروع می‌شود، باعث می‌شود همسرتان احساس کند دارید او را سرزنش می‌کنید یا به او حمله کرده‌اید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • فیلم| شرمندگی عقاب ماده در مقابل همسر پس از گم‌شدن جوجه‌شان
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • (ویدئو) پرتاب سنگ به سمت زنان پرسپولیسی از سوی هواداران سپاهان؛ خونریزی هوادار زن پرسپولیس از ناحیه سر
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت