Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@15:01:39 GMT

بیش از ۳۵۰۰ واحد صنعتی بزرگ در سراسر کشور فعال هستند

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۸۴۷۲۲

بیش از ۳۵۰۰ واحد صنعتی بزرگ در سراسر کشور فعال هستند

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در حال حاضر ۹۶ درصد صنایع کشور زیر نظر سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی قرار دارد و ۳ هزار و ۵۰۰ واحد بزرگ داریم و از طرفی نیمی از اشتغال کشور در حوزه صنایع کوچک قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، علی یزدانی ظهر امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید و اشتغال شهرستان اهر که در شهرک صنعتی برگزار شد، با اشاره به اینکه صنعت گران سربازان عرصه اقتصادی کشور هستند اظهار داشت: برخی از مسائل و مشکلات شهرک صنعتی شهرستان اهر با سایر شهرک‌های صنعتی مشترک است و همین مشکلات و نواقصات را می‌توان با نشست‌های کارشناسی حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بابیان اینکه در کشور 769 ناحیه و شهرک صنعتی داریم، افزود: سازمان شهرک‌های صنعتی زمین‌های شهرک را به‌صورت رایگان در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد و هزینه‌ای که از سرمایه‌گذاران گرفته می‌شود حق خدمات بوده و می‌توان این پول را به‌صورت چندساله گرفت.

وی ادامه داد: در حال حاضر 96 درصد صنایع کشور زیر نظر سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی قرار دارد و 3 هزار و 500 واحد بزرگ داریم و از طرفی نیمی از اشتغال کشور در حوزه صنایع کوچک قرار دارد.

یزدانی با تأکید بر اینکه در بسیاری از نقاط کشور صنایع بزرگ نداریم، گفت: ایجاد زیرساخت و حمایت از صنایع کوچک که به‌صورت نرم‌افزاری بوده از وظایف سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یکی دیگر از زمینه‌های حمایت از تولیدکنندگان داخلی را ایجاد محل فروش تولیدات در کشورهای خارجی عنوان کرد، بیان داشت: به‌طور مثال در کشور چین سالن یک هزار و 700 متری برای عرضه تولیدات بنگاه‌های کوچک تعیین‌شده و این امر صرفاً برای حمایت از تولیدات داخلی است.

وی با اشاره به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی 50 درصد هزینه حضور بنگاه‌های کوچک در نمایشگاه بین‌المللی تهران را پرداخت می‌کند، تأکید کرد: تشکیل خوشه‌های صنعتی در تولید و فروش محصولات صنایع کوچک به‌نوعی حمایت از تولید است ولی متأسفانه شهرستان اهر ظرفیت تشکیل خوشه صنعتی را ندارد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش 30 درصدی هزینه‌های ایجاد واحد تولیدی در شهر صنعتی شهرستان اهر خبر داد، گفت: کاهش هزینه در شهر صنعتی اهر می‌تواند مشوق سرمایه‌گذاران باشد و سرمایه‌گذاران زمانی که ببینند برای ایجاد واحد صنعتی کمترین هزینه را پرداخت خواهند کرد قطعاً برای سرمایه‌گذاری در شهر صنعتی اهر علاقه‌مند‌ می‌شوند.

یزدانی بابیان اینکه در محدوده 45 هکتاری شهرک صنعتی شهرستان اهر تنها 17 واحد تولیدی فعالیت می‌کند، ابراز داشت: متأسفانه از 57 واحد صنعتی که در شهرک صنعتی شهرستان اهر زمین و خدمات زیربنایی دریافت کرده هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند و این بدان معنی نیست که ما زمین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهیم و اقدامی نکنند.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: هدف ما حمایت از تولید و اشتغال است و در این راستا برای اینکه بتوانیم تولید و اشتغال به معنای واقعی در شهرک‌های صنعتی کشور صورت گیرد حتی حاضر هستیم که 100 هکتار زمین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهیم و در واقع هیچ محدودیتی در واگذاری زمین شهرک‌های صنعتی به سرمایه‌گذاران نداریم و همین از اهداف سازمان برای حمایت از تولید و اشتغال است.

انتهای پیام/

R7887/P1336/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۴۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار

هاشم علایی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.

او افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحد‌های تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و تصریح کرد: ممکن است برخی از قرارداد‌ها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.

علایی بیان کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)