Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام شرکت واحد تبریز ازافزایش 15درصدی نرخ کرایه بهاء اتوبوس‌‌های شرکت واحد خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج،بهنام اصلی زاده قائم مقام شرکت واحد ازافزایش نرخ کرایه بهاء اتوبوس‌‌های شرکت واحد خبرداد و افزود: به استناد مجوزهای حاصله از روزشنبه 7 مردادماه سالجاری نرخ بهاء خدمات اتوبوسهای شرکت واحد در خطوط درونشهری و حومه به میزان 15% افزایش می‌‌‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان افزایش کرایه در سال 96 را 15 درصد اعلام کرد و افزود: افزایش مذکور در تمامی خطوط ملکی و بخش خصوصی بطور یکسان اجرا می‌‌‌گردد.

اصلی زاده تصریح کرد: درآمد حاصل از فروش بلیط تنها کفاف بخشی از هزینه پرداختی به شرکت‌های بیمه برای بیمه کردن مسافر و شخص ثالث، بیمه تامین اجتماعی و تامین گازوئیل را می‌کند و این در حالیست که از محل بودجه مصوب وزارت کشور در سال گذشته و سالجاری، ریالی به این شرکت پرداخت نشده است و برای پرداخت حقوق و دستمزد رانندگان، کادر فنی تعمیرات اتوبوس‌ها، بازسازی اتوبوس‌ها، تامین لوازم یدکی اتوبوس‌ها و از همه مهم‌تر خرید ناوگان جدید اتوبوس با حمایت شهرداری محترم انجام می پذیرد.

قائم مقام شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز در مورد نحوه پرداخت کرایه‌‌‌‌‌ها گفت: ناوگان اتوبوسرانی کلانشهر تبریز کاملامجهز به سیستم کارت بلیط الکترونیکی بوده و دریافت کرایه مسافر در اتوبوس‌‌های ملکی و بخش خصوصی تحت نظارت فقط از طریق کارت بلیط انجام می‌‌گیرد و شهروندان عزیز پرداخت کرایه سفر خود را صرفا با کارت بلیط انجام دهند و از پرداخت نقدی کرایه خوداری نمایند.

اصلی زاده همچنین از آمادگی واحد بازرسی و نظارت شرکت خبر داد و تاکید کرد: گشت‌های بازرسی این شرکت به صورت روزانه و منظم از نحوه خدمات رسانی و همچنین کنترل استفاده از دستگاه‌‌های کارتخوان بلیط الکترونیکی و اخذ کرایه مسافر از طریق کارت بلیط اقدامات مورد نیاز را انجام خواهند داد.

وی در پایان از شهروندان و مسافرین محترم در خواست نمود ضروری است بهاء خدمات حمل ونقل مسافر بایستی از طریق کارت بلیط پرداخت گرددکه در صورت مشاهده هر گونه تخلف، شکایات وگزارشات خود را از طریق سامانه های ارتباطی به این شرکت گزارش نمایند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: این ۴خط عبارت بود از خط یک: میدان توپخانه - دروازه قزوین، خط ۲: میدان توپخانه - انتهای امیریه، خط ۳: میدان توپخانه - بازار و شاهپور و خط ۴: میدان توپخانه - گارماشین (ری جنوبی). همچنین خطی بین دروازه دولت و بازار کشیده شد که پس از یک سال و دو ماه بهره‌برداری، برچیده شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تا سال ۱۳۱۷ علاوه بر ۴ خط گذشته، خط ۵ از میدان شاه(قیام) تا میدان گمرک و خط معروف به تهران - شهرری هم به ۴ خط قبل اضافه شد. این خط آخری از جلوی انبارگندم خیابان ری، روبه روی خیابان صفاری(شهید حداد عادل) به سوی حضرت عبدالعظیم (ع) حرکت می‌کرد.

از سال ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۰ به علت گسترش تهران و ازدیاد جمعیت، ۴ خط دیگر به خطوط اتوبوسرانی اضافه شد و برای اولین بار خطوط جدید به دروازه دولت، میدان ۲۴ اسفند (انقلاب)، حشمت‌الدوله شرق و خیابان نادری راه پیدا کرد. وزارت فوائد عامه و تجارت، تحت مدیریت مهدی‌قلی هدایت، ملقب به مخبرالسلطنه، در دوره صدارت دکتر محمد مصدق لایحه‌ای را در یک ماده واحده و ۱۲ تبصره به مجلس برد و موفق شد رآی مثبت مجلس را در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۳۱ جلب کند.

بر اساس این قانون که امضای محمد ذوالفقاری، نایب‌رئیس هفدهمین دوره مجلس شورای ملی، پای آن بود، امتیاز احداث خطوط اتوبوسرانی و نقل و انتقال مسافر به طور دسته‌جمعی در داخل هر شهر و حومه به شهرداری‌ها واگذار شد.

از ۱۵ دی۱۳۳۲ روش کار در خطوط اتوبوسرانی تهران کمی تغییر کرد و بلیت ژتونی (پولک فلزی) و باجه بلیت‌فروشی راه‌اندازی شد و دولت وقت به منظور نوسازی ناوگان شهری تعدادی اتوبوس مرسدس بنز از آلمان وارد کرد.

با تامین شدن بودجه و امکانات دولتی، اولین شرکت سهامی اتوبوسرانی عمومی کشور در تهران با عنوان «شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه» با سرمایة ۳۰۰ میلیون ریالی در ۲۵ فروردین ۱۳۳۵ به ثبت رسید و محل آن در ساختمان شهرداری تعیین شد.
اولین خط اتوبوسرانی تهران در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۳۵ با ۸۰ دستگاه اتوبوس در مسیر بازار تا میدان امام حسین (ع) در حضور نمایندگان مجلس شورای ملّی وقت و تعدادی از وزرا افتتاح شد. از زمان افتتاح در تیر تا مهر ماه، سه خط دیگر نیز در شهر آغاز به کار کرد. در نهایت شرکت واحد در سال اوّل با ۱۷۳ اتوبوس و ۵ خط فعالیتش را آغاز کرد.

کد خبر 848049 برچسب‌ها حمل و نقل هویت شهری خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد