Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مسکن امکان ویژه ای برای مسافران برون شهری در چهار مسیر مشخص و پر متقاضی طراحی کرده است که طی آن، نیازی به توقف در ایستگاه عوارضی وجود ندارد و پرداخت در هنگام عبور به صورت الکترونیکی و خودکار انجام می شود.
به گزارش صدای ایران سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض ((ETC به منظور رفاه حال مسافران برای اولین بار در کشور به همت وزارت راه و شهرسازی توسط بانک مسکن راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده کنندگان از این سامانه می توانند بدون توقف در ایستگاه های عوارضی ادامه مسیر دهند و هزینه عوارض از طریق شناسه الکترونیکی که تهیه کرده اند پرداخت می شود.
در حال حاضر ایستگاه های عوارضی تهران – پردیس، تهران – قم، اهواز – بندر امام و نیز عوارضی بعد از فرودگاه در ورودی شهر قم به این سامانه تجهیز شده اند.
به این ترتیب رانندگان خودروها می توانند با تهیه یک برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض و نصب آن پشت شیشه خودرو خود، از تمام مزایای این طرح شامل عبور بدون توقف از خطوط اختصاصی این پروژه در محل ایستگاه های عوارضی، حذف پرداخت پول نقد و امکان مدیریت تعداد عبور و پرداخت ها با مشاهده تراکنش های مرتبط از طریق درگاه اینترنت بهره مند شوند.
این امکان به ویژه برای کسانی که به دلیل تفاوت محل اشتغال و سکونت خود و یا به هر دلیل دیگری دست کم هفته ای یک بار از یکی از ایستگاه های عوارضی ذکر شده عبور می کنند، بسیار ضروری است از این رو عده زیادی از ساکنان شهر جدید پردیس که در تهران اشتغال دارند و اکنون در مسکن مهر یا دیگر شهرک های مسکونی پردیس سکونت دارند، برچسب مذکور را تهیه کرده اند تا شاهد کاهش زمان سفرهای متعدد خود باشند. با این حال هنوز عده زیادی از مسافران از وجود این امکان بی اطلاع و از مزایای آن بی بهره هستند.
حذف توقف در ایستگاه های عوارضی که گامی در راستای تحقق شهروند الکترونیک به شمار می رود، نه تنها موجب صرفه جویی در وقت و مصرف سوخت می شود بلکه کاهش مشکلات زیست محیطی به ویژه آلودگی هوا در محل ایستگاه عوارضی را نیز به دنبال دارد. کاهش محسوس ترافیک آزاد راه ها، کاهش مشکلات ایمنی و تصادفات در محدوده عوارضی و نیز صرفه جویی در مصرف کاغذ به دلیل انجام تراکنش پرداخت به صورت اینترنتی از دیگر مزایای این ابتکار است.
خودروهای عبوری از خطوط مجهز به تجهیزات پرداخت الکترونیکی عوارض در صورت عدم برخورداری از برچسب یا عدم اعتبار کافی در برچسب خود، از سوی اداره راهنمایی و رانندگی 30 هزار تومان جریمه می شوند. اما نکته حائز اهمیت این است که در صورت عدم شارژ کافی و عبور از عوارضی بدون پرداخت دستی، این جریمه بلافاصله اعمال نخواهد شد. دارندگان برچسب می توانند تا 72 ساعت پس از عبور از آزاد راه نسبت به شارژ و تکمیل اعتبار برچسب خود اقدام کنند تا این جریمه اعمال نشود.
حتی در صورتی که خودرویی به کلی فاقد این برچسب باشد و بدون پرداخت عوارض از ایستگاه عبور کند، این فرصت را دارد که تا 72 ساعت برچسب مذکور را تهیه و با مراجعه به سایت از طریق شماره سریال درج شده روی آن، نسبت به فعال سازی برچسب اقدام کند تا عوارض از حساب او کسر شود و جریمه چند برابری اعمال نشود. وجود بیش از یک برچسب برای یک خودرو به دلیل اخلال در پردازش اطلاعات در سامانه مجاز نبوده و منجر به جریمه می شود.
امکان خرید این برچسب برای متقاضیان از طریق مراجعه اینترنتی و ثبت درخواست در سایت www.maskan-avarezi.ir و دریافت برچسب توسط پست میسر است که ساده ترین روش محسوب می شود. افزون بر این امکان مراجعه حضوری به نمایندگان مجاز فروش برچسب که توسط مرکز راهبری سامانه پرداخت عوارض الکترونیک کشور معرفی شده، مراجعه به باجه مختص خدمات پرداخت الکترونیکی عوارض در ایستگاه مجهز به سیستم پرداخت الکترونیک و یا مراجعه به شعب منتخب بانک مسکن که در سایت این سامانه معرفی شده است نیز وجود دارد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۲۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم

سید رسول میرخلفی، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان قم گفت: در طرح نهضت ملی مسکن نیز تاکنون برای افزون بر هشت هزار پرونده تسهیلات مصوب پرداخت شده است.

میرخلفی گفت: ۵۱.۸ همت منابع مالی استان قم طی سال گذشته در مجموع به ۲۱۱ هزار فقره پرونده معرفی شده به بانک‌ها پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، منابع بانکی استان قم ۲۰ درصد رشد داشته و بیست و یکمین استان کشور از نظر سهم منابع مالی بوده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان ادامه داد: همچنین استان قم با رشد ۴۱ درصدی مصارف منابع مالی در سال گذشته در رتبه دوم کشور قرار گرفته که یک موفقیت قابل‌توجه برای این استان است.

میرخلفی با اشاره به بهبود وضعیت و نسبت بین منابع و مصارف بانکی خاطرنشان کرد: نسبت بین منابع و مصارف منابع مالی استان هم اینک به ۸۳ درصد رسیده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان قم اظهار داشت: ۷۹ همت مجموع منابع مالی قم در بین ۲۱ بانک فعال در این استان بوده است.

وی عنوان کرد: ۹ همت تسهیلات قرض‌الحسنه تکلیفی نیز سال گذشته برای ۱۲۱ هزار پرونده پرداخت شده که بخش مهمی از آن در حوزه ازدواج، فرزندآوری و خوداشتغالی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن