Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@00:39:22 GMT

اعجاز زغال اخته در درمان بیماری‌های کلیوی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۹۰۴۷۵

جراح کلیه و مجاری ادراری با اشاره به اینکه عفونت کلیه در کودکان به علت عدم تکامل رشد کلیه، می‌تواند آسیب شدید ایجاد کرده و به ‌طور دائم عملکرد کلیه را مختل کند، گفت: عفونت کلیه با تجویز آنتی‌ بیوتیک در مدت دو هفته مداوا می‌شود.

سیمین وحیدی در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه درمان عفونت کلیه، یک تا دو هفته با تجویز آنتی‌ بیوتیک صورت می‌‌گیرد، گفت: برای درمان این بیماری باید تست‌های حساسیت میکروب به آنتی‌ بیوتیک انجام شود تا داروی مناسب تجویز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: دوره درمان 10-14 روز ادامه دارد که با توجه به حال عمومی و وضعیت بیماری، پزشک تصمیم می‌گیرد که بیمار در منزل درمان شود یا بستری شود. در صورتی که بیمار بدحال باشد حتما باید در بیمارستان بستری شود تا آنتی‌ بیوتیک تزریقی دریافت کند. در صورتی‌ که بیمار آنتی بیوتیک تزریقی بگیرد، معمولا بعد از 3-5 روز آنتی ‌بیوتیک خوراکی تجویز می‌شود و تا 14 روز ادامه پیدا می‌‌کند.

این جراح کلیه و مجاری ادراری با اشاره به اینکه اگر کشت خون بیمار مثبت باشد، دوره درمان طولانی‌‌تر است گفت: در صورتی ‌که آنتی ‌بیوتیک مناسبی تجویز شده باشد، علائم‌ و تب‌ بیمار پس‌ از 48 ساعت‌ درمان‌ آنتی ‌بیوتیکی از بین می‌رود (هر چند باید درمان تا انتها ادامه یابد)‌، در غیر این صورت شاید تغییر آنتی‌ بیوتیک‌ تجویزی‌ لازم‌ باشد. گاهی نیز برای کاهش درد یا تب از مسکن استفاده می‌شود.

وحیدی یادآور شد: به بیماران توصیه می‌شود تا برطرف‌ شدن‌ تب‌ و ناخوشی‌ در بستر استراحت‌ کنند و مایعات به اندازه کافی بنوشند (روزانه‌ حداقل‌ 2 لیتر). گاهی توصیه می‌‌شود جهت‌ اسیدی‌ شدن‌ ادرار از آب‌ میوه های ترش‌ یا زغال‌اخته‌ و ویتامین C استفاده‌ کنند.

این جراح کلیه و مجاری ادراری تاکید کرد: پس از درمان عفونت، لازم ‌است اگر مشکل زمینه ‌ای مانند انسداد مسیر ادراری، سنگ کلیه یا اختلال دستگاه ادراری وجود دارد این عوامل برطرف شوند.

وحیدی در پایان گفت: عفونت حاد کلیه در بالغین معمولا به خوبی به درمان پاسخ می‌دهد و آسیب پایدار بر جای نمی‌گذارد، ولی در کودکان (خصوصا زیر 2 سال) به علت عدم تکامل رشد کلیه، عفونت کلیه می‌تواند آسیب شدید ایجاد کرده و به ‌طور دائم عملکرد کلیه را مختل کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند