Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار لرستان وضعیت امنیتی، نرخ بیکاری، ظرفیت‌های گردشگری، بلایا و آسیب‌های طبیعی، وضعیت امدادی، ثروت‌های طبیعی، میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و... این استان را تشریح کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، لرستان یکی از شش استان امن کشور است. درسال ۹۵ نیز مرکز آن خرم آباد به عنوان یکی از ۷ شهر برتر گردشگری ایران انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این استان از لحاظ وضعیت جغرافیایی حدود ۴۰ آبشار جاری وجود دارد و همچنین نزدیک به ۱۵۰ پل تاریخی که بیش از ۸۰ مورد آن‌ها ثبت ملی شده اند.

لرستان با وجود دارا بودن مواهب طبیعی فراوان از جمله جنگل‌های فراوان و نیز وجود ۲۵۰۰ کیلومتر رودخانه پر آب یکی از استان‌هایی است که نیاز به کارآفرینی در آن بیش از پیش بچشم می‌خورد.

پیرو انتخاب استان لرستان به عنوان یکی از استان‌های پایلوت برای اقتصاد مقاومتی آن هم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به «اقتصاد مقاومتی - حمایت از تولید و اشتغال» نامگذاری شده است پای گفتگوی سکاندار استان لرستان نشستیم. هماهنگی برای مصاحبه با هوشنگ بازوند استاندار 54 ساله لرستان آسان هم نبود اما حضور او در یکی از جلسات هماهنگی وزارت کشور، فرصت خوبی شد تا اطلاعاتی از آخرین وضعیت این استان کسب و در اختیار مخاطبان قرار دهیم.

بازوند تحصیلکرده لیسانس عمران، فوق لیسانس برنامه‌ریزی توریسم و دانشجوی دکترای برنامه‌ریزی شهری منطقه‌ای است. او پیش از این، معاونت عمرانی استانداری استان مرکزی و همدان و قبل‌تر از آن معاونت عمرانی استانداری استان لرستان را بر عهده داشت.

مشروح گفت‌وگوی حدود یک ساعته خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با هوشنگ بازوند پانزدهمین استاندار لرستان به شرح زیر است:

میزان: آقای بازوند اطلاع دارم این روزها سرتان خیلی شلوغ است. از اینکه در لابلای مشغله های کاری زیاد، وقت خود را در اختیار خبرگزاری میزان و پاسخ به سوالات افکار عمومی قرار دادید تشکر می کنم.

بازوند: خواهش می کنم. در خدمت شما هستم.


میزان: اجازه بفرمایید اولین سوالم را درباره آخرین وضعیت بیکاری در استان لرستان بپرسم. با توجه به وجود منابع خدادادی فراوان در این استان وضعیت اشتغال و بیکاری چگونه است؟

بازوند: یکی از چالش‌های اصلی در استان لرستان، بیکاری است. لرستان بیش از ۱۵ سال رتبه یک کشور در این زمینه را داشته است. طبیعی است که یکباره و ظرف مدت مثلا سه سال نمی‌توانیم این میزان بیکاری را کاهش دهیم.در سال ۹۲ چیزی درحدود ۱۱۳ تا ۱۱۵ هزار نفر بیکار داشتیم و سالی هم بین ۹ تا ۱۰ هزار نفر هم به این تعداد افزوده می‌شد و با سرمایه گذاری دولتی برطرف کردن این معضل امکانپذیر نیست.

میزان: با توجه به اینکه بودجه دولتی برای ایجاد اشتغال در لرستان جوابگو نیست برای رفع معضل بیکاری چه اقداماتی را در دستور کار قرار دارید؟

بازوند: برای ایجاد اشتغال در استان به دنبال جذب سرمایه از بخش خصوصی رفتیم و زمینه های حضور بخش خصوصی در استان را فراهم کردیم تا بجای اینکه دولت پرچمدار پیشرفت و توسعه دراستان باشد این نقش را تاحدودی به بخش خصوصی واگذار کنیم هرچند کار بسیار سختی بود.

میزان: چرا کمک گرفتن از بخش خصوصی مشکل بود؟

بازوند: به این خاطر مشکل است چون بخش خصوصی شرایط ویژه‌ای برای سرمایه گذاری دارد و اینگونه نیست که ما هر کاری به آنها اعلام کنیم، آن کار را انجام دهند. طبیعتا سرمایه به عنوان جریان سیال است و بایستی موانع از سر راه این جریان برداشته شود. برای اینکه این شرایط را فراهم کنیم باید دو تا مانع سخت افزاری و نرم افزاری را از جلوی پای سرمایه گذار بر می‌داشتیم، موانع سخت افزاری مانند زیرساخت‌ها که شامل راهها، فرودگا هها و راه آهن بود بطوریکه سرمایه گذار بتواند به راحتی تردد کند، کالایش را به فروش برساند و امکاناتش را فراهم کند. موانع نرم افزاری هم به این مورد برمی گشت که جامعه سرمایه گذار را بپذیردیا نپذیرد.

میزان: با توجه به اینکه استان لرستان یکی از استان‌های مقصد برای اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی است تا چه حد در این زمینه موفق بوده اید و آیا این امر تاثیری در رونق اشتغال استان داشته؟ لطفا به صورت مصداقی و با آمار در این باره توضیح دهید؟

بازوند: در اوایل کار یعنی در نیمه دوم سال ۹۲ آسیب شناسی‌ کردیم، زیرا لرستان استان انصافا ثروتمندی است وهیچ موقع از این حرف مان پشیمان نیستیم بخاطر اینکه ظرفیت‌های بسیار بزرگی چه درحوزه گردشگری و معادن کشاورزی دارد و استان پرآبی است. اینکه استانی بیش از ۲۵۰۰ کیلومتر رودخانه آبدار دائم داشته باشد این یعنی اینکه این استان ثروتمند است و ما باید ببینیم چگونه می‌توان از این ثروت استفاده کرد و نعمت‌های خدادادی را باید بتوانیم بالفعل کنیم.


میزان: فرمانداران هم در کارآفرینی همکاری داشتند؟

بازوند:بله، با توجه به اینکه سند اشتغال استان را تهیه کردیم و بالاخره فرمانداران هرساله می‌دانند که چند شغل بایستی در شهرشان ایجاد شود و فرماندار موظف است، سرمایه گذارجذب کند، امور را پیگیری کرده و مشکلات سرمایه داران را حل کند. بر همین اساس سال ۹۲ درآسیب شناسی‌ای که انجام دادیم، اولویت بندی درتعیین تکلیف نمودن مسائل اقتصادی بود در این آسیب شناسی ما به نکات عجیبی رسیدیم.

میزان: مثلا چه نکاتی؟ مصداقی بفرمایید

بازوند: به عنوان مثال سرانه درآمدی ما به مراتب کمتر از سرانه مصرفی خانوار‌های ما بود. مثلا در سال ۹۲ سرانه درآمدی مان رتبه ۲۸ بوده و سرانه مصرفی مان رتبه ۵ بوده است یعنی این فاصله زیادی که از ۵ تا ۲۸ وجود دارد مردم همه باید قرض کنند تا بتوانند زندگی شان را تامین کنند و خیلی از شاخص‌ها را به ما داد و برهمین اساس اولویت را در استان در این چند سال گذشته برای حل و فصل مسائل اقتصادی گذاشتیم. البته ناگفته نماند این اولویت را با توجه به شعار‌هایی که مقام معظم رهبری اعلام می‌کرد به عنوان یک دستورکار و چراغ راه سرلوحه کار خود قرار دادیم.


میزان:با توجه به اینکه لرستان بعنوان یکی از استان‌های پایلوت در اجرای اقتصاد مقاومتی انتخاب شد، آیا استانداری توانست سرمایه‌های خارجی برای پیشبرد فرامین آن جذب کند؟

بازوند: در سال ۹۵ استان ما به عنوان پایلوت اقتصادی مشخص شد و در این پایلوت باید سالی ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری می‌کردیم که خوشبختانه درسال ۹۵ به حدود ۴ هزار و 136 میلیارد تومان رسیدیم که البته این سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی، دولت، مردم و بانک‌ها صورت گرفت. در رونق تولید هم به همین شکل سالیانه 405 میلیارد تومان هم باید جذب می‌کردیم که این رقم به بلغ بر 56 میلیارد تومان افزایش یافته است.


میزان: در مدت سکانداری استانداری لرستان موفق به احیای چند واحد اقتصادی و تولیدی شدید ؟

بازوند: در این مدت توانستیم حدود 140 ظرفیت تعطیل شده را احیا کنیم که ازجمله اینها می‌توانیم به مجموعه کشت و صنعت لرستان که توسط یک سرمایه گذار خارجی، انجام شده اشاره کنیم که در زمینه‌های باغداری، گاو. داری و گوسفند داری مشغول به فعالیت شده است. در همین شرکت کشت و صنعت، شرکت‌های هلندی بعد از برجام آمدند ۵۰ هکتار ظرفیت گلخانه‌ای را درنظر گرفته اند که هم اکنون ۱۰ هکتار شروع به کار تولید کرده است. تولید آزمایشی شان را نیز در ۱ و نیم هکتار زمین انجام داده اند و برای ۵۰ هکتار رقمی در حدود ۲۵۰ میلیارد تومان دارند سرمایه گذاری می‌کنند. گلخانه دیناروند ۳۲ هکتار بود که در ۱۲ سال اخیر تعطیل شده بود و احیا شد، فولاد ازنا هم به همین شکل. آیت الله آملی لاریجانی در دیداری که از استان داشت، دستور داد شرکت صنایع غذایی گهر احیا شود و خوشبختانه دستور ایشان کارساز بود و این ظرفیت راه اندازی شده و از رئیس قوه قضائیه در این باره تشکر می‌کنیم، زیرا ظرفیت‌های شغلی و اقتصادی مناسبی را احیا کرد.

بیشتر بخوانید
پیرو دستور آیت‌الله آملی‌لاریجانی «شرکت غذایی گهر» احیا شد

میزان:آیا سایر نیروهای قضایی استان هم در ایجاد اشتغال و جذب سرمایه گذاری به استانداری کمک رسانی داشتند؟

بازوند: بله، رئیس دادگستری استان کمیته‌ای کمیته قضایی حمایت ازسرمایه گذاری تشکیل داده اند که این کمیته توانسته خیلی از مشکلات سرمایه گذاران را حل و فصل کند.

میزان:به احیای واحدهای تولیدی و اقتصادی اشاره کردید درسال جاری، برای ایجاد چند شغل در استان برنامه ریزی کرده اید؟

بازوند: امسال در برنامه ریزی برای جذب سرمایه گذاری دراستان، رقمی درحدود ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد بالغ بر ۲۵ هزار شغل در نظرگرفته ایم و هرسه ماه یکبار هرشهرستان در این باره کنترل می‌شود. هر شهرستان هر سه ماه باید طبق برنامه ریزی قبلی تعداد مشاغل در نظرگرفته شده را برای رسیدن به نقطه هدف ایجاد کند(در مجموع استان‌هایی داشته ایم که کاهش بیکاری دارند)


میزان: می توانید آماری مقایسه ای از نرخ بیکاری در استان از سال 92 تاکنون ارائه دهید؟

بازوند: آماری که ما می‌دهیم اصلا متعلق به استانداری نیست و مرکز آمار آن را ارائه می‌دهد و اصلا هم خبر نداریم سند وشاخص هایشان چیست؛ در سنجش بیکاری فصلی وضعیت بهتری داشته و در فصل بهار کاهش خوبی داشته ایم. البته ملاک در سنجش بیکاری، فصل نیست و باید آمار این موضوع در ۴ فصل گرفته شود. در استان لرستان. فصل بهار برای مردم فصل پرکاری است، گردشگران زیادی می‌آیند و کشاورزی زیاد می‌شود و اوج دامپروری در این فصل است.نرخ بیکاری در ابتدای سال 92 در استان لرستان 20 درصد بوده است ولی در پایان سال 95 به 13 درصد رسیده ایم یعنی از رتبه یک (اول) بیکاری در کشور به رتبه نهم بیکاری در کشور رسیده ایم به عبارتی یعنی 8 پله بهبود وضعیت در پایان سال 95 داشته ایم.

میزان: یکی از نمایندگان استان در مجلس در مصاحبه‌ای گفته بود وقتی کاهش نرخ بیکاری لرستان اعلام می‌شود این امر باعث می‌شود تا استان از رده بندی استان‌های محروم بیرون آمده و نرخ بودجه‌ای که برای آن در نظر می‌گیرند، کمتر باشد. نظرتان در این باره چیست؟

بازوند: بودجه یک روالی دارد و مستنداتی برای آن درنظر می‌گیرند. مگر ما می‌توانیم ۲۵ هزار شغل را با بودجه دولتی راه اندازی کنیم. بعد از این مگر چقدر از بودجه دولتی به ما تخصیص داده می‌شود؟ اگر خیلی هنر کنند ۴۰ درصد را به ما اختصاص می‌دهند، تازه ما از ۶ هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان که برای سرمایه گذاری در نظر گرفته ایم اگر خیلی تلاش کنیم، در حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از دولت برای اجرای برنامه هایمان می‌توانیم، بگیریم. اتفاقا وقتی کاهش نرخ بیکاری داشته باشیم و آن را اعلام کنیم، سرمایه گذار احساس می‌کند شرایط کسب و کار در استان رو به بهبود است و برای سرمایه گذاری در استان تمایل پیدا می‌کند. بخش خصوصی جایی می‌رود که فضای کار برایش فراهم باشد. وقتی در استانی میزان بیکاری بالا باشد به این معناست که ریسک سرمایه گذاری درآن استان بیشتر است. اقتصاد تابع قدرت نیست بلکه تابع سود است. با اینکه هنوز هم آمار بیکاری در استان لرستان بالاست، ولی خوشبختانه سیر نزولی دارد.

میزان: امور عمرانی ، زیربنایی و مدیریت شهری هم از حوزه هایی هستند که استانداری ها در این زمینه ها فعالیت های زیادی انجام می دهند؛ جنابعالی برای انجام امور عمرانی در سطح استان تاچه حد از تحقیقات و آمایش های علمی بهره گرفتید؟ آیا سند تحقیقاتی و علمی هم از ظرفیت های هر شهر قبل از انجام اقدامات تهیه کردید؟


بازوند: بله در این راستا، یک سند آمایش نیروی انسانی تهیه کردیم. در این سند، یک برش شهرستانی تهیه کردیم به عنوان مثال در شهری مانند بروجرد در برش آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که چقدر می توانید در حوزه کشاورزی شغل ایجاد کرده و سرمایه گذاری کنید و چقدر در صنعت و خدمات سرمایه گذاری کنید. این سند می‌گوید در خدمات ۴۰ درصد سرمایه گذاری کنید، اما در شهری مثل نورآباد ۲۰ درصد سرمایه گذاری کنید و یک نقشه راه به ما می‌دهد. یک سندآمایش نیروی انسانی هم با هماهنگی دانشگاهها تهیه کردیم و تامشخص شود درچه رشته‌هایی باید دانشجو بگیرند. درحوزه پرورش ماهی سردابی با ۲۵۰۰ کیلومتر رودخانه بایددانش آموخته‌هایی داشته باشیم که در این زمینه تخصص داشته باشند تا اگر سرمایه گذارانی آمده و در این بخش سرمایه گذاری کردند اگر مشکلی برایشان پیش آمد بتوانند به این دانش آموخته هادر کلینیک هایشان مراجعه کنندو مشکلاتشان را حل کنند.

میزان:در سال‌های اخیر چه اقدامات زیرساختی‌ ای در استان انجام شد می توانید به مواردی که در این حوزه انجام شد اشاره کنید؟

بازوند:یکی از کار‌هایی که در این ۴ سال به آن توجه داشتیم ایجاد زیرساخت‌ها در استان بوده است. اولا ماحدود ۲۸۰ میلیاردتومان هزینه ۴ خطه هایمان از مرکز استان به سایر شهرستان‌ها شده است. هم اکنون ۸۰ درصد راه ارتباطی بین مرکز استان و سایر شهرستان‌ها به شکل اتوبان و ۴ خطه است. تنها مقداری از جاده کوهدشت و پلدختر باقی مانده است.

میزان: باوجود آب فراوان در لرستان و اینکه سدسازی یکی از اقدامات مهم عمرانی است، توضیح می فرمایید استانداری در زمینه سدسازی هم اقداماتی در استان داشته است؟

بازوند: در این مدت ما ۴ سد را به بهره برداری رسانده ایم، یکی سد رودبار الیگودرز که بسیار بزرگ است با ظرفیت ۲۸ میلیون مترمکعب و باتولید برق در حدود ۴۸۰ مگاوات با سرمایه گذاری حدود ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است. سد حوضیان الیگودرز از سد‌های متوسط است، سد ایوشان در خرم آباد را به بهره برداری رسانده ایم، سد کمندان رو به اتمام است و سد مروک را هم در درود به بهره برداری رساندیم.

میزان: باتوجه به ظرفیت آب استان آیا اقداماتی برای بهره وری اقتصادی و ایجاد اشتغال از این نعمت خدادادی انجام دادید؟

بازوند:درحوزه پرورش ماهی قزل آلا و سردابی، تقریبا بعد از استان‌های ساحلی بیشترین تولید را داریم، ولی هنوز تا ظرفیت نهایی خیلی فاصله داریم. در سال گذشته تولید ماهی در استان در حدود ۲۷ هزارتن بوده است و امسال تولید راروی ۳۰ هزارتن گذاشته ایم و می‌خواهیم این ظرفیت راتا ۱۰۰ هزارتن افزایش دهیم.یعنی ما می‌توانیم تا صد هزار تن ماهی قزل آلا را در رودخانه هایمان پرورش دهیم.
به نظر من این کار مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است تا بتوانیم از این ظرفیت‌های بومی و خدادادی و از آبی که در استان جریان دارد گوشت تولید کنیم.


میزان: باحضور در فصل تابستان و وجود سد و پل های زیاد در لرستان، آیا همه شهرهای استان لرستان از وضعیت آبی مناسبی جهت استفاده شرب و کشاورزی برخوردارند؟

بازوند:درست است یکی از استان‌های پرآب هستیم، اما مقداری از این آب به خوزستان اختصاص دارد، الان عمده شهر‌های جنوب استان مانند کوهدشت، نورآباد و پلدختر ما از بی آبی رنج می‌برند و کوهدشت در این میان با مشکلات بیشتری در زمینه بی آبی روبروست. علیرغم اینکه دو رودخانه کشکان و سیمره در اطرافش است، ولی با این حال یکی از چالش‌های جدی ما در کوهدشت و پلدختر بحث آب شان است. یکی دو برنامه برای احداث سد برای رفع مشکل بی آبی این شهر‌ها در برنامه هایمان داریم. بعد از بیکاری یکی از بحران‌هایی که با آن بخصوص در جنوب استان سروکار داریم، تامین آب شرب است.

میزان: آیا پروژه‌‎های جدید درزمینه احداث آزادراه و راه آهن هم در دست اقدام دارید؟

بازوند: بله، بزرگترین پروژه آزادراهی در استان لرستان تحت عنوان بزرگراه خرم آباد- اراک است که در استان لرستان ۶۸ کیلومتر و در استان مرکزی ۶۷ کیلومتر است. ما در حوزه استان لرستان به حول و قوه الهی شاید تاپان ۹۶ بتوانیم تردد را برقرار کنیم. این سرمایه گذاری حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که توسط قرارگاه خاتم صورت می‌گیرد و جالب است در استان مرکزی یک مترش نیز شروع نشده است، ولی در استان لرستان ۶۸ کیلومترش شروع شده است و در همین آزادراه در حدود یک هزار و ۷۰۰ نفر مشغول به کار هستند. پروژه دیگر راه آهن درود به خرم آباد با ۱۱۴ کیلومتراست و ۸۰ درصد آن زیر عملیات اجرایی است و اعتبارش در حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است.البته راه آهنی که از دورد به اندیمشک می‌رود در حدود ۱۵۳ کیلومترآن دراستان ماست و درحدود ۱۴۰ کیلومتر آن را بازسازی کرده ایم و به ازای هر کیلومتری ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه داده ایم و چیزی در حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه بازسازی شده است یعنی توانستیم سرعت را حدودا بین ۱۰ تا ۳۰ کیلومتر افزایش بدهیم ضمن اینکه سطح ایمنی و امن بودن ریل‌ها را به ۹۵ درصد رسانده ایم و بنوعی می‌توان گفت: ۹۵ درصد خطرات انحراف و خارج شدن واگن‌ها را کاهش داده ایم و بنظر من کار خیلی بزرگی بود.

میزان:درحوزه مدیریت شهری چه اقداماتی انجام داده اید؟

بازوند:درحوزه مدیریت شهری نیز اقدامات مناسبی را برای شهرداری‌ها در نظر گرفته ایم و بیشتر شهرداری‌ها با رویکرد گردشگری پروژه‌ها و طرح هایشان را انتخاب می‌کنند و خرم آباد یک رودخانه بسیار بزرگی است و امسال روی این رودخانه ۴ پل ساخته شد و از قبل یکسری پل‌های موقت و به صورت لوله‌ای روی این رودخانه بسته بودند آن‌ها را جمع کردیم و یک کاری با ۴۰-۵۰ میلیارد تومان هزینه کردیم.


میزان:باتوجه به وضعیت جغرافیایی لرستان، درباره گردشگری چه اقداماتی داشتید که توانسته باشد برای کارآفرینی در استان نقش مثبتی داشته باشد؟

بازوند: در این حوزه یک شعاری تحت این عنوان داشتیم که لرستان از معبر گردشگری خارج و به مقصد گردشگری تبدیل شود بدلیل اینکه ما قبلا زیرساخت‌هایی نداشتیم و هر گردشگری می‌آمد از این استان رد می‌شد.در این باره داشتیم توفیق‌های خوبی به طوری که در سال ۹۵ شهر خرم آباد به عنوان یکی از ۷ شهر برتر گردشگری ایران انتخاب شد.

میزان: واکنش مردم به حضور بخش خصوصی درسایر پروژه ها خصوصاحوزه گردشگری چگونه بود؟

بازوند: ما دنبال این بودیم که کارآفرینی و

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۸۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر

مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در خصوص اصلاح روشنایی معابر گفت: برای اصلاح روشنایی معابر، فعالیت‌های خوبی در دو استان کردستان و یزد آغاز شده است که ان‌شاءالله به زودی به نتیجه برسد.

سخنگوی برق ادامه داد: هم‌زمان از ۷ سرمایه گذار در ۷ استان دیگر درخواست سرمایه گذاری آماده کردیم و بخشی از تهران نیز در طرح‌های اصلاح روشنایی معابر قرار دارند.

او در خصوص میزان صرفه جویی برقی که از این محل محقق خواهد شد، گفت: در هر کدام از این استان‌ها مشخص است که چه میزان صرفه جویی با این اقدام محقق می‌شود، اما در مجموع و در تمامی استان‌ها ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات کاهش مصرف را از این محل خواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • مقدمات برگزاری دادگاه‌های صلح در لرستان فراهم شود
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود