Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست; غلامرضا شرفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در جلسه چند روز پیش وزیر نفت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی جزئیات این قرارداد بررسی و تمامی ابعاد قرارداد از سوی وزیر نفت در مجلس تبیین شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی مجموعه ای در داخل کشور نداریم که تکنولوژی به روزی که توتال در این قرارداد عرضه می کند را داشته باشد که با اجرائی شدن توافق یاد شده می توانیم به تکنولوژی مورد نظر هم دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرفی اظهار داشت: امروزه پول در حوزه شرکت های داخلی حلقه مفقوده است و پروژه های عسلویه که در دست شرکت های داخلی است و برای به سرانجام رساندن آنها سه سال زمان نیاز است پس از پنج سال هنوز به سرانجام نرسیده است.
وی افزود: هر چند تجربه نشان داده است که در توافقات انجام شده با شرکتهای نفتی خارجی همواره ما دچار خسارتهای مالی شده ایم ولی در توافق وزارت نفت با شرکت توتال پیش بینی هائی شده که در صورت بد رفتاری و خلاف توافق، ما به صورت یک طرفه قرارداد را لغو کنیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ابزارهای بازدارنده ای در این تفاهمنامه کاری در نظر گرفته شده که جلوی سوء استفاده طرف مقابل را می گیرد.

**از پتانسیلهای استان خوزستان به خوبی استفاده نمی شود
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان و وجود ذخایر نفتی آن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از این پتانسیلها به خوبی استفاده نمی شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اقلیم خوزستان می ‌توان از انرژی‌ های جدید با آلایندگی بسیار کم مثل نیروگاه‌های برق آبی، خورشیدی و بادی استفاده کرد.
وی گفت: درکوه‌ های خوزستان مانند امیدیه و آغاجاری و دشت ‌های آفتاب گیر خوزستان می‌ توان از طلوع تا غروب آفتاب در روز انرژی برق تولید کرد و این در حالی است که این موضوع مغفول مانده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی تمام زیرساخت‌ ها مهیا باشد و در سایر استان ‌ها روند افزایش تولید برق صعودی باشد چرا این روند در خوزستان مشاهده نمی ‌شود؟
شرفی تصریح کرد: استان خوزستان بیش از یکصد سال منبع صنعت و انرژی در کشور است و اگر مدیران توانمندی در سطح استان ‌داشتیم که می‌ توانستند در سطح کلان برنامه ‌ریزی و چانه زنی‌ های خوبی انجام دهند اکنون شاهد کاهش سرمایه ‌گذاری در استان نبودیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: استان خوزستان سال ‌ها بار صنعت و انرژی کشور را به دوش کشیده است امام خود از لحاظ زیر ساختها عقب مانده است که دلیل اصلی عدم افزایش ظرفیت تولید برق در این استان و ضعف مدیران استانی بوده است.
شرفی افزود: شاید نتوانیم همه ظرفیت‌های موجود را به بهره‌ برداری برسانیم اما می ‌توانیم با یک سیاست و استراتژی کلان، ظرفیت تولید برق در استان را به صورت مرحله ‌ای افزایش دهیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان

 به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش تعداد نمایندگان مجلس به ۳۳۰ نفر مخالفت کردند.
 

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش­ کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها­ درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها، با ۱۲۰ رای مخالف، ۹۴ رای موافق و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۹ رای مأخوذه با این طرح مخالفت کردند.

این طرح خواستار افزایش نمایندگان مجلس از ۲۹۰ نفر به ۳۳۰ نفر بود.

دیگر خبرها

  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • مجلس از فردا وارد بررسی جداول بودجه می‌شود
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • پخش زنده صحن علنی مجلس شورای اسلامی
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان