Web Analytics Made Easy - Statcounter

فومن- جلسه شورای اداری فومن در حالی برگزار شد که مسئولان به نرخ بالای بیکاری و همچنین مشکلات فراوان چایکاران این شهرستان اشاره و خواستار حل مشکلات حوزه چای شهرستان ظرف مدت یک هفته شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار فومن در جلسه شورای اداری که صبح شنبه در سالن جلسات آیت الله بهجت فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد تغییر و تحول در وضعیت در سطح شهرستان فومن به منظور سرعت بخشیدن به روند رشد و توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین اسماعیل پور با بیان اینکه متاسفانه برخی دستگاه ها در طول سال های اخیر با ارائه آمار غیرواقعی سبب کاهش اختصاص بودجه به شهرستان فومن به نسبت سایر شهرستان های استان شده اند، افزود: مشاهده این آمار نشان می دهد که شهرستان فومن در برخی حوزه ها حتی از متوسط کشوری نیز بالاتر بوده که در واقعیت چیز دیگری مشاهده می شود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه آن چه که در عمل در سطح شهرستان فومن دیده می شود با آمارهای ارائه شده تفاوت بسیار دارد، گفت: به دلیل ارائه همین آمار غیر واقعی از سال ۸۸ تا ۹۵ هر سال شاهد کاهش بودجه شهرستان بوده ایم.

فرماندار فومن خاطرنشان کرد: نتیجه ارائه این آمار غیر واقعی سبب شده که شهرستان در بسیاری از حوزه ها عقب تر از استان و حتی برخی شهرستان ها بوده و همچنین در زمینه نرخ بیکاری نیز ازجمله شهرستان های رده های اول در گیلان محسوب شود.

وی به برخی کارشکنی ها در راه اندازی دانشگاه گردشگری با وجود داشتن مجوز فعالیت در سطح شهرستان فومن اشاره و خاطرنشان کرد: بوروکراسی بین اداری برخی دستگاه ها سبب شده که شهرستان نتواند از این ظرفیت بهره گیری کند.

تخریب صنعت چای شهرستان فومن توسط عوامل داخلی

اسماعیل پور با اشاره به لزوم توجه و تحقق اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای مقاوم کردن اقتصاد در برابر کُنش و کَنش های مختلف همانند بحران های اقتصادی، افشار و تحریم است.

وی با بیان اینکه کاهش هزینه های غیرضرور از سوی دستگاه های اجرایی یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است، یادآورشد: در تلاش هستیم در سال جاری بخشی از هزینه های فرمانداری شهرستان فومن را کاهش دهیم.

فرماندار فومن در ادامه جلسه به برخی مشکلات در حوزه چای شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه مراجعات و گلایه های بسیاری در این حوزه از سوی چایکاران و کارخانجات چای وجود به فرمانداری ارائه شده که نیازمند توجه مسئولان امر است.

وی با بیان اینکه برخی همانگونه که کلوچه فومن این شهرستان را نابود کردن به دنبال نابودی صنعت چای فومن هستند، گفت: نوعی تخریب از دورن شهرستان با اعمال فشار سازمان های بیرون وجود دارد که باید جلوی آنها گرفته شود.

اسماعیل پور با تأکید براینکه کم کاری در حوزه چای از سوی اداره چای شهرستان و سازمان چای استان است، خاطرنشان کرد: برخی از امتیازات ارائه شده در این حوزه استفاده کرده ولی هیچ بازدهی ندارند.

وی برضرورت حل مشکلات موجود در این حوزه ظرف مدت یک هفته تأکید و تصریح کرد: متاسفانه به دلیل کم کاری برخی در این حوزه مشکلات هنوز وجود دارد.

پرداخت ۳۰درصدی مطالبات چایکاران فومن

کارشناس اداره چای فومن در ادامه این جلسه با اشاره برداشت چای در سطح شهرستان، اظهار کرد: تاکنون ۹ میلیادر تومان چای چیده شده از چایکاران خریداری شده است.

محمدجواد گل مشهدی با اشاره به پرداخت دو میلیادر و ۷۰۰ میلیون تومانی مطالبات چایکاران، یادآورشد: این مبلغ معادل ۳۰ درصد مطالبات چایکاران بود که به نسبت میانگین کلی پرداخت ها پایین تر است.

وی علت پرداخت نشدن مطالبات را همکاری نکردن کارخانجات چای در پرداخت حق سهم ۴۰ درصدی خود عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به رایزنی های انجام شده بخش دیگری از مطالبات تا آخر هفته جاری پرداخت می شود.

کارشناس اداره چای فومن در ادامه به آغاز چین سوم برگ چای در شهرستان اشاره و تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰ تُن برگ سبز چای چیده شده در چین سوم توسط دو کارخانه شهرستان فومن خریداری شده است.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات برداشت، حرس و شخم باغات چای به متقاضیان شهرستان فومن ، افزود: ۶۶۰ میلیون تومان تسهیلات در این زمینه جذب و پرداخت شده که حدود ۳۰ تسهیلات می شود.

به گفته این مسئول تاکنون اداره چای شهرستان فومن به ۱۰۳ کشاورز متقاضی دریافت تسهیلات خرید ۱۳۶ دستگاه ماشین آلات برداشت، حرس و شخم باغات چای تسهیلات پرداخت شده است.

وی به تسهیلات بهزراعی باغات چای نیز اشاره کرد و گفت: ۲۹۳ بهره بردار چای از سازمان چای تسهیلات بهزراعی دریافت کرده اند که شهرستان فومن در این زمینه از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

کارشناس اداره چای فومن به تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه نیز اشاره و اظهار کرد: ۹۱۵ نفر مبلغ یک میلیادر و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از این صندوق دریافت کرده اند.

گل مشهدی در ادامه به افزایش تولید برگ سبز چای به نسبت سال گذشته در شهرستان فومن اشاره کرد و گفت: در حوزه پرداخت مطالبات نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشته ایم.

به گفته این مسئول علت اصلی کاهش در پرداخت مطالبات به چایکاران همکاری نکردن کارخانجات در پرداخت حق سهم خود است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد

  به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حیدر آسیابی در  نشست با کارگران و کارفرمایان که به مناسبت گرامیداشت  هفته کار و کارگر در دادگستری استان برگزار شد با اشاره به سخنان  رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران  در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی  ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.
آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران ،  از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است گفت:  اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند .
وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده های خود دارند نیز  در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه  برای وکلای معاضدتی ، در نظر گرفته خواهد شد.
حیدر آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند .
آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است  افزود: این رویکرد  هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است  که در نتیجه آن فقط ر سال گذشته  110 واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد .
وی ادامه داد:  حفظ حدود 3 هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحد ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل  کاهش 15 درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.
وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران  تلاش شود.
وی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.
وی  گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی تر بگرند .
وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.
حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: 188 هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در 43 هزار کارگاه کار می کنند .
وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به 16 روز رسیده است که رتبه سوم کشور  راداریم .
وی با اشاره به کاهش 15 درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می کنند افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستا د اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است .
بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای 50 نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری  مطرح شد

دیگر خبرها

  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • برگزاری نشست‌ های بصیرتی جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی در فومن
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان