Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که مدام خبر ورشکستگی تولیدکنندگان پوشاک به گوش می رسد و دلیل عمده آن واردات و قاچاق این کالا از کشورهایی چون ترکیه است. این ورشکستگی در حالی است که در سال 95 خانوارهای ایرانی به طور متوسط حدود 25 هزار میلیارد تومان صرف خرید پوشاک نموده اند.
به گزارش تابناک اقتصادی، مدتی است که سایه سنگین ورشکستگی بر پیکر صنعت پوشاک افتاده است و روزانه درب تعدادی از سالن های تولید پوشاک بسته و کارکنان این بخش خانه نشین می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که محاسبات آماری نشان می دهد که ما ایرانی ها کم هم به پوشش هایمان اهمیت نمی دهیم و سالانه هزینه های هنگفتی را خرج خرید لباس، کفش و غیره می کنیم. طبق آمار مربوط به هزینه و درآمد خانوارهای مرکز آمار ایران در سال 95، هر خانوار شهری و روستایی به صورت متوسط به ترتیب 21.8 میلیون تومان و 9.7 میلیون تومان برای بخش غیرخوراکی خود هزینه نموده است.از این میزان هزینه برای بخش غیرخوراکی، هر خانوار شهری حدود 5 درصد و هر خانوار روستایی حدود 9 درصد را صرف خرید پوشاک و کفش نموده است. بنابراین در سال 95 هر خانوار شهری 1.1 میلیون تومان و هر خانوار روستایی 800 هزار تومان را به طور میانگین صرف خرید پوشاک و کفش نموده اند. حال طبق سرشماری سال 95 تعداد خانوارهای ایرانی حدود 24.1 میلیون خانوار بوده است که از این تعداد 18.1 میلیون خانوار در شهرها و 6 میلیون خانوار در روستاها زندگی می کرده اند. بنابراین با ضرب تعداد خانوار در هزینه های پوشاک و کفش، در سال 95 کل خانوارهای شهری به صورت میانگین حدود 20 هزار میلیارد تومان و هر خانوار روستایی حدود 5 هزار میلیارد تومان برای پوشاک و کفش خود هزینه نموده اند. این یعنی کل خانوارهای ایرانی در سال 95 حدود 25 هزار میلیارد تومان صرف خرید پوشاک و کفش کرده اند. این رقم به آنچه علیرضا زاهدیان معاون طرح های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران پیرامون هزینه های خرید پوشاک و کفش طی یک سال توسط خانوارهای ایرانی اعلام کرده، تقریباً نزدیک است. زاهدیان طی مصاحبه ای در 3 اردیبهشت 96 گفت: خانوارهای ایرانی سالی 20 هزار میلیارد تومان صرف خرید پوشاک و کفش می کنند اما سهم تولید در این بخش اندک است.
سئوالی که در این بین مطرح می شود این است که با این میزان هزینه سالانه در بخش پوشاک و کفش چرا باید تولیدکنندگان صنعت پوشاک و کفش ما ورشکست شوند؟ چرا باید کارکنان این بخش از کار بیکار شده و به دنبال کار دیگری بروند و یا خانه نشین شوند؟
شاید عمده ترین پاسخ این سئوال واردات و قاچاق پوشاک از کشورهای دیگر چون ترکیه، چین، ایتالیا و ... می باشد.
آن گونه که قاسم خورشیدی سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در 12 تیر ماه 96 در جریان نشست خبری به مناسبت پانزدهمین سالروز صدور فرمان رهبر معظم انقلاب درباره تشکیل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشاره نمود از 12 میلیارد و 100 میلیون دلار قاچاق کالا در سال 95، پوشاک با 2 میلیارد و 544 میلیون دلار قاچاق صدرنشین کالاهای قاچاق بوده است. این آمار تنها مربوط به پوشاک قاچاق می باشد. در اظهار نظر دیگری، محمدجواد صدق آمیز رئیس مرکز پژوهش های صنف اتحادیه پوشاک در اسفند ماه 95 عنوان نمود که ساعتی 6 کانتینر و روزانه 137 کانتینر پوشاک از ترکیه وارد ایران می شود که نشان دهنده حجم وحشتناک ورود پوشاک به ایران است.
با کنار هم قرار دادن آمار این گزارش به این نتیجه خواهیم رسید که تولیدکنندگان خارجی پوشاک، سهم بسیاری را از صنعت پوشاک کشور ما می برند و روز به روز این موضوع عرصه را بر تولیدکنندگان داخلی تنگ و تنگ تر می کند تا جایی که خیلی از آن ها مجبور می شوند درب کارگاه های تولیدی خود را ببندند.
راهکار عمده این کار ورود جدی مسئولین و مردم به این قضیه می باشد. مسئولین در ابتدای امر می توانند با بستن گلوگاه های ورود پوشاک قاچاق از کشورهای همجوار به ایران و برخورد جدی با قاچاقچیان و همچنین بالا بردن تعرفه واردات پوشاک کمک شایانی را به تولیدکنندگان داخلی بکنند و مردم نیز برای کمک به تولیدکنندگان و کارکنان صنعت پوشاک و جهت جلوگیری از بیکار شدن آن ها پوشاک داخلی را جهت مصرف مد نظر قرار دهند. به طور خلاصه می توان گفت که ایرانی لطفا ایرانی بخر.

برچسب ها: پوشاک قاچاق ، تولید داخلی ، پوشاک داخلی ، ورشکستگی ، قاچاق کالا ، تابناک اقتصادی

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث

الزام داشتن بیمه شخص ثالث برای رانندگی با انواع وسایل نقلیه از قوانین مطلوبی است که آرامش زیادی به‌همراه می‌آورد. فرقی نمی‌کند که در جریان حادثه رانندگی خاطی هستید یا کسی که دچار آسیب می‌شود، درهرحال، وجود بیمه شخص ثالث راهی برای مدیریت هزینه خسارت‌ها به‌نحوی است که همه سود ببرند. با وجود این بیمه اجباری، رانندگی حاشیه امنی پیدا می‌کند و در پناه پوشش خدماتش، وقوع حوادث مختلف قابل کنترل می‌شوند. در ادامه درباره محاسبه هزینه خرید این بیمه بیشتر می‌گوییم.

عوامل اثرگذار در تعیین هزینه بیمه شخص ثالث

سالانه، سازمان بیمه مرکزی تعرفه‌ای مشخص را برای خرید بیمه شخص ثالث اعلام می‌کند. تعیین این تعرفه هم در گروی نرخی است که قوه قضاییه برای دیه در نظر می‌گیرد. نرخ دیه وابسته به عواملی مانند تورم و شاخص‌هایی است که از سوی بانک مرکزی اعلام می‌شود. قیمتی که با در نظرگرفتن این عوامل برای خدمات بیمه شخص ثالث تعیین می‌شود، قیمت پایه دریافت خدمات آن از شرکت‌های ارائه‌دهنده بیمه یا همان بیمه‌گران است.

به‌جز نرخ پایه بیمه شخص ثالث، عوامل متنوع دیگری هم هستند که روی تعیین هزینه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه اثر می‌گذارند. از جمله این عوامل باید به موارد زیر اشاره کنیم:

مدل خودرو؛ سال ساخت؛ کاربری وسیله؛ اعتبار بیمه‌نامه؛ جرایم انجام‌شده؛ پوشش‌های بیمه؛ تخفیف‌های در دسترس.

مدل خودرو

بنا به اینکه چه خودرویی سوار می‌شوید و وسایل نقلیه‌تان چیست، هزینه بیمه شخص ثالث آن هم تغییراتی می‌کند. برای مثال، یکی از عوامل اثرگذار در این زمینه، تعداد سیلندرهای هر مدل از خودرو است. هرچقدر که وسیله نقلیه‌تان تعداد سیلندر بیشتری داشته باشد، هزینه بیمه شخص ثالثش هم بیشتر می‌شود. برای مثال، باید دقت کنید که هزینه بیمه شخص ثالث پژو ۲۰۶ با یک وانت باری یکسان نیست.

سال ساخت

یکی از عواملی که روی تعیین قیمت بیمه شخص ثالث نقش دارد، سال تولید آن است. اگر خودرویی بیشتر از ۱۵ سال عمر کرده باشد، هزینه بیمه آن هم افزایش پیدا می‌کند. بعد از ۱۵ سال، به‌ازای هر سال اضافه، ۲درصد به مبلغ بیمه‌تان اضافه می‌شود. بیشینه این مقدار هم ۲۰درصد است. بنابراین، حواستان باشد که لزوما نرخ و تعرفه بیمه شخص ثالث برای تمام خودروها یکسان نیست و پیش از خرید، حتما استعلامی از هزینه لازم برای خرید بیمه خودروی موردنظرتان تهیه کنید تا با آگاهی اقدام به خرید کنید.

کاربری وسیله

نرخ بیمه شخص ثالث برای تمام خودروها یکسان نیست و کاربرد آن‌ها هم در تعیین قیمت بیمه‌شان اثرگذار است. برای نمونه، خودروهای شخصی بیمه شخص ثالث ارزان‌تری نسبت به خودروهایی دارند که در نقش تاکسی‌های معمولی یا اینترنتی مشغول به فعالیت هستند. حمل بار با خودرو و کارکردهای این‌چنینی دیگر هم باعث می‌شوند که هزینه بیمه شخص ثالث برای هر وسیله متفاوت از دیگری باشد.

اعتبار بیمه‌نامه

بنا به اینکه مدت‌زمان عقد قرارداد بیمه چقدر است، هزینه بیمه شخص ثالث هم تغییر می‌کند. اعتبار بیمه‌نامه‌ها می‌تواند کوتاه‌مدت یا یک‌ساله باشد. بعضی از شرکت‌های بیمه امکان تهیه و خرید روزشمار بیمه شخص ثالث را هم فراهم می‌کنند. دقت کنید که بیمه‌های شخص ثالث کوتاه‌مدت ریسک بیشتری برای بیمه‌گران یا همان شرکت‌های ارائه خدمات بیمه دارند و به همین دلیل، نرخشان پایین‌ نیست.

جرایم انجام‌شده

یادتان باشد که به‌ازای هر روز بدون بیمه شخص ثالث، مبلغی جریمه برایتان ثبت می‌شود. این جریمه براساس نرخ و تعرفه سالانه بیمه تعیین می‌شود و هر سال متفاوت از سال دیگر است. اگر خودرو را بیمه نکنید، جریمه روزانه برایتان لحاظ می‌شود و مبلغ سنگینی شکل می‌گیرد. بنا به اینکه چقدر جریمه پرداخت‌نشده دارید، هزینه خرید و تمدید بیمه برایتان متفاوت خواهد بود.

پوشش‌های بیمه

براساس اینکه خدمات بیمه شخص ثالث چه مواردی از حوادث را تحت پوشش قرار می‌دهد، مبلغ خرید آن هم متفاوت خواهد بود. با انتخاب پوشش‌های بیشتر، هزینه خرید بالاتر می‌رود. سقف تعهدات شرکت‌های بیمه در این زمینه مهم است. در هر سال، این سقف و مبلغ کف ارائه خدمات بیمه متفاوت است. در سال ۱۴۰۲، بیشترین مبلغی که می‌توانید از بیمه شخص ثالث دریافت کنید، معادل با ۴۰۰ میلیون تومان است. حداقل میزان پوشش هم در حدود ۲۰ میلیون اعلام می‌شود.

تخفیف‌های در دسترس

شرکت‌های بیمه باید برای دریافت مبلغ پایه بیمه از قانون سازمان بیمه مرکزی پیروی کنند. بعد از اینکه نرخ اصلی مشخص شد، امکان ارائه تخفیفات مختلف از سوی شرکت‌ها وجود دارد. آن‌ها می‌توانند خرید با تخفیف‌های گوناگون را برای مشتریانشان ممکن کنند. تخفیف مهمی که در این زمینه ارائه می‌شود هم تخفیف عدم خسارت بیمه شخص ثالث است. به‌ازای هر سال که بدون تصادف بگذرد، تخفیف‌هایی برای وسیله نقلیه در نظر گرفته می‌شود. بهره‌مندی از این تخفیف‌ها راهی برای خرید ارزان‌تر بیمه شخص ثالث است.

خرید آسان برای مدیریت هزینه و آگاهی دقیق از قیمت‌ها

برای خرید بیمه شخص ثالث باید از میان شرکت‌های مختلف فعال در این حوزه، دست به انتخاب بزنید. پیداکردن مناسب‌ترین گزینه کار ساده‌ای به‌نظر نمی‌رسد و برای مقایسه شرایط و تعرفه‌های هریک باید روند تحقیقاتی دشواری را پشت‌سر بگذارید. خبر خوب آن است که با وجود سامانه‌ای مانند بیمه بازار جای نگرانی بابت انتخاب وجود ندارد. با مراجعه به این بستر آنلاین می‌توانید انواع بیمه را بی‌دردسر و راحت بخرید. در بیمه بازار، امکان واردکردن اطلاعات مربوط به وسیله نقلیه و مشاهده فهرستی کامل از بیمه‌گران برای دریافت خدمات بیمه شخص ثالث از آن‌ها وجود دارد. با مراجعه به این سامانه، فهرست شرکت‌های مختلف و شرایطشان را مشاهده و آن‌ها را با هم مقایسه کنید. در نهایت هم در فرایندی اینترنتی و ساده، اقدام به خرید بهترین بیمه شخص ثالث کنید.

برآوردی از قیمت بیمه شخص ثالث و استعلام قیمت‌ها در بیمه بازار

برای محاسبه آنلاین بیمه شخص ثالث، کافی است که از بیمه بازار کمک بگیرید. با ورود اطلاعات مربوط به وسیله نقلیه، فهرستی متناسب با مشخصات آن در اختیارتان قرار می‌گیرد. با مرور فهرست که شامل اطلاعاتی درباره قیمت و شرایط خدمات بیمه شرکت‌های مختلف است، امکان تصمیم‌گیری ساده‌تر می‌شود. با انتخاب گزینه مناسب و ورود اطلاعات و مدارک لازم هم تمام روند به‌طور اینترنتی پیش می‌رود. در عرض چند دقیقه می‌توانید صاحب بیمه‌نامه شخص ثالث خودروی خود شوید. هزینه‌ها هم به‌طور اینترنتی و با اتصال به درگاه‌های امن پرداخت از شما دریافت خواهند شد. با روش‌های تازه، امور مختلف از جمله خرید بیمه را خوشایند، ساده و دل‌چسب کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • جریمه قاچاقچی پوشاک در شیراز
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • کشف ۱۷ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های آذربایجان غربی
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره