Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@00:06:25 GMT

اختصاص رتبه نهم غرق‌شدگی به استان قزوین

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۰۰۵۱۶

مدیرکل پزشکی قانونی قزوین با بیان اینکه متأسفانه در سه‌ماهه نخست سال 1396 آمار استان رقم قابل‌توجهی است، گفت: در سه‌ماهه اول سال 6 نفر فقط بر اثر غرق‌شدگی در کانال‌های آب جان خود را از دست داده‌اند که این آمار معادل کل سال 1395 در استان است. آفتاب‌‌نیوز : مدیرکل پزشکی قانونی قزوین با بیان اینکه متأسفانه در سه‌ماهه نخست سال 1396 آمار استان رقم قابل‌توجهی است، گفت: در سه‌ماهه اول سال 6 نفر فقط بر اثر غرق‌شدگی در کانال‌های آب جان خود را از دست داده‌اند که این آمار معادل کل سال 1395 در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«بهزاد ولی زاده» مدیرکل پزشکی قانونی قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ، با بیان اینکه ارائه اطلاعات و آمار در خصوص آمار غرق‌شدگی در استان در راستای تنویر و اطلاع‌رسانی اذهان عمومی است، اظهار کرد: تلاش همه ما و رسانه‌های جمعی باید دور کردن اقشار مختلف مردم و اجتناب آن‌ها از این نوع مرگ‌های ناخواسته و تلخ باشد.
وی تعداد افرادی که بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست داده‌اند را در سطح کشور قابل‌توجه دانست و گفت: استان قزوین جزء استان‌هایی است که موارد متعدد غرق‌شدگی در آن مشاهده می‌شود و از آنجا که این استان از استان‌های غیرساحلی به شمار می‌رود میزان فوت بر اثر غرق‌شدگی بالا است.
ولی زاده با اعلام اینکه در سال 1391 تعداد 13 نفر، سال 1392 تعداد 10 نفر و در سال 1393 تعداد چهار نفر در کانال‌های آب استان فوت‌شده‌اند، افزود: همچنین در سال 1394 تعداد 14 نفر و در سال 1395 تعداد 17 نفر به علت غرق‌شدگی در استان فوت‌شده‌اند که شش مورد از هر کدام مربوط به کانال‌های آب است.
این مسئول با اشاره به میانگین یک و یک‌دهم به ازای هر یک‌صد هزار نفر آمار غرق‌شدگی در کشور تصریح کرد: از نظر جمعیتی در استان در سال 94 آمار فوت‌شدگان بر اثر غرق‌شدگی برابر با میانگین کشوری بود و در سال 95 با درصد یک و یک‌سوم آمار استانی از آمار کشوری بالاتر بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان قزوین با اشاره به اینکه استان قزوین در سال 1394 در رتبه دوازدهم آمار فوتی‌های بر اثر غرق‌شدگی قرار داشت، بیان کرد: متأسفانه به‌واسطه افزایش آمار مرگ بر اثر غرق‌شدگی این رتبه در سال 95 به رتبه نهم کاهش یافت.
وی رتبه‌های موجود غرق‌شدگی در سطح کشور را چنین اعلام کرد: در سال 1395 استان‌های مازندران، گیلان، خوزستان، لرستان، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کردستان و قزوین به ترتیب رتبه‌های اول تا نهم را در میزان غرق‌شدگی دارا است.
این مقام مسئول با بیان اینکه متأسفانه در سه‌ماهه نخست سال 1396 آمار استان رقم قابل‌توجهی است، گفت: در سه‌ماهه اول شش نفر فقط بر اثر غرق‌شدگی در کانال‌های آب جان خود را از دست داده‌اند که این آمار با کل سال 1395 برابری می‌کند و به‌عبارت‌دیگر سه‌ماهه نخست سال 96 معادل کل سال 1395 آمار فوتی در استان داشته‌ایم.
ولی زاده با اعلام اینکه بسته به اقلیم هر استان و شرایط خاص جغرافیایی آن نواحی غرق‌شدگی با هم متفاوت است، تصریح کرد: برای مثال در نواحی ساحلی غرق‌شدگی در دریا آن‌هم در مناطق حفاظت نشده بیشتر از دیگر مکان‌ها است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان قزوین بیان کرد: در کل میانگین کشوری رتبه اول غرق‌شدگی‌ها مربوط به رودخانه‌ها است به‌گونه‌ای که در سال 95 بیش از 28 درصد مرگ بر اثر غرق‌شدگی مربوط به رودخانه‌ها اتفاق افتاده است.وی اضافه کرد: بعد از رودخانه، دریاها، بعد از آن استخرها و کانال‌های آب در رتبه‌های بعدی بیشترین آمار غرق‌شدگی در کشور را به خود اختصاص دادده است.
ولی زاده میزان غرق‌شدگی در کانال‌های آب را 10 درصد در سطح کشور دانست و افزود: این نسبت در استان ما بسیار بالاتر است و غرق‌شدگی در کانال‌ها آب بیشتر از سایر موارد بوده و در سال 94 از 14 نفر شش نفر در کانال، چهار نفر در استخر، دو نفر در رودخانه و دو نفر سایر موارد رخ‌داده است.
این مسئول عمده مرگ بر اثر غرق‌شدگی در کانال‌های آب را در ماه‌های خرداد تا شهریور و اغلب در بعدازظهرها دانست و اضافه کرد: تمامی شش نفر از 14 نفر غرق‌شده در سال 95 مرد بوده که دو مورد از آن‌ها کودک بودند. همچنین در سه‌ماهه نخست سال 96 نیز تمامی افراد بزرگ‌سال که کمترین سن 26 سال و بیشترین سن 47 سال بوده است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان قزوین اعلام کرد: باید در میان مردم فرهنگ‌سازی لازم صورت بگیرد تا از کانال‌های آب به‌عنوان مکانی برای شنا استفاده نکنند چرا که این اقدام آن‌ها مصادف با از دست دادن جان آن‌ها خواهد بود.
ولی زاده در پایان خاطرنشان کرد: ارتقاء فرهنگ مردم در این زمینه بسیار لازم است تا نکات امنیتی و ایمنی را در میان اقشار مختلف نهادینه کنند.
به گزارش ایسنا، آمار غرق شدگی در استان قزوین در سال جاری رو به افزایش و نگران کننده است، به گونه‌ای که از ابتدای سال جاری تاکنون 12 نفر در استان قزوین براثر غرق شدگی در کانال‌ها، بندها و سدها جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۰۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان در حاشیه برگزاری دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گفت: هدف نهایی از این طرح آموزش دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق است تا بخش زیادی از هم استانی ها با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

هاشم اسماعیلی در حاشیه دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح مشترک بین هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در جهت کاهش آمار غریق در سطح استان به عنوان استان ساحلی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به وجود ۳۴ منطقه آموزش و پرورش در استان، مسئولین انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی از هر یک از مناطق در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حضور دارند.

اسماعیلی تصریح کرد: مطالب این دوره توسط اساتید و مدرسین حوزه نجات غریق و غواصی استان تولید و ارائه می شود.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این طرح به عنوان سفیران و مدرسین دوره‌های پیشگیری از غرق شدگی در مدارس سطح استان مخصوصاً مدارس متوسطه اول و دوم دانش آموزان را تحت آموزش قرار می‌دهند.

اسماعیلی در خصوص هدف اجرای این طرح گفت: با توجه به حضور گردشگران در سواحل گیلان همچنین عدم آشنایی و اطلاع برخی از هم استانی های خودمان با مسائل حوزه نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی و اینکه هر ساله بخشی از مغروقین سواحل گیلان از بومیان استان اعم از کودکان، جوانان و حتی بزرگسالان هستند لذا سعی کردیم این طرح را به عنوان یک طرح پیشگیری در گیلان عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به طرح دانش آموزی همیار پلیس تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق، موارد فرا گرفته در این دوره‌ها را به خانواده‌هایشان انتقال دهند تا با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • غرق شدگی ۲ نفر در محدوده پل فلاورجان
  • غرق شدگی یک نفر در استخر خانگی
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند