Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان میادین و میوه‌ و تره‌بار گفت: به طور قطع جنس قاچاق در بازارهای ما امکان فروش ندارند و پرتقال‌های مصری از طریق ستاد تنظیم بازار به ما داده می‌شود که به طور حتم ثبت سفارش شده است.

رحیمی، در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود بر خلاف قانون که باید هر سه ماه یکبار به صورت دوره‌ای خرید میوه سازمان میادین از یک باغدار انجام شود، اما ظاهراً برخی رانت‌ها وجود دارد که 10 سال است به طور مداوم میوه‌های باغداران خاصی روانه بازار سازمان میادین می‌شود، با رد این موضوع گفت: طبق قانون ما بر اساس مزایده کار می‌کنیم که بر اساس مصوبه شورای شهر برخی از غرفه‌ها به تولیدکنندگان واگذار می‌شود که حتماً وزارت جهاد کشاورزی باید این تولیدکنندگان را تأیید کرده و مهر این وزارتخانه پای برگه تأییدیه این افراد باشد و ما هم طبق لیست وزارت جهاد کشاورزی غرفه‌ها را واگذار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وی اضافه کرد: یک بخش دیگر مربوط به تأمین‌کنندگانی است که میوه را تهیه و در بازار میادین عرضه می‌کنند که این افراد از طریق مزایده وارد می‌شوند.

رحیمی به این نکته اشاره کرد: در جهت حمایت از تولیدکنندگان کوچک 150 جایگاه در سازمان‌های میادین و میوه و تره‌بار در نظر گرفته شده که به تولیدکنندگان خرد اختصاص خواهد یافت.

وی در مورد جزئیات این طرح هم گفت: مثلا باغداری که یک هکتار باغ مرکبات دارد 45 روز تا دو ماه مکانی برای عرضه تولیدات خود می‌خواهد اما اجاره غرفه‌های ما یکساله است از این رو خارج از مزایده این غرفه‌ها در اختیار این تولیدکنندگان کوچک قرار می‌گیرد تا بدون واسطه محصولشان را عرضه کنند.

مدیرعامل سازمان میادین میوه‌ و تره‌بار در پاسخ به اینکه برخی علت تفاوت 50 تا 100 درصدی قیمت میوه در سازمان میادین و خرده‌فروشی‌های سطح شهر را کیفیت پایین محصولات عنوان می‌کنند با رد این موضوع تصریح کرد: بخشی از افزایش قیمت میوه به تولید برمی‌گردد و بخشی هم بدون تعارف توسط واسطه‌ها رخ می‌دهد که باید کنترل شود چون اگر تمام سود به جیب تولیدکننده برود، جای نگرانی نیست اما اگر قرار باشد واسطه سود اصلی را ببرد باید این موضوع مدیریت شود.

وی همچنین به هماهنگی مناسبی که با سازمان جهاد کشاورزی استان وجود دارد اشاره کرد و گفت: هم در راستای کنترل میوه شب عید و هم تنظیم بازار گوشت و مرغ همواره به عنوان عامل توزیع کمک کره‌ایم به عنوان مثال مرغی که اکنون در سطح شهر 8 تا 8500 تومان در هر کیلو به فروش می‌رسد در بازارهای سازمان میوه و تره‌بار 8200 تومان به فروش می‌رسد چرا که ما در برابر افزایش نرخ محصولات مقاومت می‌کنیم و در بخش توزیع اجازه افزایش قیمت را نمی‌دهیم.

رحیمی در پاسخ به اینکه در وسط تابستان شاهدیم که پرتقال مصری کیلویی 2100 تومان در غرفه‌های سازمان میادین عرضه می‌شود آیا این پرتقال‌ها با مجوز رسمی وارد شده، گفت: قطعاً جنس قاچاق در بازارهای ما امکان فروش ندارند و این پرتقال‌ها از طریق ستاد تنظیم بازار به ما داده می‌شود که حتماً ثبت سفارش شده است.

وی در توضیح بیشتر موضوع خاطرنشان کرد:‌شب عید به دلیل سرما و یخ‌زدگی که در باغات مرکبات شمال رخ داده بود ستاد تنظیم بازار اجازه واردات موقت مرکبات را صادر کرد که قطعاً این پرتقال‌ها هم از همان مجاری وارد شده است.

طبق مشاهدات انجام شده در غرفه‌های سازمان میادین و تره‌بار پرتقال‌های عرضه شده شکلی ظاهراً تازه دارند که به نظر می‌رسد به تازگی وارد بازار شده‌اند و جالب‌تر اینکه این پرتقال‌ها از نوع مصری هستند و این سوال مطرح می‌شود که 80 هزار تن پرتقال شب عید حتی اگر در بهترین سردخانه‌ها هم نگهداری شوند چگونه ممکن است حتی از نظر حجم و کیفیت تا 5 ماه پس از عید هم باقی مانده باشند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۱۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت مصری برای مذاکره درباره اسرا به اراضی اشغالی می‌رود

به گزارش العربی الجدید، یک هیئت مصری به سرپرستی عباس کامل، رئیس اداره اطلاعات مصر، قرار است امروز جمعه برای نهایی کردن مذاکرات آتش بس و آزادی اسرا در درگیری‌های جاری در غزه به تل آویو سفر کند. 

کامل در این سفر با دیوید بارنیا، رئیس موساد و تزاچی هانگبی، مشاور امنیت ملی دیدار خواهد کرد. در این گزارش همچنین آمده است که مصر قصد دارد با تضمین توافق آتش‌بس از تهاجم به رفح جلوگیری کند.

اسرائیل تایمز اخیرا اعلام کرده است که اگر حماس ۴۰ اسیر صهیونیست را زنده آزاد کند، با آتش بس موقت در غزه موافقت خواهد کرد. با وجود گزارش‌های ضد و نقیض، همین رسانه مدعی شد که حماس در مرحله اولیه آتش بس حاضر به پذیرش این خواسته است.

دیروز رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند. همچنین، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده، اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ببینید | حشاشین، کینه صهیونیستی به روایت مصری‌
  • خشم صلاح: اگه حرف بزنم، آتیش به پا میشه!
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • پاسخ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات را دریافت کردیم
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • حماس: پاسخ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات را دریافت کردیم
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • هیئت مصری برای مذاکره درباره اسرا به اراضی اشغالی می‌رود