Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-02@22:43:10 GMT

ایکس ری های کانتینری بومی می شود

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۹۷۳۶۵

گمرک ایران و سازمان انرژی اتمی توافق کردند تا ایکس ری های کانتینری نسل پیشرفته در داخل کشور بومی سازی و تولید شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، پیش از این گمرک ایران با هدف حمایت از تولید داخل سفارش طراحی و ساخت 5 دستگاه ایکس ری کانتینری را به وزارت دفاع داده بود و قرار است این تعداد ایکس ری کانتینری در سالجاری تحویل گمرک ایران داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همزمان با این اقدام و در ادامه سیاست های حمایتی گمرک ایران از تولیدکنندگان داخلی ، گمرک و سازمان انرژی اتمی برای بومی سازی تولید ایکس ری کانتینری نسل پیشرفته در داخل کشورمان توافق کردند و با امضای قراردادی تولید ایکس ری های نسل پیشرفته در سازمان انرژی اتمی با حمایت گمرک عملیاتی شده است.
بر اساس بررسی های دفتر توسعه و تجهیز گمرک، دانشمندان سازمان انرژی اتمی کشورمان از توانمندی ها و قابلیت های بسیار بالایی در حوزه دانش طراحی و ساخت ایکس ری کانتینری برخوردارند و حتی قادرند تکنولوژی ساخت اشعه دستگاههای ایکس ری کانتینری را که انحصارا در اختیار سه کشور آمریکا، آلمان و چین است ، نیز بومی سازی کنند.
گمرک ایران اعلام کرده است آمادگی کامل دارد تا از هر گونه برنامه و توانمندی سازمان انرژی اتمی برای تولید ایکس ری کانتینری به لحاظ مالی حمایت کند و در صورت تحویل سفارش های داده شده ، آماده است تعداد بیشتری از این دستگاهها را برای ساخت و تولید در داخل کشور به سازمان انرژی اتمی سفارش دهد.
بنابراین گزارش پیش از این در راستای حمایت از تولید داخلی در خرید تجهیزات کنترلی پیشرفته از جمله ایکس ری کانتینری ، ساخت 5 دستگاه ایکس ری کامیونی به سفارش گمرک در وزارت دفاع عملیاتی شده بود.
گمرک ایران اعلام کرده که آمادگی دارد از هر سازمان یا بخش خصوصی که امکانات و توانمندی ساخت داخل دستگاههای ایکس ری را دارد، حمایت کند.
عقد قرارداد با وزارت دفاع برای ساخت 5 دستگاه ایکس ری کانتینری و قرارداد تفاهم نامه همکاری برای تولید دستگاه های ایکس ری کانتینری با سازمان انرژی اتمی نشان دهنده این است که مسئولان گمرک ایران عزم جدی و همه جانبه در حمایت از تولیدکنندگان داخلی ایکس ری دارند.
هم اکنون بزرگترین پروژه گمرکی ایران تحت عنوان‌ سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی با حمایت گمرک ایران به دست توانمند دانش پژوهان داخلی طراحی و به بهره برداری رسیده و در گمرکات سراسر کشور در حال سرویس دهی است که بسیار پیشرفته تر از نمونه های خارجی بوده و به دفعات پروژه گمرک الکترونیک در ایران مورد تحسین و تمجید سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی گمرک قرار گرفته است.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۷۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تأمین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، دو هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولید کننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (راندمان بالا) در کشور، کاملاً در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال بالغ بر ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تأمین کنند.

کد خبر 6094481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • جشنواره دست سازه ها در بجنورد
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries در سلامت کامل هستند
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده «MCS Aries» در سلامت کامل هستند